Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Casa Creatorilor" - cronica unui vis posibil (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86687)

Cinemania 20 Aug 2005 22:37

...…ce zîceai cã spui cã zîci...?! sau:

cum se intampla pe orice forum, locul in care se intalnesc libertatea de exprimare, lipsa autocenzurii si nesimtirea, sunt inevitabile discutiile aprinse, certurile, intrecerile de aruncat cu gladiole sau oua stricate...vorba ceea: cam multi inteléctuali pe aici...nu ca ar fi un lucru rau si nefolositor...

sa tragem, deci, foloasele:

ne-am inhamat, noi cei din Casa Creatorilor, la ceva ce a atras atentia, comentarii, controverse, colaboratori...pana si in ale lui stricte si personale chestiuni infundatul Ambra nu s-a putut abtine sa nu-si manifeste ceva...fie acest ceva si dezinteresul superior, dar a fost manifestat...

tocmai din acestea toate, trecute, prezente si viitoare, am notat totul...dovada sta multitudinea de retusari pe care a suferit-o scenariul (la ora scrierii acestui mesaj e foarte probabil ca neobositul Pitbull sa mai mestereasca inca la text)...la fiecare intalnire s-au discutat toate opiniile, obiectiile si propunerile celor care nu fac parte din echipa...

nu va mirati ca la orice reactie din afara se raspunde nu numai in mod aprobator, ci si orgolios, obraznic, nesimtit, misogin etc....un parinte va lua mereu partea propriului copil in public, chiar daca odrasla a gresit, urmand s-o urecheze acasa...negresit la fel facem si noi

sa nu uitam d'lor Creatori ca ne aflam abia la inceput...aceste divergente sunt acum "afara", dar in curand vor aparea cele dintre noi...it's inevitable...la acelea va trebui sa raspundem in afara oricarui orgoliu si fara nervi...si nu ma indoiesc ca asa va fi...

tot ce este off topic va face parte si din on topic-ul nostru

Pitbull 21 Aug 2005 00:23

Originally Posted by Cinemania:

(la ora scrierii acestui mesaj e foarte probabil ca neobositul Pitbull sa mai mestereasca inca la text)...

Close by... Mesteream c-un pix pe foi, pe la 21:30 :)

Alte noutäti:
Cinemania mi-a trimis o schitä de dialog completätor, în lumina întunericului care planeazä asupra lu' cine e Creatorii si ce vrea ei. E folosibilä, v-o trimit. Careva asterneti-o pe hârtie (are cam o paginä), si mâine vom hotärî unde si între care si care merge.

Mâine:
Jay nu räspunde la telefon. SPER sä-i dau de urmä, cä e de-o mie de ori mai convenabil sä lucräm în garsonierä, decât la terasa care începe sä acumuleze o încärcäturä tot mai suprarealistä!
Si Obvious e cu noi!
Si... restu'? Restule, ziceti!

silver_boy 21 Aug 2005 01:03

And Pitbull are inc-o data dreptate:
Usor-usor proiectul asta aduna oameni,polemici,idei,antipatii,simpatii,
Fie si numai faptul ca de pe forum au coborat in real world nick-name-urile,ca au descins de sub avatarurile lor in dimensiunea unde nu mai exista o tasta numita "delete" (un quote,un copy un paste) ci un necotenit "enter" pe care toti il apasam pe claviatura nevazuta a existentei brute , fie si numai pentru faptul asta (mai concret decat materialismul dialectic..lol..) si tot inseamna "ceva".
Si nu "orice".
Inseamna de pilda ca Nightwane a scris primul lui scenariu de comedie,ca GhitaCartita a scris primele lui dialoguri,ca Cinemania vine in intampinarea lucrurlui pe care a vrut dintodeauna sa-l faca, inseamna ca Pitbull simte din nou fiorul camerei de filmat,ca IMM exista,ca Leonard are revelatii,ca Jay functioneaza in roluri in care credea ca nu i se potrivesc...Fiecare din lucrurile astea sunt mai degraba ceva decat nimic.Si ca ele, "altfel", n-ar fi fost cu putinta.
Insusi faptul ca mai vine cate-o "Fulga" care-ti spune ce "nadajduieste" ea face din faptul ca "vine" unul mai important decat ca e "Fulga".
Ar fi stupid sa ne imaginam ca nu vom avea dispute intre noi.Cum bine spune Cinemania, ele acum abia incep.Orgoliu n-am numai eu.Orgoliu avem toti.Daca nu vom stii sa-l "institutionalizam" intr-un registru dupa care vom functiona,sa punem mai presus de el ideea in sine, o sa iasa macel.Prefer sincer sa ajung la nadejdea "Fulgai" decat dez-nadejdea sa fim noi.Vorbim maine pe chestia asta...
Sunt dator cuiva cu un raspuns la o intrebarea constant reiterata.
"Ce-i tine laolalta pe creatorii aia ?"
Raspuns: Tot ce ii dezbina.

vladvaidianu 21 Aug 2005 01:42

se aude??
daca ambra :D eu :lol:

inca mai munciti la povestea pilotului? eu va anunt ca aproape ati terminat. cititi cu detasare ultimele 2 pagini ale acestui topic si veti descoperi personajele si conflictul de care aveti nevoie...

cand spun lucrurile astea sunt foarte serios.

Pitbull 21 Aug 2005 01:45

EXACT sentimentul ästa îl aveam si eu! :D
Only the boring ones get bored!

Marge Gunderson 21 Aug 2005 01:59

Originally Posted by silver_boy:

Stimate Marge,

:shock:

Iar timpul pe care mi l-ati acordat, credeti-ma, a fost suficient de lung(...)

Exagerat de lung chiar pentru cineva care nu a vazut "Fargo", dar scrie comedie...

Pai n-au dreptate BUG. MAFIA cand spun: "N-ai fost acolo, N-ai fost acolo..." ???

L-am mai auzit si pe Pitbull (care se putea abtine sa ma ia peste picior - il stiam loial, dar totusi nu credeam ca merge pana a se face ca nu pricepe de dragul diplomatiei) cu "n-ai fost acolo". Domnilor, cui ii pasa ce s-a intamplat ACOLO? Eu am comentat relatarea si opiniile liber exprimate ('cuz he had the right to remain silent, si filozof misogin ramanea) de un om care se vrea profesionist al condeiului, deci care stie ce scrie, se exprima nuantat, etc. Am si citat portiunile care m-au scarbit si de acolo mi-am extras toate concluziile. In lumea reala, poate fi silver_boy baiat de pus pe rana (hmm) si Bagheera o scorpie, asta nu schimba lucrurile cu nimic. silver_boy s-a exprimat, silver_boy si-a pus pe tava tarele (cu mandrie, culmea, ca pana la urma asta m-a impins peste bordul rezervei pe care mi-o propusesem pe acest forum), si gata! Everything silver_boy said can be used against him in my (or anyone else's) messages.

Ceva imi spune ca sunteti o distinsa reprezentanta a sexului frumos( asa spune sablonul sorry)

:sick:

I rest my case.

Nightwane 21 Aug 2005 02:03

Draga Matracuca,

Si ce te fute grija?

Pitbull 21 Aug 2005 02:07

Bafta ta, Nighty, cä are forumul auto-cenzor, altfel trebuia sä te moderez - si mi-e o leneee...

Nightwane 21 Aug 2005 02:09

Nu cred ca-i bafta mea. E bafta caricaturii de mai sus (hat-hat mai sus cu doua mesaje. Da...aia!). Tanti Freud.

Pitbull 21 Aug 2005 02:11

Cuminte, Nighty! Cuminte, bäiatu', cä-ti dau Mouskouri la poponet!

Nightwane 21 Aug 2005 02:12

mai bine un Pi(l)af la pachet.

silver_boy 21 Aug 2005 02:16

[quote]Everything silver_boy said can be used against him in my (or anyone else's) messages.

I LOVE YOU :love:

Marge Gunderson 21 Aug 2005 02:17

Ti-am citit incercarea de scenariu, Nightwane. N-avem ce vorbi.

Pitbull, sorry. Ca ti-e lene. Si ca esti asa.

Incep sa va cunosc si eu, incet, incet.

Noroc bun, baieti!

Nightwane 21 Aug 2005 02:18

Originally Posted by Marge Gunderson:

Ti-am citit incercarea de scenariu, Nightwane. N-avem ce vorbi.

putem expectora unul pe celalalt cu placere. i know i will.

Pitbull 21 Aug 2005 02:18

Noroc bun, Tätukä Ilici! ;)

Pitbull 21 Aug 2005 02:35

Putin mai târziu...:

In total aici sunt 31 utilizatori conectati : 2 Inregistrati, 4 Ascunsi si 25 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 203 la data de 12 Mai 2005 14:15
Utilizatori inregistrati: Marge Gunderson, silver_boy

Oare prin ce topic încuiat se ascundeau ei, si în ce scop, tovaräsi...? ;)

europe_east 21 Aug 2005 10:23

marturisesc si eu ca am citit ce scriati pe aici si eram chiar entuziasmata ca cinemagia naste si ceva pozitiv intr-un final, adica acest proiect al vostru. dar recunosc ca simpatia pe care o aveam pentru baiatul argintiu s-a risipit brusc si iremediabil cand am citit mesajul citat de marge mai sus. habar n-am ce-ati vorbit acolo si cum sunt in realitate lucrurile, da' ce se vede mai sus e absolut jalnic.

Alex Leo Serban 21 Aug 2005 10:49

nu stiu cum 'da' ambra in public - daca da p-afara de aere, etc; din intilnirile mele cu el, n-am avut ac. impresie... cred ca e o disfunctie de comunicare cu el, provocata de asa-zisa lui 'aroganta': de fapt, tipu e-un timid :oops: jolly shy.
dar stiu ca exista o discrepanta intre imaginea aceasta 'olimpiana', superior-blazata (o poza, my guess), si asocierea cu un simpleton ca nume. nu poti sa te dai orson welles si sa te 'infratesti' cu un geo saizescu (un hetero, i presume)! oricine are de-a face cu acest individ pierde pretuirea mea pt calitatile - putine - pe care le va fi avut... too bad.
in plus, folosirea 'camerei digitale a lui nume' (ce sa spun! de parca tre sa te duci la buftea ca sa gasesti o digicam! :w00t: ) ma face sa nu mai privesc cu ochi bun (1 ochi - celalalt e sceptic!) acest proiect. quite sad.

Leonard 21 Aug 2005 10:58

@ALª: majoriotatea dintre noi cred cã suntem mai timizi în realitate decît pe forum. inclusiv tu mi-ai pãrut destul de calm ºi reþinut in real. Chiar timbrul vocii, mental, parcã mi-l imaginez alfel cînd îþi citesc polemicile pe forum decît cel real.
Ambra Blu este mai simpatic în realitate. Clar.
Pe nume nu l-am cunoscut, dar parcã mi-e greu sã cred cã în realitate aratã a un mãcelar de oameni, în ciuda afinitãþii lui pentru snuff-uri.

On topic: un link util:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=&hist=0#20608

notorious 21 Aug 2005 11:36

Originally Posted by Leonard:

@ALª: majoriotatea dintre noi cred cã suntem mai timizi în realitate decît pe forum.

ok, maestre, atunci explica-mi un lucru: cum se face ca atunci cand discutam 'outside' ne convorbim normal (vezi festivalul de la cluj), iar pe forum ma trezesc gratulat cu epitete gen 'snob', 'pseudo-intelectual' s.a.m.d. ?? asta se numeste 'timiditate', oare ? :hmm:

All times are GMT +2. The time now is 11:45.