View Full Version : Serial
Buna ! Aseara m'am uitat pe programul TV5 la un serial (probabil francez ) . Era vorba despre doua persoane care jucau un joc : New Life sau Better Life...nu mai stiu si s-au cunoscut acolo . Iar in viata reala s'au intalnit de vreo 3 ori si au devenit un cuplu . Dar ei inca nu stiau ca sunt persoanele din jocul acela . As vrea sa stiu cum se numeste . Am cautat pe net dar nu dau de el . Multumesc !
RatuRaluca
15 Apr 2012, 19:28
Buna ! Aseara m'am uitat pe programul TV5 la un serial (probabil francez ) . Era vorba despre doua persoane care jucau un joc : New Life sau Better Life...nu mai stiu si s-au cunoscut acolo . Iar in viata reala s'au intalnit de vreo 3 ori si au devenit un cuplu . Dar ei inca nu stiau ca sunt persoanele din jocul acela . As vrea sa stiu cum se numeste . Am cautat pe net dar nu dau de el . Multumesc !
Incearca pe un site pe care este programul de la tv, de exemplu www.port.ro
margott
15 Apr 2012, 19:34
Les Cybernautes Revent-Ils D'Amours Digitales? (2010)
http://www.unifrance.org/film/32510/les-cybernautes-revent-ils-d-amours-digitales
Multumesc RatuRaluca si multumesc mult margott , asta e serialul .
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.