![]() |
Tre sa fiu cu voi aici baieti! :P Si 2-0 pt Cristina, parca asa o chema pe aia...
|
Cristina.
|
Cristina, mi-ai ridicat hemoglobina....
|
Andreea.
|
Cristina
|
christinaa 8)
|
CRISTINA RULEZ.....
|
Andreea.
|
io' merg cu siliconoasa de la Big Brother ... sa fim serioshi ce vedetzi la nashpeta cealalta ? Andreea macar shi-a tras silicoane ... :lol:
|
Din pacate vreo 7-3 pt cristina care maiare de trecu o noapte si trece mai departe... Concluzia: maine meci nou! :P
|
Scuzati intarzierea dar timpul ne preseaza pe toti cred... :P
Meciul nou: Dana Razboiu, vedeta tvr-ului (un fel de esca:P) vs Fosta stirisdta d ela b1, noua PUR-ista :P MONA NICOLICI Votati in meciul nou! ;) |
Re: Batalia frumusetilor de pe tv-ul romanesc...
1.Nicoleta Luciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.Andreea Bereclean-cu stirile de la 5-O VOTEZ 3.Diana MUNTEANU 4.Andreea Raicu-RAMANE_N CONCURS 5.Mihaela RAdulescu-VOTATA 1. Monica Dascalu-NU O STIU 3. Oana Stern-Cuzino-NU O STIU 4. Letitia Maria Zaharia-NU O STIU 6. Oana Maiuga-NU O STIU 8. Liana Stanciu-NU O STIU 10. Celia Petricu-NU O STIU 11. Livia Dila-NU O STIU 12. Rocsana Marcu-NU O STIU 13. Gabriela Cristea_NU O STIU 16. Cristina Cioran-NU O STIU 17. Mona Nicolici-NU O STIU 18. Dana Razboiu-ii stiu numele,DA infatisarea.. 19. Andreea Marin-EA E ATAT DE BUUNA...LA SUFLET 20. Dana Savuica-ca la18 23. Carmen Toma-NU O STIU 24. Adina Halas-NU O STIU 25. Carmen Bruma-NU O STIU 26. Irina Pacurariu-NU O STIU 27. Raluca Moianu-aia cu Iarta-ma? 28. Magda Vasiliu-am auzit de ea si-atat 29. Letitia Enache-NU O STIU (trebuia sa zici mai bine vedete) 30. Laura Iordache-NU O STIU e sigur ca parerile-s diferita,pt ca-i pe gusturi si depinte la ce parti ale candidatelor te uiti. SA vedem ce-o sa iasa! |
Dana Razboiu.
Nu-mi place Mona. |
Originally Posted by BeNnY:
Andreea!Era vorba de frumusete,nu de inteligenta!La capitolul asta,sunt de acord cu tine cu nu prea o duce capul pe Andreea!E frumoasa pana deschide gura,lucru valabil la multe femei!He,He,He! :w00t: :w00t: :w00t: |
La Razboiu inainte, la placinte inapoi... :P
|
Originally Posted by blitz43:
Merge si Danuta!!!!Cand ti-e foame,intra orice!!! 8) 8) 8) |
Originally Posted by patraulea:
Da dar prostia in exces poate rapi ceva din frumusetea unei femei |
Re: Batalia frumusetilor de pe tv-ul romanesc...
Originally Posted by doina:
Scuze ca te dezamagesc da nu cred ca faci tu regulile pe aici, asa ca voteaza doa rin meciul respectiv si dak nu-ti convine deschiede-ti topic propriu :P Am fost explicit? |
Vot
Se poate sa votez contra ambelor candidate ? :shock:
|
dana
|
All times are GMT +2. The time now is 22:24. |