Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Suspect de bizar 13 Apr 2009 22:24

Dacă tot vrei bannarea aşa mult ia-ne „morţii-n pulă” vorba unui scriitor mureşean.

Suspect de bizar 13 Apr 2009 22:35

Fă o petiţie,sau mai bine un poll pe forum cu cei care te vor dusă să convingi adminii.

Dragomara 13 Apr 2009 22:46

te rog

Originally Posted by Suspect de bizar:

Dacă tot vrei bannarea aşa mult ia-ne „morţii-n pulă” vorba unui scriitor mureşean.

scuze,dar dezvoltarea mea intelectuală încă nu a atins nivelul despre care tu vb acolo. să-mi fie scuzată incultura,vă rog. şi ideea e să şterg postări nu să adaug.

Dragomara 13 Apr 2009 22:49

offf... greu mai pricepe lumea pe-aci, greu al naibii!

Originally Posted by Suspect de bizar:

Fă o petiţie,sau mai bine un poll pe forum cu cei care te vor dusă să convingi adminii.

nu dau 2 bani pe alţii. scuze. promit ca data viitoare să mint mai frumos.
IO, numai ce vreau IO contează, şi acum io vreau să plec cu totul.

Suspect de bizar 13 Apr 2009 22:54

Cu ăia 2 bani poţi să-ţi iei ceva bun şi fin,să te-nbeţi şi dupaia să scrii pe forum.

halebardul 13 Apr 2009 22:56

am un exemplu foarte concret.
alchimitza sau asa ceva, a intrat pe forum, a scris tampenii dupa care s-a chinuit sa-si stearga toate postarile, Da o cautare si ai sa vezi ce penibil e. Pt ca unii i-au citat postarile si tot se vede ce prostii spunea. E chiar mai grav pt ca citatele erau rupte din context si faceau sa sune tot mai penibil ce spunea ea. Lucru care s-ar fi corectat in caz de puteai citi tot.
Asa ca efortul tau e zadarnic, ba chiar infructos. O sa lasi o amintire si mai nasoala. Sfatul meu: asuma-ti ce-ai scris, lasa lucrurile cum sunt. Un trecut curat oricum n-o sa ai.

Dragomara 13 Apr 2009 23:06

aoleu... tu te reciteşti?

Originally Posted by halebardul:

am un exemplu foarte concret.
alchimitza sau asa ceva, a intrat pe forum, a scris tampenii dupa care s-a chinuit sa-si stearga toate postarile, Da o cautare si ai sa vezi ce penibil e. Pt ca unii i-au citat postarile si tot se vede ce prostii spunea. E chiar mai grav pt ca citatele erau rupte din context si faceau sa sune tot mai penibil ce spunea ea. Lucru care s-ar fi corectat in caz de puteai citi tot.
Asa ca efortul tau e zadarnic, ba chiar infructos. O sa lasi o amintire si mai nasoala. Sfatul meu: asuma-ti ce-ai scris, lasa lucrurile cum sunt. Un trecut curat oricum n-o sa ai.

sau aşa eşti tu, mai "spontan"?!
eşti sigur că eşti bărbat, şi ai peste 40 de ani?! :mad:

Dragomara 13 Apr 2009 23:15

no, hai că m-am plicitist de moarte

acum nu ştiu dacă voi 2 aţi realizat, însă cu fiecare postare nouă (de-a voastră) n-aţi făcut decât să-mi întăriţi şi mai mult convingerea că decizia mea este corectă. pentru mine.

no, hai, v-am pupat!

Tata-mare Daniel Heeelp meee, pls! Delete! delete! delete! And I will be good... forever, faaaar away!

Dragomara 13 Apr 2009 23:33

de pe alt topic. încă unul dintre motivele pt. care plec

dispariţia postărilor!

cine a şters din postări?!... voriam să o citez pe nobila doamnă, mă rog, să-i spun să-şi folosească creierul nu ochii. se citeşte cu mintea nu cu ochii.

în limba română, cel puţin în cea pe care-o vb eu, în singurătatea mea, a pune "forum" şi "cultură" în aceeaşi frază chiar e un NONSENS. în peste 12 ani de forum-uri m-am convins că cei 2 termeni nu se pot mixa. asta era ideea.

Pitbull 13 Apr 2009 23:36

Corinka si-a sters singurä mesajul.
Apoi, mi l-am sters si eu pe al meu (auto-citat cu rugämintea de a continua aici), cä rämäseserä douä succesive.

Dragomara 13 Apr 2009 23:37

Lol

io nu am şters nimic, ba mai mult, mâine peste 60 de inşi, câţiva dintre cei cu care nu pot "comunica" io-n viaţa reală o să te citească. avem prostul obicei de-a discuta despre noi/ viaţa noastră. etc.
o să ai feedback-ul pe blog.

halebardul 13 Apr 2009 23:41

foarte bine.
inca un motiv sa-l stergi (blogul)
sau sa angajezi un psiholog redutabil sa faca terapie de grup.

tu chiar nu intelegi cand ti se spune clar ca nimeni nu te vrea?

Dragomara 13 Apr 2009 23:42

Lol!

Originally Posted by Pitbull:

Corinka si-a sters singurä mesajul.
Apoi, mi l-am sters si eu pe al meu (auto-citat cu rugämintea de a continua aici), cä rämäseserä douä succesive.

spune-i-o lui mutu. poate fi şi Mutu. şi io sunt proastă, şi nu ştiu gramatică. şi nu te plac. nicidecum. şi nu pentru că nu ai fi pe gustul meu dpdv fizic. aşa ceva chiar nu există. tu ştii ce nu-mi place. însă te înţeleg, şi apreciez acolo unde meriţi. adânc, în sufleţelul tău, eşti ca noi toţi, ai doar nevoie de puţină dragoste-n plus, vb cântecului. şi pentru că m-ai făcut să văd un film îţi iert totul. :love:

Pitbull 13 Apr 2009 23:45

Operatorului, sau fotbalistului?

corinka 13 Apr 2009 23:49

Originally Posted by Dragomara:

dispariţia postărilor!

cine a şters din postări?!... voriam să o citez pe nobila doamnă, mă rog, să-i spun să-şi folosească creierul nu ochii. se citeşte cu mintea nu cu ochii.

în limba română, cel puţin în cea pe care-o vb eu, în singurătatea mea, a pune "forum" şi "cultură" în aceeaşi frază chiar e un NONSENS. în peste 12 ani de forum-uri m-am convins că cei 2 termeni nu se pot mixa. asta era ideea.

Scrisesesi forum si cultura nu are ce cauta in aceeasi fraza, dar ai corectat pana am apucat sa te citez.
Sunt singura ca ai gresit pentru ca ai scris in graba, dar si altii gresesc, poate, din aceleasi motive.
Tu ii corectezi repede de tot, desi o mai comiti si tu.

PS Defel se scrie intr-un cuvant, cand are sensul "deloc". Asa ca nu mai rade de altii!

Dragomara 13 Apr 2009 23:50

stai că nu pricep! :D

Originally Posted by halebardul:

foarte bine.
inca un motiv sa-l stergi (blogul)
sau sa angajezi un psiholog redutabil sa faca terapie de grup.

tu chiar nu intelegi cand ti se spune clar ca nimeni nu te vrea?

cine nu mă vrea? :eek: ce bei acolo?! tocmai aci e problema, eu vreau să plec şi ei ÎNCĂ mă vor, probabil pentru trafic, altminteri zău dacă pricep.
...şi oricum, bărbaţii "iubeşte" femeile deştepte, sensibile, isterice şi brunete ca mine. şi modeste, că uitai! :P
CineMagia e vinovată de blogul meu, deci pe el nu am să-l şterg ever. şi apoi cei care mă iubesc citesc pe-acolo, nu i-aş putea priva de cea mai autentică Dragomara. de cele mai multe ori scriu doar pentru ei. am citit într-o carte că a-i scrie cuiva e singura modalitate de a-l aştepta fără să-l jigneşti. şi ăsta e unul dintre motivele pentru care scriu acolo. sau peste tot. ;)

halebardul 13 Apr 2009 23:50

Continuam maine aceste nepretuite dialoguri, cand unii inca isi vor sterge mesajele, altii inca vor scrie pe blog... Ce nemaipomenita halebarbura!...
Va urez la toti noapte buna!
Cine injura in lipsa, injurat sa fie in sinele sau. Sleep tight!

Dragomara 13 Apr 2009 23:51

Lol

Originally Posted by corinka:

Originally Posted by Dragomara:

dispariţia postărilor!

Scrisesesi forum si cultura nu are ce cauta in aceeasi fraza, dar ai corectat pana am apucat sa te citez.
Sunt singura ca ai gresit pentru ca ai scris in graba, dar si altii gresesc, poate, din aceleasi motive.
Tu ii corectezi repede de tot, desi o mai comiti si tu.

PS Defel se scrie intr-un cuvant, cand are sensul "deloc". Asa ca nu mai rade de altii!

ştiu. ai dreptate.

redmen 14 Apr 2009 00:45

Chestia asta imi aduce aminte de filmul vazut recent a lu` Polanski."Le locataire".Aceeasi chestie ca in film,numai ca se intampla pe un forum.Astept continuarea.

StefanDo 14 Apr 2009 07:04

dragomara, repet, nici daniel si nici eu, gloria sau mai stiu eu cine n-o sa-ti stearga postarile

singura ta solutie, daca nu mai vrei sa ai de-a face cu cinemagia, ar fi sa-ti admiri begoniile fara sa mai intri pe site

iar stergerea postarilor e o idee proasta :) (chiar si numai pentru ca pot sa le de-sterg ;) )

All times are GMT +2. The time now is 16:36.