View Full Version : Sherlock Holmes: A Game Of Shadows
Sincer. Filmul este unul bun. Are umor, actiune, suspans... dar parca ii lipseste ceva.
Voi ce parere aveti?
Twinsen
10 Jan 2012, 19:27
A.Mlex
a votat filmul Sherlock Holmes: A Game Of Shadows / Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor cu nota 10
Sincer. Cred. Ca. I-ai. Dat. Mult.
costyn162
11 Jan 2012, 13:51
L-am vazut zilele trecute la cinema chiar. Destul de ok, scenele comice au fost numeroase si bine realizate, Robert Downey Jr. a fost genial ca de fiecare data, povestea destul de interesanta facand legatura cu Germania nazista (tot ce are legatura cu nazismul ma fascineaza, intr-un mod grotesc, dar e fascinant). In comparatie, primul film mi s-a parut mai bun. Si cred ca merita un 8/10.
Si eu l-am vazut de curand la cinema si mi-a placut. Probabil daca il vedeam singur acasa nu ma incanta asa tare. Dar umorul, efectele, povestea si actiunea m-au facut sa-i dau un 8.5/10 Robert Downey Jr. este carismatic ca intotdeauna si pare sa-i prinda foarte bine acest personaj(cum ii prinde si lui Johnny Depp-Jack Sparrow) deoarece ii poate aduce anumite caracteristici mai personale nu doar "scenaristice" si ii dau mana libera ceea ce este de bine pentru film. Mi-a lasat o impresie buna insa Guy Ritchie parca a incercat sa bage tot ce nu a reusit in alte filme, in acesta.
Sincer. Filmul este unul bun. Are umor, actiune, suspans... dar parca ii lipseste ceva.
Voi ce parere aveti?
Da, îi lipsește atmosfera intensă de mister și tensiunea din filmele clasice cu titluri similare. B-)
http://media.salon.com/2011/12/sherlock-holmes-460x307.jpg :-&
Hmm, nu-i prea ,,cool" cum e englezul Sherlock Holmes din carte. :-S :-/
și nici nu-i pe Baker Street! dar altfel e o re-interpretare totală a subiectului. E prea, prea modernizat! :-O
Iamsaved
19 Feb 2012, 22:43
Este un film bun,cu faze amuzante si replici ingenioase,dar dupa umila mea parere filmul din 2009,Sherlock Holmes a fost peste acesta.
RemusSpan
12 Mar 2012, 10:16
Buna, am vazut Sherlock Holmes 1 si 2 si sincer mi-au placut enorm de mult, mi sa parut mai incredibila partea 1 dar e destul de buna si partea a doua.
Este un film care chiar merita vazut, cu respect, Remus Span
Cred ca este o regula nescrisa ca primul film sa fie, sau macar sa ni se para, cel mai bun. Cred ca ce a dezamagit putin la acesta continuare este variatatea locatiilor in care s-a filmat - si punctul cheie al filmului de altfel.
Robert Downey Jr. si Jude Law formeaza o pereche mai mult decat perfecta, chiar mai interesanta decat cea descrisa in cartile lui Sir Arthur Conan Doyle. Atmosfera moderna adusa mitului Holmes este de apreciat, insa inca din primul film am avut impresia ca acest Sherlock Holmes, nu coincide cu cel din carti, desi in esenta sunt aceleasi genii cu idei neobisnuite.
Eu una astept cu interes si al 3-lea film.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.