Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Cinemagia..ce se intampla cu revista... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87692)

Bulumulu 08 Mar 2006 17:45

lololo am stat departe de net o sapt. si i-ote ce-am pierdut... made my day ultimele 2 pagini :lol: .. o sa mai trec sa ma rad :D

Pitbull 08 Mar 2006 19:09

Originally Posted by Bulumulu:

o sa mai trec sa ma rad :D

Care din ele?
1) "sä mai râd"
2) "sä mä râd"
3) "sä mä rad" (cu Gillette)
4) "sä mai rad" (pe altii)

Nightwane 08 Mar 2006 20:04

Originally Posted by Pitbull:

Bäi LightWank, sä vezi când ti-or bubui tie gonadele-n fälcile lor!

sa nu-mi bubuie copilashii prin gura altora :?

Pitbull 08 Mar 2006 20:10

Nice o grijä, cä copilasii täi n-am sä-i descarc cu gura din cärutä. Am furca gata.

films4all 08 Mar 2006 20:46

Oameni buni..nu va certati!! Rogu-va frumos!! Nu are ros!! Pentru ce? Pentru faptul ca unul vrea sa-si bata joc de topicul asta si de mine..sau de forum?? u are ros sa ne coboram la mintea unui astfel de om!! Nu are ros!! Va rog ganditiva-ti!!

Pitbull 08 Mar 2006 21:08

Stai linistit, nu se ceartä nimeni! ;)
Nighty si cu mine ne avem ca fratii,
Ne mâncäm unu' altuia cäcatii:
Când el mie,
Când el lui,
Când el la amândoi. :lol:

Asa ne place nouä sä ne zbenguim zburdalnic, la fel facem si pe yahoo, la fel fäceam si la "Tzeapa Creatorilor".

Nightwane 09 Mar 2006 15:58

PÎTBURG, dupä ce cä am fost ca o mamä pentru tine.... of of of...ma dezamagesti complet, copchile... :sleep:

films4all 09 Mar 2006 19:33

Of..of...pana una alta...la multi ani tuturor fetelor din lumea asta!! Sa (ne) traiti bine! :love: 8) :love:

irene marlyne monroe 09 Mar 2006 20:50

Originally Posted by films4all:

Of..of...pana una alta...la multi ani tuturor fetelor din lumea asta!! Sa (ne) traiti bine! :love: 8) :love:

merci draga esti dragut,desi in itarziere.ok si tie la multi ani

films4all 11 Mar 2006 13:38

Nu mai e mult si am sa incep aici pe forum ...in avampremiera un roman!!
;)
o sa fie ceva special!!
;)

irene marlyne monroe 11 Mar 2006 13:56

;)
o sa fie ceva special!!
si cine sunt protagonisti?
;)

films4all 11 Mar 2006 14:41

Originally Posted by irene marlyne monroe:

;)
o sa fie ceva special!!
;)

Ce vrei sa zici?? In primul rand nu sunt minor in al doilea cred ca tre sa vrei sa faci pe intresanta ca sa pui mesaje dalea pe topicul tau! Poate ca ai mintea de copil de se indragostesc doar "copii" de tine!! Vrei sa-mi faci rau acu'! K! Da-i drumul!!

GhitzaCartitza 11 Mar 2006 14:50

Nu mai este dragoste :o ?
Ain't that cutie? But is wroooooooooooooong

films4all 11 Mar 2006 15:14

Why is wroooooog..What is sooo wrooooong about this?

irene marlyne monroe 11 Mar 2006 22:52

;)
o sa fie ceva special!!
;)

Ce vrei sa zici?? In primul rand nu sunt minor in al doilea cred ca tre sa vrei sa faci pe intresanta ca sa pui mesaje dalea pe topicul tau! Poate ca ai mintea de copil de se indragostesc doar "copii" de tine!! Vrei sa-mi faci rau acu'! K! Da-i drumul!!

asta am spus draga!inainte de a te aprinde asa ca un ardei picand mai bine ai mai citi inca o data ce scriu eu.bafta multa la cea ce vrei sa faci,dar nu te lua de persoane nevinovate.si apoi care e faza cu a fi minor?atat cat timp te simti capabil nu exista limite.asa ca stai linisti au fost genii si la 3 ani.SAU POATE MATALUTA AI CHEF DE CEARTA PENTRU ATI FACE PAGINILE MULT DORITE?ce pot eu intelege,daca oscilezi?acu esti iubaret acu contrar.eh,si apoi tu cum iti permiti sa imi vorbesti asa,?
inca ceva.legat de pagini NU CONTEAZA CANTITATEA CAT CALITATEA
EU NU AM RAVNIT DUPA PAGINI CI MI-A PLACUT SA VB CEA CE AM SIMTIT NU PT UN MOTIV ANUME.
DACA EU AM EXAGERAT SI TE-AM ACUZAT DE CEVA CE NU-I ADEVARAT IMI CER MII DE SCUZE.DAR ASTA-I IMPRESIA MEA.DUPA CUM VEZI NUMAI EU AM VENIT PE PASGINA TA ,IAR TU PE A MEA MAI PUTIN,

Bulumulu 12 Mar 2006 00:36

... asa ca un ardei picand mai bine ai mai citi inca o data ce scriu eu.bafta ....

.... DUPA CUM VEZI NUMAI EU AM VENIT PE PASGINA TA ,IAR TU PE A MEA MAI PUTIN...

Quote:

:lol: :lol: :lol:

viata e un concurs de paSgini auriy, pline de emocion si pasiune, virtually speaking, un cabaret tragicomic la care se serveste chilli, over and over and over again...

films4all 12 Mar 2006 09:00

Mai bulumulu...nu mai ride de doi oameni care...fara sa inteleaga faptul ca unul tine mai mult la celalat, se cearta!! Uite!! :hmm:

sw3etgir_l 12 Mar 2006 11:42

Re: Pentru cinemania-viata e plina de surprize!!

viata nu e trista sau amara cum spun alti e chestia k nimeni nu stie sa traiasca momentele peste care trecem mai ales cele frumoase noi....................... ;) ...............dak nea lovit viata ................noi credem k gata viata e amara si de aceea nu mai apucam sa le vedem si pe cele bune :)

films4all 12 Mar 2006 13:45

mai zi ca-mi placeeee :?

GhitzaCartitza 12 Mar 2006 16:40

E de ras :lol: ? E de plans :(( ?
Mai terminati cu prostiile :x .

All times are GMT +2. The time now is 01:28.