![]() |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
fara glume bre. numarul cui il vrei? |
Da si la padure o punem de un gratar, un mic , o maslina , un milkshake si poate si un cumshot in grup. Ce zici, te bagi in hora noastra?
|
|
ora 18:13 in fatza selgrosului. mergem la padure, vorba vine. de fapt mergem la casa mea de vacanta care e la 40-50 km de bucuresti. vii sau nu? sa zici mersi ca te invit. ;) |
Originally Posted by nume:
normal ca contribui si eu,dar cu PRIVITUL!O PUNEM DE O MAMALIGUTA!serios daca se organizeaza ceva spunetim sa fiu pe faza ,si ramane de vazut,dar sa nu-mi faceti nimic rau sa ma lasati pe undeva ,daca va supar,vin si fete,sau as fi singura intre baieti?daca se organizeaza intr-adevar ceva ,ar fi una din variante care m-ar tenta! |
|
Nu-ti facem nimic rau ... poate dai si o auditie, o proba de microfon... te tragem si in camera ! :oops: Lasa-ti numarul aici ca sa te sunam cu totii !! Sa intri in numerosul nostru grup de prieteni ! ;)
Bai , oricine ai fi esti tare talentat. |
|
Originally Posted by nume:
|
Cotizatia se plateste la Nightwane in felatii. El e mai primitiv si n-a auzit de $ deci iarta-l si fa-i hatarul.
|
|
numarul meu e :0744187914 |
|
Originally Posted by BeNnY:
ugh ugh me Nightwane..ugh ugh you Benny ... ugh ugh you blow me now! ugh ugh |
|
am observat ca voi va intalniti si marti sapt.viitoare,adica peste 2 zile!unde anume si la ce ora?sa vin si eu!daca mai aveti intruniri anuntati-ma si pe mine!cu ocazia aceasta va cunosc mai bine si e posibilitatea mai mare de a veni de rev.cu voi!dar vom vedea!
|
Daca chiar vrei sa vii marti... nu de alta dar aducem si televiziunea.... ma risc si-ti las eu numarul meu de telefon... 8)
|
[quote="Jay"]Daca chiar vrei sa vii marti... nu de alta dar aducem si televiziunea.... ma risc si-ti las eu numarul meu de telefon... 8)[/quopai ,lasa-l,eu l-am lasat ,poti sa imi dai un apel!si eu m-am riscat,de fapt imi place imprevizibilul,riscul,aventura,spontenialitatea!da r in final care ar fi riscurile?poate eu nu constientizez!dar daca aveam tupeul sa vin la untrunire/rev.de necunoscuti ,ce mai conta nr.de tel.dar e buna si incercarea de a risca putin ,pentru a cunoaste,si in stiinta pt.a progresa!dar nu conteaza asta-s eu,v-am zis ca sunt o fire a momentului,chiar si oscilanta,de ex:stau cuminte incasa,iar si cand ies ies si o fac lata!sa nu exagerez,imi place totul cu limite,dar depinde unde are fiecare limita!ok!atunci ne vedem maine la hanul cu tei!pupicuri!
|
I-auzi Nightwane ca se baga. Daca e de statura mica te-ai scos, pe-acolo pe sub masa in frame.. :oops: ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 07:08. |