![]() |
Originally Posted by Cinemania:
mda.... ai dreptate la acting...eu ma refeream la diCaprio. " Gladiatorul mi se pare peste Troy si Alexander" - si eu tot asta am zis :P ...chiar destul de mult peste. |
Originally Posted by drudu:
mai, era bad writing mai intai. Kate winslet imi place mult ca actrita, btw. Caprio, imi placura cateva roluri de-ale lui de cand era mai tanar. dar nu asta e pb, problema e ca nu a reusit sa iasa de sub acel bad writing, sa faca ceva cu replicile alea penibile de genu "if u jump, I jump" samd. Aici a fost buba. De oreint express, nici nu mai merita discutat...ca n-ai ce discuta acolo |
Originally Posted by kasper hauser:
am inteles io aiurea...mea culpa |
FIL;MELE LUI VON TRIER
|
Originally Posted by jack sparrow:
cate ai vazut? de fapt cat ai inteles? |
CAPS LOCK, capitane sparow, CAPS LOCK!
|
dintre cele pe care le-am vazut ... mean girls, my super ex-girlfriend, si astea de teenagers (nu chiar toate, dar majoritatea).
|
Cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata este "Driven", cu Sylvester Stallone. Nu doar ca a avut un scenariu mizerabil (pentru retardati), actorii neconvingatori (poate doar Estella Warren care si-a jucat propriul rol - acela de super-bucata!), dar per total filmul m-a jignit uitandu-ma la el. Ma incumet sa spun ca el cel mai prost film din istoria cinematografiei!
|
Pillow Book. E un bullshit pentru snobi.
Si sa n-aud ca n-am prins eu sublimu' din secventele alea popo, ca borasc pe tastatura. |
Originally Posted by Cartman:
LOL |
CINEMANIA AI PIERDUT UN PRILEJ SA TACI. TE FACI DE RAS AMICE
|
inca n-ai disparut?
|
Mai, oi fi eu batran, dar mai tine cineva minte filmele nord-coreene!!!! alea erau filme proaste, ar trebui luate puse in dictionar la definitia "bad mouvies". In rest nici mie nu mi-a placut titanicul, dar nici cameron nu mi s-a parut foarte convingator.
ce parere aveti despre "Mars attacks" am fost la el ca la sf graal cu asa o distributie si m-a dezamagit total. Asta e, totusi "de gustibus non disputandum ..." |
Scuze ca revin, dar nu ma pot abtine. Filmele lui von trier sunt geniale, chiar daca inegale, nu au ce cauta aici, in aceasta discutie, imi pare rau, asta este parerea mea.
Si lynch este inegal, dar nu este un regizor prost si nici nu putem generaliza un regizor dupa un singur film. POate gresesc, dar nu imi vin in minte regizori care sa fi reusit un fil mare si apoi sa dezamageasca total. Poate kevin Costner, dar asta este alta discutie.... |
ken park si trainspotting.
|
Originally Posted by oculus:
glumesti? |
ken park este un film super. iar train spotting nu mai discut!! totusi ce cauta la sectiunea asta. Este ca si cand ai vorbi despre Maia Plisekaia pentru french cancan. Desi ..........
|
Eminescu vs. Eminem... CEA MAI MARE ABERATIE PE CARE PIERSIC JR. PUTEA SA O FACA... pana acum... :(
|
"garcea si oltenii " este cel mai penibil film posibil ....si dupa War of worlds :sick:
|
Nemernicilor
Ati incercat vre-odata sa faceti vre-un film sa vedeti cat e de greu si apoi sa vina cineva si a va zica "A....asta e cel mai prost film posibil...nici nu mai trebuia facut!"
Incercati... Nu exista filme proaste si filme bune.....sunt filme...dintre care se remarca cateva....din cauza a ceva special...jocul actorilor efecte speciale..etc.! |
All times are GMT +2. The time now is 11:37. |