![]() |
Traffic mai bine spus.........acela chiar ca este un film special de la regizorul Steven Sodergergh :lol: 4 premii oscar Iar chestia ce a vrut sa spuna? Dirty Dancing?
|
Originally Posted by Tobey:
|
titanic is an all-time great masterpiece!
u don't know what you're talking about... :x |
mama, cate pareri diferite... titanic didn't suck, dar nici masterpiece nu mi s-a parut, brokeback mi-a placut la a doua vizionare, dar nu l-as descrie niciodata ca sublim, memoirs of a geisha era bun daca nu se termina atat de hollywood-ian, in schimb munich mi-a taiat respiratia :love: de acord ca oscarurile nu sunt un critetiu inbatabil, dar nici nu putem sa le desconsideram cu totul... durerea mea personala de anul asta e the constant gardener, prea bun ca sa fie ignorat.
|
pai ca sa fac un top la celel mai bune filme cred ca ar fi :
1. Trilogia LOTR 2. Titanic 3. Gladiator , genial Russell Crowe.... 4. The Hours 5. Heat, un film cool cum de altfel sunt toate filmele lui Michael Mann :lol: 6. The Godfather 7. A Beautiful Mind, din nou Russell Crowe :lol: 8. Philadelphia, extraodrdinar Tomn Hanks si Denzel Washington, mai ales scena acea cu opera, pt care cred ca a luat Oscarul 9. Courage Under Fire, din nou Denzel Washington, cu o coloana sonora de James Horner 10.Training Day , rolul care i-a adus lui Denzel Oscarul :lol: PS: e adevarat ca nu prea mai conteaza oscarul in ziua de azi , dar totusi e o recunoasterea pt . munca pe care ai depus-o , ce ai spus tu , ii super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, dar ca sa o luam asa ca nu prea mai conteza acest premiu , hai sa mai luam in considerare si cinderella mann , care este o poveste grozava , din nou cu russell crowe, sau a history of violence :D :lol: |
Originally Posted by drudu:
|
Am 4 filme preferate... unele dintre ele destul de recent vizualizate...
in no particular order : 1 Waking life 2 Solaris 3 What the fuck do we know 4 The Butterfly Effect :sleep: |
Originally Posted by Fgxf:
vazand intre ce filme e incadrat sa inteleg ca vorbesti despre solaris-ul lui soderbergh? |
nu mai stiu de cine e... am uitat :oops:
in schimb stiu ca e ala vechi(cel rusesc), nu ala reeditat... din pacate era doar tras peste (voci in engleza)... ceea ce a fost un pic aiurea... |
andrei tarkovski
mai uita-te la filme de el! si mai citeste topicuri mai vechi si vezi ce filme si ce regizori merita |
da... tarkovski
am uitat sa mai mentionez Krzysztof Kie¶lowski- Trois couleurs lista aceea de fapt e lista celor mai recente filme care mi-au placut :P nu cele mai placute all time :? ... |
Originally Posted by Fgxf:
dude, you copy/pasted that one! :P well then, make a list of "filme preferate" sometime! si pune-o aici! |
well
o lista a preferintelor ar arata cam asa 1. Ordet(Dreyer) 2. Persona(bergman) 3. Mulholland drive(Lynch) 4. 8 1/2(Fellini) 5. Der Himmel Uber Berlin(Wenders) 6. spring summer fall winter spring(kim ki-duk) 7. Breaking the waves(von trier) 8. Possession(Zulawsky)/Glissando(Danieliuc) 9. Santa Sangre(Jodorowsky) 10. La Passion de Jeanne d'Arc(Dreyer) |
Filmul preferat
Filmul preferat care mia oferit satisfacere totala a fost The Day After Tomorow si House of Wax(1953), si cam atat cred........ :)
|
Re: Filmul preferat
Originally Posted by sandokan:
Mie, filmul care mi-a oferit satisfacere totala se numea "Last Girl Standing". |
Ai avut si orgasm? |
Originally Posted by Terror_IST:
Al meu a fost Backdoor Sluts 9. |
Ba da ce gandire aveti si voi.Eu cand am spus ca respectivul film ma satisfacut mam referit bineinteles ca mia placut prin amestecul de scene horror si actiune. :x
|
|
Originally Posted by Nightwane:
Ala nu era echivalentul inelului din episodul din South Park in care se facea misto de LOTR ? |
All times are GMT +2. The time now is 17:32. |