PDA

View Full Version : Countdown to Apocalypse (2012) -12/21/12


icb1
21 Dec 2012, 18:42
Este un fel de documentar istoric, însă speculativ, despre legendele Maya (300 BC ...900 AD) despre apocalipsul așa zis să fie pe 21 Decembrie 2012, însă interpretarea nu-i precisă.

Se presupune că maienii ar fi avut contact cu extratereștri în antichitate, care le-ar fi dat informații importante despre un cataclism al Pământului care ar avea loc azi, de unde titlul filmului de countdown! Imagini foarte impresionante în film--în special cele astronomice și astrofizice. Vrea să-i convingă la TV pe oamenii din America de Nord să se pregătească pentru apocalips!--Sfaturi cum să se supraviețuiască unui apocalips Coincidențe de speculații cu date științifice ?...așa zise! Civilizația Maya aproape că dispăruse fără urmă. Poate că ei au avut apocalipsul lor și tabletele Maya au fost interpretate greșit. Întrebarea rămâne de ce a dispăruit civilzația Maya și de ce aveau abilități astrologice și astronomice cu mult mai avansate decât timpul în care au existat ?? :?: Calendarele lor erau extrem de precise, începând acum 5.000 de ani! http://abcnews.go.com/images/Technology/gty_mayan_temple_chichen_itza_ll_111220_wblog.jpgh ttp://s9.postimage.org/wsc4e2cgf/mayan_flickr02.jpg

2012 End-of-the-World Countdown Based on Mayan Calendar Starts Today... 12/21/12

Eu aș face un film cu Return of the Maya! :
Ei se-ntorc de unde i-au luat extratereștrii după ce se termină apocalipsul prezis de ei...Furtuna Solară--care atinge Pământul ...când Soarele ,,ar putea să fie instabil!" ... ne-dovedit de știința actuală.
Majorității însă nu-i pasă...de ce-ar putea face Soarele nostru--,,solar flares, coronal mass ejections (CMS)"... sau Sirius... Pană de curent, distrugeri de calculatoare, de transformatoare...frig, fără apă,... tot felul de speculații ce poate să facă CMS.
http://www.raindance.org/wp-content/uploads/13895624_s.jpg