![]() |
lololo am stat departe de net o sapt. si i-ote ce-am pierdut... made my day ultimele 2 pagini :lol: .. o sa mai trec sa ma rad :D
|
Originally Posted by Bulumulu:
1) "sä mai râd" 2) "sä mä râd" 3) "sä mä rad" (cu Gillette) 4) "sä mai rad" (pe altii) |
Originally Posted by Pitbull:
sa nu-mi bubuie copilashii prin gura altora :? |
Nice o grijä, cä copilasii täi n-am sä-i descarc cu gura din cärutä. Am furca gata.
|
Oameni buni..nu va certati!! Rogu-va frumos!! Nu are ros!! Pentru ce? Pentru faptul ca unul vrea sa-si bata joc de topicul asta si de mine..sau de forum?? u are ros sa ne coboram la mintea unui astfel de om!! Nu are ros!! Va rog ganditiva-ti!!
|
Stai linistit, nu se ceartä nimeni! ;)
Nighty si cu mine ne avem ca fratii, Ne mâncäm unu' altuia cäcatii: Când el mie, Când el lui, Când el la amândoi. :lol: Asa ne place nouä sä ne zbenguim zburdalnic, la fel facem si pe yahoo, la fel fäceam si la "Tzeapa Creatorilor". |
PÎTBURG, dupä ce cä am fost ca o mamä pentru tine.... of of of...ma dezamagesti complet, copchile... :sleep:
|
Of..of...pana una alta...la multi ani tuturor fetelor din lumea asta!! Sa (ne) traiti bine! :love: 8) :love:
|
Originally Posted by films4all:
|
Nu mai e mult si am sa incep aici pe forum ...in avampremiera un roman!!
;) o sa fie ceva special!! ;) |
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Nu mai este dragoste :o ?
Ain't that cutie? But is wroooooooooooooong |
Why is wroooooog..What is sooo wrooooong about this?
|
si cine sunt protagonisti? asta am spus draga!inainte de a te aprinde asa ca un ardei picand mai bine ai mai citi inca o data ce scriu eu.bafta multa la cea ce vrei sa faci,dar nu te lua de persoane nevinovate.si apoi care e faza cu a fi minor?atat cat timp te simti capabil nu exista limite.asa ca stai linisti au fost genii si la 3 ani.SAU POATE MATALUTA AI CHEF DE CEARTA PENTRU ATI FACE PAGINILE MULT DORITE?ce pot eu intelege,daca oscilezi?acu esti iubaret acu contrar.eh,si apoi tu cum iti permiti sa imi vorbesti asa,? inca ceva.legat de pagini NU CONTEAZA CANTITATEA CAT CALITATEA EU NU AM RAVNIT DUPA PAGINI CI MI-A PLACUT SA VB CEA CE AM SIMTIT NU PT UN MOTIV ANUME. DACA EU AM EXAGERAT SI TE-AM ACUZAT DE CEVA CE NU-I ADEVARAT IMI CER MII DE SCUZE.DAR ASTA-I IMPRESIA MEA.DUPA CUM VEZI NUMAI EU AM VENIT PE PASGINA TA ,IAR TU PE A MEA MAI PUTIN, |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Quote:
viata e un concurs de paSgini auriy, pline de emocion si pasiune, virtually speaking, un cabaret tragicomic la care se serveste chilli, over and over and over again... |
Mai bulumulu...nu mai ride de doi oameni care...fara sa inteleaga faptul ca unul tine mai mult la celalat, se cearta!! Uite!! :hmm:
|
Re: Pentru cinemania-viata e plina de surprize!!
viata nu e trista sau amara cum spun alti e chestia k nimeni nu stie sa traiasca momentele peste care trecem mai ales cele frumoase noi....................... ;) ...............dak nea lovit viata ................noi credem k gata viata e amara si de aceea nu mai apucam sa le vedem si pe cele bune :)
|
mai zi ca-mi placeeee :?
|
E de ras :lol: ? E de plans :(( ?
Mai terminati cu prostiile :x . |
All times are GMT +2. The time now is 01:28. |