Log in

View Full Version : Cowboys & Aliens

danonino
30 Nov 2011, 22:33
1213124124

rifa
02 Dec 2011, 03:48
Filmul asta e atat de prost incat mi-e rusine sa comentez despre el dar o fac si zic ca e ssssssugativa.

Kriss_Kringle
02 Dec 2011, 13:22
Filmul asta e atat de prost incat mi-e rusine sa comentez despre el dar o fac si zic ca e ssssssugativa.

Exagerezi,evident.Cel mai bine il descrie James Berardinelli in cronica sa:
Cowboys & Aliens is a mashup of a mediocre Western and a mediocre science fiction story. The resulting film is far better than the sum of its two seemingly disparate parts.
Buba cea mai mare a filmului e ca nu se ridica la asteptarile care le insinueaza tilul "Cowboys and aliens" si ca nu reuseste sa creeze o simbioza intre cele 2 genuri.

Disciple
02 Dec 2011, 19:28
Hai sa fim seriosi:

Jon Favreu + un scenariu cu cowboys si alienii = comedie de zile mari!!!!
Dar nu s-a intamplat. Au abordat atat de serios subiectul incat s-a nascut comicul involuntar. Ce-o fi fost in capul unor insi precum Ron Howard, Steven Spielberg, Jon Favreau sau al lui Matthew Libatique cand s-au bagat la asa ceva? Adica sunt 4 si sunt foarte buni, dar a iesit chestia asta care nu'i nici funny, nici serioasa, nici antrenanta, nici interesanta, nici de retinut, ci probabil un rebut, jucat mediocru de niste actori care stiu sa fie si mediocri nu numai de Oscar. Dezamagitor!

Imi place ca la aparitia alienilor, oamenii recte vacarii nu raman si ei surprinsi sau ceva de genul, ori sa se sperie, sa fuga care incotro, nu tata, scot pistoalele si pustile alea obosite si tine'te paintball cu monstrii...Bravos, dom'le!

Qube86
12 Dec 2011, 09:30
Destul de entertaining...Un film de popcorn cu o idee ceva mai originala...Jon Favreau, a facut o treaba bunicica...Povestea, mi s-a parut putin cam trasa de par...O mana de tarani (chipurile cowboy) cu niste puscoace, niste indieni cu cateva sulite si sageti si Daniel Craig in rol de Ben10, reusesc sa infranga o rasa de extraterestrii evoluati fara sa se zbata prea tare...Din start povestea pare imposibila si ridicola in unele puncte dar modul in care este transpusa te face sa o urmaresti...Cred ca la un moment dat nici ei n-au mai stiut ce au vrut initial sa faca sau cel putin asta e senzatia pe care mi-a impartasit-o acest film...Oricum, ideea era interesanta, pacat ca nu a fost realizata mai bine...Totusi nu m-a plictisit si asta e un plus...Eu zic ca merita o vizionare...