![]() |
Originally Posted by MinRep:
subscriu..... |
Originally Posted by MinRep:
Da, stiu ca l-au mai dat o data, l-am pierdut insa. |
Originally Posted by BeNnY:
Da, l-am vazut de vreo 2 ori... nu mai stiu detalii, dar tzin minte ca mi-a placut. A avut destule faze foarte amuzante. |
Un clip plus un interviu plus niste imagini mai vechi sau noi din hitul iernii BLADE: TRINITY...
http://www.maximonline.com/entertain...blade_trinity/ |
Cica partea 3-a o sa fie mai action packed, exact cum imi place mie.
Weslwy spune ca "Blade" o sa fie mai relaxat si mai vulnerabil. I don't know what's da deal wit dat. |
Originally Posted by TLD:
|
Paparazzi ar putea fi ceva misto...
|
Dupa ce shi-a propus sa faca cel mai tare film cu jurassik park (and he succeded) akum Steve shi-a propus sa faca filmul deceniului cu Tom Cruise in rolul principal ... remake la War of the Worlds - poveste dupa cea a lui H.G Wells (u know: Time Machine).
Cel mai scump a fost dupa Titanic - Pearl Harbour shi akum omul baga 110 mil de Euro in film. he's loodacris... :lol: |
Pacala se intoarce...
http://www.cronicaromana.ro/?editie=...icol&art=22948 |
Warriors Of Heaven & Earth - nice!
|
A aparut un behind the scenes pentru Resident Evil, care nu arata rau.
|
mr. and mrs. smith, regizat de doug liman cu un casting perfect: angelina si brad pitt in roluri de assaini platiti.
star wars: revenge o the sith, cu darth vader din 2004 ocean's 12. |
This look interesting:
The Final Cut - un sf (care aduce oarecum cu "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" !!! :o), regizat de un newcomer, dar avand nume mari in distributie: Mira Sorvino, Jim Caviezel si, in rolul principal, Robin Williams! |
O sa se faca un sequel la Get Shorty: Be cool
|
Noul Super Trailer de la Blade trinity
shi Noul :sick: de la Seed Of Chucky - finalul e super tare! :lol: |
Chiar ca super trailer... M-a rupt in 2.... Mai ales jumatea a 2-a a trailerului... plus muzica... Am ramas :o :o :o
|
Pus Pe Jar :lol:
dupa comics-urile de la Star Wars Fanatics asta e cea mai tare faza a zilei ... :lol: :D :lol: |
Da... Dragutza traducere! :lol:
|
"Pus pe jar", da-o in masa de treaba. Cred ca este cea mai tampita, nepotrivita, aiurea, samd, traducere a unui titlu de film. Chiar nu au pic de cap geniile alea care traduc.
|
Mie mi se pare ok, este exact ceea ce vrea sa exprime titlul original.
Tu cum l-ai fi tradus? |
All times are GMT +2. The time now is 05:21. |