PDA

View Full Version : cum se numeste filmul ?

andrei888
03 Jun 2012, 21:21
Am vazut acum ceva timp la tv o parte dintr-un film si nu stiu cum se numeste , poate ma ajutati voi , deci este vorba despre un autobuz care pleaca din mexic , si pe drum sunt atacati de niste motocilisti care vor sa ii omoare, ajung apoi intrun loc izolat , cei din autobuz facandusi o tabara si incearca sa scape de acestia , motocilistii omoara pe cineva intrun depozit si o femeie incearca sa ajunga intrun orasel sa gaseasca pe cineva care sa ii ajute ... si , parca era craciunul , si acestia voiau sa ajunga acasa la familiile lor :-/ daca ma puteti ajuta , sau daca mai aveti nevoie de detalii , va multumesc.

andrei888
03 Jun 2012, 21:36
lam gasit :D

Ancu10
09 Jun 2012, 04:22
Caut si eu 2 filme mai vechi...

Intr-unul dintre ele este vorba despre o tanara care doreste sa se perfectioneze intr-ale actoriei si ajunge pe mainile unui barbat care, sub pretextul ca trebuie sa invete sa-si ascunda adevaratele emotii, o supune catorva "incercari". Imi amintesc numai cateva secvente din film... Odata este intinsa dezbracata pe o masa si acel barbat ii taie lenjeriea intima cu un foarfec, parca. Altadata, ii sunt aruncate perlele la care tinea foarte mult in tocatorul de la bucatarie. Pe deasupra, exista si anumite gesturi intime intre ei. La sfarsit, fata afla ca a fost victima unui complot si vrea sa se razbune pe acel bărbat; asa ca isi schimba infatisarea si-l agata intr-un bar. Ultima secventa pe care mi-o amintesc: ea deschide torpedoul masinii lui si gaseste acolo o poză de-a ei. Il intreaba cine e fata din fotografie iar el afiseaza o fata de om in suferinta, iar ea ii spune ceva de genul: "Eee, oricum, nu conteaza. Sunt mai frumoasa ca ea!"

Celalalt film e cu niste indieni americani care rapesc o tipa blonda. Aceasta pare sortita mortii, pana in momentul in care un salbatic se opune acestei decizii si-i salveaza viata castigand o lupta cu un alt indian. In fine, sunt cateva secvente "memorabile" in film: o tipa blonda are gatul plin de sageti, capete taiate si atarnate si un obicei de inmormantare: corpurile neinsufltite sunt puse in barci si lasate sa pluteasca pe cursul apei, in urma ramanand femeile murmurand cantece si aruncand flori in apa, ceva de genul. Si la urma mi se pare ca tipa blonda de care va spuneam are si o fetita cu salbaticul care a salva-o.

Complicat, stiu.