![]() |
vezi ca este chiar pe pag 2 ...al treilea sau al patrulea
|
Thanks, Lord of the Nazgul!
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
It's the Avengers. :) [waving hands]WHAT THE HELL IS THAT PARODY OF LOTR DOIUNG HERE!?[/waving hands] Does this look like a LOTR forum to you guys? :x EDIT: intre timp am vazut ca Gaandalf a redirectionat eforturile of our misguided young friend. That's more like it. |
Originally Posted by Lady_Skar:
|
nu prea ii cunosc pe toti...dar cum adik Avengers? le-ai spus tu asha sau chiar asha ii cheama(scuzati repetitia) |
dap.comicu' de la marvel.
matale nu le este cu bd-urile, eh? :P i say to thee, naay (longshot jucandu-se de-a thor) |
ti-ashi raspunde fara nici o prb,dar nu am inteles decat un singur lucru din ce ai spus tu acolo :P
|
the avengers - asha ii cheama. sunt facuti de marvel.
prop nr. 2 si 3 erau intentionat scrise aiurea.so, nevermind :D |
"matale nu le este cu bd-urile, eh? " = "tu nu le prea ai cu benzile desenate, nu? " :D
|
m-am prins ca erau la mijto,dar vroaim totushi...
daca ii cu benzile desenate,pai nu prea, doar ce ma uit pe net :P |
Originally Posted by Longshot:
Thor slang :) Avengers sunt un fel de Justice League de la Marvel. :D |
aheam.pai ziceti ashea :P
destul de multzi |
AU APARUT BENZILE DESENATE IN ROMANIA!!!!!!!!
Ultimate Spiderman mai precis! Tocmai am trecut pe langa o taraba si am vazut numarul 2. Mi se rupe sufletul ca nu l-aveau pe primul dar asta e. Marvel este in Romania! Si revista costa numai 25000! Fata de 2,5 $ cat este in State. O sa scanez coperta si o s-a pun aici. Moment istoric fratilor. Hmmmm... cred ca toate mailurile pe care le-am trimis cu amenintari de moarte daca nu aduc benzi desenate si la noi in tara in sfarshit si-au facut efectul! :D |
Vezi ca pe la magazinele cu reviste straine din hoteluri s-ar putea sa mai gasesti nr 1 din Ultimate Spider-Man. Eu de la Inter l-am luat, uitandu-ma dupa Cine Live si Empire.
Vezi ca a mai aparut o revista BD numita Super Eroi, si ea se afla tot la nr 2. E interesanta, prezinta mai multe povesti in paralel: Superman vs. Tarzan, Predator, Planeta maimutelor etc... :) O gasesti pe la chioscurile de ziare, costa 30.000 lei. Si bine ca le-ai trimis mailuri... continua, poate aduc si X-Men, Hellboy, etc... |
Mersi pt sfat emi! O am si p-aia de care vb : Supereroi. E ok, dar dupa coperta zici ca e pt copii mici cand povestile nu sunt tocmai pasnice. Dar o sa mi-o cumpar in continuare.
Sa cumparam cat mai multe sa le facem vanzare! :D |
Doar le-am achizitionat, nu le-am citit inca.
De coperta, ai perfecta dreptate. |
mai a fost un spiderman aku 4-5 ani si aparea cand la 2 luni cand la 6. stiu asta, pt ca il cumparam.
ma indoiesc ca acum o sa aiba alta soarta.cu atat mai mult cu cat pretul chiar e accesibil. iar aia cu supereroi ce trateaza? |
Se numeste supereroi si are 40 de pagini in care prezinta 4 povesti deodata
Superman si Deadman Batman si Tarzan Planeta maimutelor Predator Este cam meeeeeh. Dar e un inceput. |
|
dejaba.am cautat in orash shi spiderman shi super eroi...nik
gotta get out of here |
All times are GMT +2. The time now is 08:39. |