PDA

View Full Version : Filme la cinema ,Pe DVD , la TV sau pe torrenti?


cosmin742000
12 Jun 2012, 14:13
As dori sa stiu unde vedeti voi filmele ?Intreb pentru ca pe acest site am inteles ca nu se incurajeaza pirateria.
Am vazut fel de fel de pareri :unii pur si simplu ii stigmatizeaza pe cei care vad filme de pe torrenti , uitand sau nestiind ca in Romania mai exista doar 20 de orase cu cinematograf , din care doar 4 au mai mult de 3 sali ( ce te faci daca stai in Mizil , sau in Sulina , sau in Baicoi , ,sau in Comanesti, sau in restul localitatilor?) sau in prostia lor zic dispretuitori despre cei care trag filme de pe torrenti , ca le vad gratis , mintea lor ingusta nefiind in stare sa priceapa ca cei care trag de pe torrenti , dau mult mai multi bani decat ei pentru filme , pentru ca abonamentul la internet nu e gratuit. Aproape nimeni din partizanii filmelor vazute la cinema nu vorbeste despre atmosfera din sala de cinema care e (sau ar trebuii sa fie ) mult mai faina decat cea din fata PC-ului , asta pana isi fac loc molfaitorii de popcorn si ragaitorii de bere.Si chiar nimeni ( spre bucuria mea) nu vorbeste despre pagubele aduse industriei cinematografice ( atata paguba). Apoi nu toate filmele ajung la cinema nici chiar in Bucuresti , ca sa nu mai vorbim de filmele vechi.Multe din ele nici pe DVD ( asta pretinzand ca esti hot la drumul mare si iti permiti sa iti cumperi DVD -uri originale) nu ajung , La TV trebuie sa astepti sa le vezi si nici acolo nu e sigur ca vor fi difuzate.Eu intre 2000 - 2007 am reprezentat mai mult de 25 % din veniturile cinematografice din Focsani . Mergeam saptamanal la film ( nu conta ca era filmul bun sau prost , ca era vara si transpiram ca Niagara , sau ca era iarna si inghetam sub 15 plovere) si de foarte multe ori am platit 4 bilete ca sa ruleze filmul. Asa ca nu sunt dispus sa imi faca mie observatii niste neica nimeni , care au vazut si ei un film in viata lor la cinema , ca trag filme " gratis" de pe torrenti .Voi ce parere aveti?

NightChild
12 Jun 2012, 16:00
Au inceput sa apara tot mai multe filme pe youtube, legal sau ilegal, asta nu stiu. La cinema in Alba Iulia nu am unde sa merg, E cinema Dacia dar ruleaza filme putine si proaste.

Twinsen
12 Jun 2012, 17:32
E un delict grav sa iei filme de pe torenti. Cosmin, nu cred ca mai e cineva in afara de tine pe site-ul asta care face asa ceva. In locul tau m-as preda autoritatilor si as accepta consecintele actiunilor.

rvn
12 Jun 2012, 17:42
In locul tau m-as preda autoritatilor si as accepta consecintele actiunilor.
T., daca are buletinul expirat? e un delict mai grav decat pirateria...

margott
12 Jun 2012, 17:52
As dori sa stiu unde vedeti voi filmele ?

Eu multe filme si seriale le-am vazut pe site-urile de filme online.

into_the_labyrinth
12 Jun 2012, 20:41
Este clar, este imposibil ca şi cel mai sincer utilizator de net să nu folosească deloc site-urile de torrents. În primul rând, fiindcă unele filme sunt aproape imposibil de găsit în comerţ :D . Însă mă bucur să pot spune că există şi alternative legale la asta: dacă vă duceţi la film în reţeaua Cinema City cred că totul va fi OK, unele DVD-uri le puteţi găsi pe www.cineshop.ro, iar pe voyo.ro sunt şi filme bune (ex. Season of the Witch, The Experiment, Antichrist, A Clockwork Orange, Splice şi altele), nu doar producţii de doi bani. (Asta nu înseamnă că veţi găsi pe undeva filme ca The Woods, Mar Adentro sau Audition). Cel mai bine e să încercaţi din toate variantele câte ceva, eu cel puţin aşa fac :)