Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme la care ati adormit. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87707)

NmpN 03 Mar 2011 18:33

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Unterhaltung 20 Mar 2011 23:06

Inception. De doua ori. Da' tot il vad eu odata, cap-coada!>:)

NightChild 21 Mar 2011 12:55

Rar adorm la un film, dar se mai intampla:

Salt
Predators

arnoldroland 24 May 2011 20:23

2012, srpsky, the roommate etc... scuze pt minuscule, dar mi-a fost o lene ucigatoare.......

StrangeHouse 30 May 2011 18:10

la Memoriile unei gheise:|

valydx 31 May 2011 09:46

Filmele pe care le vizionez de pe pc sunt tari. eu m-a uit putin pe secvente si vad daca este interesant. Sincer la avatar m-ai aveam putin si m-a lua somnul

Liviu- 31 May 2011 17:32

Originally Posted by valydx:

Sincer la avatar m-ai aveam putin si m-a lua somnul

Asa cum se intampla de obicei la ora de romana? No offense, dar decat sa pui cratime in plus mai bine nu pui deloc, asa macar poti avea scuza ca ai scris prea repede si n-ai mai avut timp.

anaemona 31 May 2011 17:37

Fara nici o legatura cu topicul, cum e posibil sa se scrie asa gresit, flagrant, doar vorbim limba asta de ceva timp, ce naiba?

White1 31 May 2011 17:40

Asai :P Si ca sa fiu on-topic, nu e nici un film la care am adormit, dar sunt multe filme care m-au plictisit. Primul pe lista e A Space Odyssey. Si din astea mai noi, Red.

Liviu- 31 May 2011 17:55

Originally Posted by White1:

Primul pe lista e A Space Odyssey.

Inteleg cum s-a putut intampla asta, prima data cand l-am vazut a mers putin mai greu filmul, nu pot sa spun ca m-a plictisit, dar nici mult nu mai avea. Insa a doua oara l-am urmarit cu un mult mai mare interes. Nu am putut sa-mi iau ochii de la ecran. Cine stie, poate o a doua vizionare o sa fie mai fericita si in cazul tau :P

frankram 31 May 2011 18:24

2012 , Meteor in general filmele astea idioate cu tema apocaliptica :P Nu pot sa cred cum lumea a adormit la LOTR :|

White1 31 May 2011 18:30

LOTR are destule momente moarte, ca sa nu mai zic de scenele cu Frodo care mie mi se par exasperant de enervante.

dragonfly_drk 31 May 2011 19:16

subscriu, White... mi s-au parut atat de lungi si de plictisitoare pe alocuri, incat am zis ca renunt si nu ma mai uit veci la el

White1 31 May 2011 19:23

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by White1:

Primul pe lista e A Space Odyssey.

Inteleg cum s-a putut intampla asta, prima data cand l-am vazut a mers putin mai greu filmul, nu pot sa spun ca m-a plictisit, dar nici mult nu mai avea. Insa a doua oara l-am urmarit cu un mult mai mare interes. Nu am putut sa-mi iau ochii de la ecran. Cine stie, poate o a doua vizionare o sa fie mai fericita si in cazul tau :P

Zici ca intelegi cum s-a putut intampla asta de parca am facut ceva indecent:)) Ironia e ca nu aveam nici un fel de asteptare de la filmul asta, abia dupa ce l-am vazut am aflat cat e de apreciat. Nu stiu daca o sa existe o a doua vizionare...poate peste cativa ani, daca o sa mai fiu intersat de filme. Poate atunci o sa intru si eu in clubul fanilor Odiseii. Sau poate nu.

Gebeleizis 06 Jun 2011 03:40

Originally Posted by Unterhaltung:

Inception. De doua ori. Da' tot il vad eu odata, cap-coada!>:)

Daca ai adormi la Inception atunci chiar nu stiu ce sa zic. Pai cum sa adormi la Inception ??? Daca era o comedie adolescentina americana sau vre-unul dintre ultimele filme a lui Nicolaescu mai intelegeam, dar sa adormi la un film de Nolan mi se pare prea de tot ...

Gebeleizis 06 Jun 2011 03:43

Eu am adormit la The Bleeding (2009).

Cmd93 09 Jun 2011 15:00

The hurt locker

Capi44 11 Jun 2011 01:10

La politist adjectiv am adormit la scena cand Dragos Bucur supraveghea o vila si nu se intampla nimic.

Childlike-Empress 13 Jun 2011 17:33

Singurul film la care am adormit vreodata a fost LOTR. Prima oara am adormit la "Fellowship fo the Ring"... si pe urma m-a convins cineva sa ma uit si la al doilea, cu el. Juma' de ora mai tarziu eram departe, departe, in Slumberland :))

Nu inteleg cum poate fi considerat LOTR asta asa o mare capodopera. Pe mine ma plictiseste groaznic: prea self-important. Si nu se intampla mai nimic, sunt toate scenele alea imense, cu grupul plimbandu-se pe munte si naiba mai stie pe unde, si nefacand NIMIC. Bine in schimb ca se roteste camera in jurul lor, ca sa ne asiguram ca ametesc spectatorii si adorm.

A da. Si ar mai fi ceva... Reclamele de pe PROtv =)). Am dat odata pe PROtv si am vazut ca e "The Haunting" (care mie-mi place :P ) si am zis "Vai ce misto, e de la inceput, chiar aveam chef sa-l vad!". Okay... la cinci minute dupa ce a inceput, desigur ca au bagat reclame. Si reclame, si reclame. Next thing I know, deschid ochii si vad genericul de final =))

Liviu- 13 Jun 2011 18:39

Originally Posted by Childlike-Empress:

Nu inteleg cum poate fi considerat LOTR asta asa o mare capodopera.

Cum indrazneste lumea sa numeasca capodopera un film care pe tine te plictiseste?! Propun adaugarea unui criteriu nou pentru clasificarea drept capodopera...

All times are GMT +2. The time now is 11:53.