![]() |
Imi place cafeaua AMAROY8->
|
Dulce =P~ plus frisca
|
nici prea dulce(max 2 ling. de zahar)...nici amara...si obligatoriu cu lapte sau frisca:)
|
imi place... deloc:) :P
|
expreso
|
Originally Posted by Cristina_:
Cand am timp s-o beau asa e foarte bine. Dimineata insa, cand ma grabesc, daca e neagra, putin dulce si cu lapte e de ajuns. Vara imi place s-o beau cu gheata. |
Stiti careva locuri faine prin Bucuresti unde se poate bea cafea la nisip? Am googalit oleak si nu prea am descoperit mari taine.
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
saru'mana, suna bine :D
|
sa cresti mare :D :D
|
Lavazza 8-}
|
hai sa va zic eu una buna, mie imi place la nebunie, cafeaua de la mec. de cate ori am ocazia sa beau o cafea in urbe, trag la mec.:D
|
mai e o cafea foarte buna si foarte ietina... nu stiu daca prin tara este. e cea de la Gogoasa Infuriata. Cu lapte, dulce, numa buna de baut dimineata in drum spre scoala.:D
|
M-am trezit in threaduri vechi rau de tot. Deeeci ... 4in1 cu guarana e misto, as vrea si bautura cu guarana fara cafea, are o aroma interesanta si promitatoare.
Nu ma omor deloc in schimb dupa cafeaua in tastatura, cum o seveste mai nou colega mea de birou :)) |
Parca, parca am vazut o bautura cu guarana la Mega Image. Cred ca o poti gasi in magazinele mari ale lor.
|
Cafeaua la mine cel putin dimineata este vitala. Moca sau Elita rosie (sa fie tare si in niciun caz dulce)
|
juma' cafea, juma jinars de pruna.
|
O cafea puternica, un pic amaruie si cu putin zahar.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:58. |