![]() |
Chiar am aruncat o privire pe primele pagini. Spunea pe pagina 2 ca nu e romanca. Mai departe n-am mai citit.
|
Ar putea modifica un moderator titlul topicului. Nu cred ca ar fi o mare crima, mai ales ca din primul mesaj se intelege intentia persoanei care a facut topicul, desi se pare ca a avut lipsa de inspiratie pe moment sau poate alte lipsuri...
LE: Am vazut si eu mesajul ei. Dar daca tot s-a ajuns la concluzia ca "Actori Preferati" e titlul corect (chiar e? :D) ar putea fi schimbat. |
Mie-mi plac filmele cu Jason Statham,Mel Brooks si alti actori.
|
Mi-e dor de Steve Buscemi. Si de :love: Christian Bale :love: .
|
Lasa ca o sa-i tot vedem anul asta, dar da, si mie mi-e dor.
Also, am dezvoltat o pasiune pentru Alexander Skarsgard, fiul lui Stellan. L-am remarcat in True Blood si e destul de lovable :p probabil just a crush, dar nu ma pronunt definitiv pana nu mai vad si alte filme cu el! In interviul asta e destul de adorabil :D |
Miercuri si prietena mea cea mai buna,e indragostita de el,m-ati innebunit cu Alexander! O sa-i dau interviul.
Mi-e imi place f mult de taica-su,nu e doar un crush.Poate iesim toti patru:p |
Imi place mai mult taticu' Alexanderului. Love Breaking the Waves. Btw, oare ce mai face LvT?
|
M-am amuzat foarte tare cand mi-am dat seama ca Alex Skarsgard apare si intr-un rol maruntel, dar memorabil in Zoolander, daca mai tineti minte scena cu "earth to Meekus/earth to Brint" si cea cu bataia cu benzina
edit: LvT face Anitchrist, tocmai ce-am vazut trailerul acuma vreo ora. |
Eu o sa sar peste filmul asta,chiar daca e vonTrier.
|
Da de ce e banata pauline?
|
Originally Posted by miercuri:
Hehe,eu cu el si cu Tim Burton impartim aceeasi zi de nastere :D. |
Tim Burton...Don't make me start...
|
Niciodata nu am stiut sa raspund la intrebarea asta.... Sunt atat de multi... De la Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro, Mathew Perry, Angelina Jolie, Mel Gibson, Julia Roberts, Sandra Bullock pana la Dakota Fanning, Kristen Stewart, Johnny Depp, Robert Downey Jr, George Clooney (aceeasei zi de nastere, mai putin anul :P)........ and the list soooo goes on and on... :-S
|
Lance Reddick este un actor exceptional.
|
Will Smith
Paul Walker Adam Sandler Ben Stiller Rob Schneider Jim Carrey Mel Gibson Martin Lawrence Leslie Nielsen :-bd |
Marlon Brando
Robert De Niro Al Pacino Brad Pitt Tom Hanks Kate Winslet Angelina Jolie Pamela Anderson ( nu pt. valoarea ei ca actrita, dar mereu mi`a placut de ea :x) |
Pai actorii mei preferati sunt:
Nicolas Cage: http://www.cinemagia.ro/actori/nicolas-cage-187/ - a jucat intr`o gramada de filme superbe. Jensen Ackles: http://www.cinemagia.ro/actori/jensen-ackles-39073/ - e frumos foc, dar joaca si destul de bine Keanu Reeves: http://www.cinemagia.ro/actori/keanu-reeves-937/ - e super dragut |
Cary Grant
Jeremy Irons Al Pacino Colin Firth Woody Allen Aleksander Skarsgard nu neaparat pentru aspectul fizic, ci pentru emotia pe care o nasc in sufletul meu |
Colin Firth in Valmont, cred ca e rolul in care imi place cel mai mult! :D Si Jeremy Irons in orice rol!
Skarsgard Jr e asa de eye-candy, dar mai astept mai vad roluri inainte sa ma pronunt, he has a great career ahead oricum. |
All times are GMT +2. The time now is 16:13. |