![]() |
e copiat motamo, stimabile, de unde mai fain, parca n-am citi acelasi text
ar fi si culmea sa-si copieze si articolele scrise in urma deplasarilor, nu crezi? dar nu imposibil. "sa-ti tragi cracii dupa cap" e o fraza demna de un critic cu patalama, care se plimba pe la marile festivaluri internationale. esti urban, domle. |
si nu era vorba de textele tale, dar daca te simti vizat...
|
Originally Posted by tailgunner:
Playback.
|
pt tailgunner
stai linistit, eu nu ma simt niciodata vizat... dar am in mine o sete nestinsa de a lua apararea celor invinuiti pe nedrept: nu, in textul ancai g nu vad deloc copiere 'motamo' - sorry! stiu ca ti-ar placea ca eu sa pay lip service la tot ce afirmi (sin city, plagiaturi etc), dar: ntz! PS sint mindru de expresia pe care tocmai am coined; descrie o pozitie de contorsionism destul de amuzanta, de n-ar fi patetica (vezi cazul - disperat - al celui fara nume...). si mai stiu si altele, 'compilate', ba chiar 'plagiate' de cind ma bateam cu baietii in spatele blocului, injuram de mama, scuipam, scoteam limba & briceagul, etc. good habits die hard :P |
Mangisse-vous papa!
Voi chiar nu v-ati pliftisitärä? |
daca nu vor topicul blocat pana la aparitia nr. 3 al revistei, sper sa se plictiseasca.
|
Which of these do you NOT see?
"Raul cel nou" - "the newest bad guy" "L-am vazut in serialul de animatie razboiul stelelor" - "We’ve seen him in the Clone Wars Animated Series" "Acest extraterestru, generat pe computer" - "the entirely CG alien soldier" "care conduce armata separatista de androizi impotriva republicii si are o placere extrema de a ucide Jedi" - "who leads the Separatist droid armies into action against the Republic and has a particular penchant for killing Jedi..." S.a.m.d. Contributia A.G. e (poate) glumita cu "carne si metal" (ha ha) Bon, j'ai fini Pitboule, ne me manges pas. A bientot, salut. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
monser, ceea ce voua vi se pare carteala sunt amenzi simple si clare din partea audientei carora va adresati (si n-ar fi rau sa invatati cum e cu dialogul in societatea civila, poate dati scurt o scoala de vara) acolo unde lucrurile nu stau ok, asa cum un organism viu semnaleaza rapid infectia. in ceea ce ma priveste (caci tre' s-o iau personal, uitandu-ma la circariile cu 'altceva mai bun..') invit pe oricine, PE ABSOLUT ORICINE, sa-mi spuna ceva prost facut de mine. Ever. Si dupa aia mai vorbim. |
Si uite asa ajungi la stadiu de papagal,nu mai esti in stare sa produci 2 idei originale despre un film si atunci vii cu articole de prin alte parti.Adevarata valoare a voastra se vede in cronicile filmelor romanesti(ca aici nu mai aveti de unde va informa) si de fiecare data o balaciti,aruncand cu remarci subtile in aberatiile autohtone.O cinematografie serioasa nu poate exista fara o critica serioasa iar voi de 15 ani tolerati cacaturile scoase de regimul lui Nicoleascu.
Quote:
|
In rest, recunosc cä desi n-am citit articolele incriminate, citatele mitraliate de tine deasupra sunt convingätoare. Dar, de, ziaristii e si ei oameni, are si ei nevoie de-o pâinicä, nu? Plus de spirit de gascä, sä nu päteascä precum altul care-a furat o pitä, si pentru giumbuslucul ästa s-a ales cu zece ani de ocnä si-un Javert pe urme tutta la vita. |
Chapeau.
Serghei a spus ce trebuia. |
Pitboulle, a se citi iexclusiv pi frantsuzashte, fu involontaire.
Boule comme bul de nej, ceea ce-i toata chestiuta asta cu plajiatu, cari nu mierita atentsie. Comment sa-ti zic tie bovineshte, quand imi plaisent miesajele matale. excuzemoa |
Bon, alors on est coulle (comme dans "cool" - pas tu tout "cul"!)
|
Originally Posted by Serghei:
sunt mai multe feluri de a fi "serios", unul din ele e cel practicat de als, imi pare mie. tu Serghei critici de pe margine, da' daca e sa FACI ceva, atunci ce anume faci? als numai prin faptul ca he hangs around here, face acest site mai popular, deci mai multa lume interesata in film, mai multi o sa vada filme noi din cauza asta, etc, etc. |
Originally Posted by europe_east:
oh come on, gimme a break. Serghei e 'public', he's supposed to stay on the side. On the other hand, ALS e performer. Acuma, s-ar putea sa mi se para mie, dar cel putin in siteul asta rolurile au devenit inversate. Si asa e si revista :D |
domne' :): ce scrie als pe acest site e in general jucaus, mai in serios, mai la misto, dar ce cu siguranta nu-i lipseste este inteligenta. and yes, it's cool=good to read something inteligent. sunt convinsa ca toate farurile astea care se pun pe el, aduc mai multi oameni pe site. si poate intamplator o sa mai fie unul care sa zica "ia sa vad domle si eu giliap".
pe de alta parte, ce mai face als: scrie, da interviuri, mai si explica din cand in cand, e om de gust, si d-astia nu-s niciodata destui. asa ca rezultanta e pozitiva. de altminteri, daca nu l-ati considera un "adversar" pe masura, nu l-ati baga in seama nici voi. |
Draga mea,
Romanii sunt un popor de oameni inteligenti. Moralitatea e insa cea care le scapa. Si asta e motivul pentru care suntem si astazi ceea ce suntem. Nu intamplator era vorba de un imprumut ne-deontologic mai devreme, aka furt la drumul mare din ce-au scris altii. |
Originally Posted by Airlight:
Originally Posted by Serghei:
Originally Posted by Airlight:
|
Imi vine sä räspund ca-n bancu' äla cu doi tärani pe pajiste: "Ehee...." "Eee..." Poate-ncerc sä-l reproduc la topicul de bancuri, desi nu stiu ce-o sä iasä, cä 75% la sutä din banc fac intonatia, expresiile si jocul de scenä. ;) Poate cu niste emoticoane, ceva...
|
|
All times are GMT +2. The time now is 12:55. |