PDA

View Full Version : Cum se numeste filmul acesta?

George1000
14 Jan 2013, 01:24
Scz de tiopic nou dar nu am vrut sa fac dublu post in toopicul deja existent. Vreau sa stiu cum se numeste acest film http://www.youtube.com/watch?v=Gkm0zAtubL4
Am vazut spargatorul de nuci in diverse variante numai varianta asta nu si nusunt asa sigur ca ar fi cum spune un utilizator de pe youtube. Daca asa o fi as vrea sa stiu exact varianta, titlul original, anul aparitiei, regizorul, etc.

fresie
14 Jan 2013, 01:37
Scz de tiopic nou dar nu am vrut sa fac dublu post in toopicul deja existent. Vreau sa stiu cum se numeste acest film http://www.youtube.com/watch?v=Gkm0zAtubL4
Am vazut spargatorul de nuci in diverse variante numai varianta asta nu si nusunt asa sigur ca ar fi cum spune un utilizator de pe youtube. Daca asa o fi as vrea sa stiu exact varianta, titlul original, anul aparitiei, regizorul, etc.

http://www.cinemagia.ro/filme/nutcracker-the-motion-picture-spargatorul-de-nuci-the-motion-picture-17001/

George1000
16 Jan 2013, 17:50
Multumesc foarte mult.

Scuze ca va stresez asa mult dar mai am nevoie de inca un film pe care nu l-am vazut si mi l-a recomandat cineva acum cativa ani si am uitat intre timp cum se numeste. Deci ceea ce stiu e ca era vorba de un politist sau agent FBI care avea o masina neagra, inteligenta si vorbitoare. Probabil vorbea datorita computerului de bord. Dar din cate am auzit acea masina era capabila sa poarte o discutie, un dialog. Nu mai stiu daca filmul era serial sau film. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati.

Puferiu
17 Jan 2013, 07:41
Knight Rider (1982–1986) (http://www.imdb.com/title/tt0083437/) KITT

George1000
17 Jan 2013, 11:53
Multumesc foarte mult.

mayalia
18 Jan 2013, 09:50
Buna dimineatza ,sunteti salvarea mea,am o obsesie cu un film,l-am vazut doar asa pe sarite,eram la munca,acum vreo 2 ani cred,nu prea stiu multe detalii ,dar imi doresc sa-l revad
poate ma ajuta cineva? :(

cam atat imi amintesc :(

un student la litere de culoare,prin nu stiu ce modalitate,are un tutore neoficial un fost scriitor mare care s-a retras demult si vrea sa ramana anonim,parca avea un handicap motor studentul il ajuta,scriitorul il initiaza in tainelele literaturii.La un moment dat il ajuta cu o lucrare,in care studentul ulterior este acuzat de plagiat si nu poate dovedi ca a avut acordul autorului deoarece a promis.La final apare scriitorul in aula,toti ramani surprinsi ca traeste,poza lui este afisata pe peretele facultatii,il scapa de acuzatii pe stydent,moare,ii lasa averea lui,el traia modest intr-o camarutza..etc etc...parca ii indeplineste la scriitor si unele dorintze ,il duce cu metroul cred etc..

multumesc anticipat :)

charles
18 Jan 2013, 10:12
posibil Finding Forrester (2000, Gus Van Sant).

mayalia
18 Jan 2013, 10:20

verific acum ,multumesc mult :)

mayalia
18 Jan 2013, 10:22

doamne,nu pot sa cred
acesta este filmul,de doua saptamani il caut obsesiv pe forumuri si face book
iti multumesc mult charles,nici nu stii ce povara mi-ai luat,sunt asa fericita :)

iiii
18 Jan 2013, 10:23
pai daca tineai minte ca joaca in film sean connery era treaba done! :D

mayalia
18 Jan 2013, 10:26
pai daca tineai minte ca joaca in film sean connery era treaba done! :D

pai daca tineam minte zau ca-l gaseam...din pacate am amnezii de situatie..done:D

mayalia
18 Jan 2013, 10:30
charles
asa surpriza placuta mi-ai facut de nu-ti imaginezi :)

http://www.glittergraphics.org/graphics/thank-you/images/10.jpg

iiii
18 Jan 2013, 10:40
cu amneziile se mai intampla. eu ca sa evit asa ceva, dupa ce vad un film dau repede pe cinemagia ca vazut :D si in lista respectiva cand caut un film, stiu de unde sa il iau. :)

mayalia
18 Jan 2013, 10:51
cu amneziile se mai intampla. eu ca sa evit asa ceva, dupa ce vad un film dau repede pe cinemagia ca vazut :D si in lista respectiva cand caut un film, stiu de unde sa il iau. :)
eram la munca,nu am acces la net :D
ideea era ca mi-am innebunit prietenii si de pe forumuri si de pe face,am facut si promisiuni mari atata am aberat cu obsesia asta :))
imi pierdusem orice sperantza,crede-ma,azi dimi am primit lnkul cu foruml,la cum explicam eu filmul, erau sanse minime:))

iiii
18 Jan 2013, 11:24
acum norocul tau.. :)
eu l-am vazut acum 2-3 ani parca si sincer sa fiu chiar mi-ai facut pofta sa il revad. :)

vericul
07 Apr 2013, 21:40
Salut,vreau sa ma ajutati cu numele unui film.Actiunea se petrece intr-o cladire unde participantii au venit inarmati pentru a se lupta pe viata si pe moarte pt a castiga premiul de nu stiu cate milioane de dolari,pe care la sfarsit o sa ii ia supravietuitorul,avand optiunea sa aleaga intre 2 valize din care una cu banii si alta cu o bomba.inainte de a da startul ,concurentii au fost dezarmati si apoi li s-a turnat de sus de catre conducatori 2 cutii cu arme si munitie,astfel incepand macelul,unii dintre participanti se aliaza urmand apoi sa se ucida intre ei...:-?