![]() |
s-a incheiat si seria a treia de meciuri:
rezultate finale: Nicole def. Jennifer 9-5 Madchen def. Patricia 9-7 Alexandra def. Marisa 9-4 Michelle def. Natalie 9-7 |
Originally Posted by Leonard:
si tricourile unde sunt? :lol: |
seria a patra de meciuri:
13) Julianne Moore vs. Milla Jovovich 14) Sheryl Lee vs. Claire Danes 15) Cate Blanchet vs. Kylie Minogue 16) Leonor Watling vs. Helen Hunt sa nu-mi ziceti ca vreuna din astea nu e actrita. Pentru cele pentru care s-ar putea sa spuneti acest lucru, ofer cate un argument: Leanor Watling a jucat in Hable Con Ella Kylie Minogue in Deliquents Sheryl Lee in Twin Peaks Fire Walk with Me si in serial uneori |
Milla Jovovich
Sheryl Lee Cate Blanchet Helen Hunt |
Milla Jovovich (grea decizia)
Claire Danes Cate Blanchet Helen Hunt |
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes 15) Kylie Minogue 16) Leonor Watling |
Originally Posted by Ilila:
|
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes 15) Kylie Minogue 16) Helen Hunt |
Julianne Moore (grea decizie dar vad ca destui au votat-o pe milla ..asha ca-i dau shi Juliannei o sansa)
Claire Danes Cate Blanchet Helen Hunt |
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes 15) Kylie Minogue (are cateva melodi bune... :D) 16) Helen Hunt |
Moore
Danes Minogue Hunt |
Originally Posted by TLD:
|
Vot
Iata ce cred eu:
13) Milla Jovovich (Nu-mi place Moore) 14) Claire Danes (pentru Romeo + Juliette) 15) Cate Blanchet (cealalta n-are prea multa treaba cu filmul) 16) Helen Hunt (babaciune sau nu, e mai buna) |
Moore
Laura Palmer :lol: Minogue Hunt |
s-au incheiat 2 meciuri:
Danes def. Lee 9-2 Hunt def. Watling 9-1 inca in desfasurare: Jovovich vs. Moore 8-3 Minogue vs. Blanchet 6-5 |
julianne moore si kylie minogue.
|
Moore
Minogue |
Julianne
Kylie |
castiga si Kylie cu 9-5
in ultimul meci ramas, conduce inca Jovovich cu 8-6. Moore pare sa-si revina? diseara meciuri noi, daca nu mai voteaza nimeni pentru acest meci. |
Originally Posted by Leonard:
imi cer scuze, nu stiu cum naiba am bagat-o pe Moss in 2 meciuri. Voi alege sau voi trage la sorti o inlocuitoare din lista de propuneri si care nu au intrat in primul tur... |
All times are GMT +2. The time now is 12:21. |