![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
Fa, ce spirituala esti! E una din zilele acelea? |
mda...16 este intr-adevar mult mai bine...ne vedem atunci!
|
Daca ramane pe 16...vin...in cazul in care reusesc sa ma trezesc la ora aia...
|
Originally Posted by Danny:
|
Originally Posted by Danny:
|
Haidetzi in vacantza la Mare
Totzi forumishtilor - va ashtept la mare, la soare,la un bronzat, la un film, la o bere, la o discutzie despre filme...
Ar fi chiar interesant sa cunosc atatzia oameni kre cunosc a 7 a arta mai bine :D |
Fratilor, ce-mi facetzi!?... Io am de dat o licenta intre 1-2 septembrie si voi va jucati cu zilele de intilnire ca si cum am fi cu totii din Bacanesti?!... Eh, asta e!... N-o sa fiu primu' care pica Licenta!... Macar sa ne distram k lumea sa stiu pe ce-am dat banii.... si TIMPU!...
Bre, sa nu de-a dracu' sa vin degeaba pin' la Bucuresti ca nu-s ce fac! (*) Deci, ramine pe simbata, 16 august, no?... Da' unde la Mall, la intrare(sau in spate.... ha-ha-ha)?... In fine, sa nu mai lungesc matu', sper sa ne distram pe cinste!.. Si, nu uitati: berea dupa bere e placere, da' zaibaru' dupa zaibar e nebunie curata! |
Parca era sus in mall, in fatza la intrarea in sala! Hmm yo o sa fiu pe aciolo pe la zece! Cine vrea vine. Mai stam la o bere ceva pana la 10:30...
|
Da data ramane SAMBATA 16 AUGUST ORELE 10,30 IN FATA LA INTRAREA IN CINEMATOGRAF (MULTIPLEX).
Veniti va rog de la ora 10,15 pentru ca la 10,30 fix incepe filmul din cauza programului de la Multiplex. Va multumesc si va asteptam pe toti la intalnire! |
Emanuel, ma primiti si pe mine?
|
Bineinteles, toti forumistii care vor sa vina sa vina, doar sa-mi trimita un mail ca sa stiu cate locuri sa le rezerv si numele lor sa fie trecute pe lista de la intrarea in sala.
|
Da' cat de mare e sala aia?
Apropo, emanuel, vezi te rog e-mailul meu, cred ca am dat-o in bara. |
Sala este deajuns de mare ca sa incapa toti Cinemagistii.
Va fi cea de 270 de locuri. |
Pirates of the Caraibbean
Pe 22 are loc premiera la Pirates of the Caraibbean in Constanta ...ce zicetzi nu venitzi ?
Lansez un mesaj pentru totzi forumishtii din Constanta - sa ne identificam shi noi k sa facem shi noi ce fac ashtia din Bucureshti... Contact me ... |
hmm, mi-au picat in mâna cd-urile cu Piratii din Caraibe 8) .
sa ma risc, sa nu ma risc :o ... e varianta screener anyway... :x Tentatia e mare.... :roll: Va salut! |
Originally Posted by blitz43:
|
daca mai luati initiativa in acest sens va rog sa ma anuntati si pe mine ....
|
Originally Posted by blitz43:
Thanks man |
Originally Posted by tommy_cat:
Nu trebuie sa te anunte nimeni...trebuie sa anunti tu ca vii. |
Originally Posted by emanuel:
Multumim pentru film Emanuel...dar parca ai cam exagerat. Sunt curios care au fost rezultatele sondajului... |
All times are GMT +2. The time now is 13:22. |