PDA

View Full Version : The Adventures of Tintin

Kriss_Kringle
10 Nov 2011, 13:18
The adventures of Tintin

Dupa dezamagitorul Indiana Jones 4,Spielberg isi spala pacatele cu Tintin,o animatie plina de aventura,actiune si umor cum numai el stie sa faca.Am avut inspiratia de a merge sa-l vad la cinema in 3D.Fiind primul film care-l vad in 3D mi-a placut senzatia desi de la jumatate incolo incepusem sa ma obisnuiesc cu imaginile care-mi sareau in fata, insa e o perspectiva noua in care vad un film, deci a meritat.E foarte bine realizat 3D-ul, iar de animatie nu se mai pune problema, pentru ca e pur si simplu spectaculara.Jamie Bell,Andy Serkis,care a devenit deja o legenda in cadrul performance capture si Daniel Craig sunt extraordinari in rolurile principale dandu-le viata personajelor.Pe langa faptul ca Tintin e un deliciu vizual mai beneficiaza si de o coloana sonora realizata de maestrul John Williams.Ca sa inchei,The adventures of Tintin are de toate pentru toti.Aduce mult cu Indiana Jones prin combinatia de umor si actiune si mai mai mult ca sigur va castiga oscarul pentru animatie iar finalul lasa loc de o continuare pe care deabia o astept.Nu-l ratati cat mai ruleaza la cinema!

P.S: Fiindca nu cunosc comic-urile cu Tintin sau desenele,(nu pentru multa vreme)sunt curios ce parere are bremen despre film pentru ca din avatarul lui reiese ca ar fi fan,dar s-ar putea sa ma insel.

Nota 8.5/10

bremen1980
14 Nov 2011, 17:47
N-am apucat inca sa-l vad .Il las mai spre Craciun sa se fezandeze ;)

Kriss_Kringle
14 Nov 2011, 17:57
N-am apucat inca sa-l vad .Il las mai spre Craciun sa se fezandeze ;)

Am inteles:D
Pana atunci citesc si eu benzile desenate.

Disciple
14 Nov 2011, 20:47
Sunt traduse si in romana. Vreo 40 de lei bucata. La targul Gaudeamus facea o tanti oferta 25 de lei primele trei, apoi una gratis - n-am inteles nimic.
Mi-a placut adaptarea spilbergiana. Magica, completa, densa, vizuala, frumoasa, comica, merita!
In top cu "Rango". Sper sa dea si pe la Oscaruri.

Kriss_Kringle
14 Nov 2011, 20:55
Sunt traduse si in romana. Vreo 40 de lei bucata. La targul Gaudeamus facea o tanti oferta 25 de lei primele trei, apoi una gratis - n-am inteles nimic.
Mi-a placut adaptarea spilbergiana. Magica, completa, densa, vizuala, frumoasa, comica, merita!
In top cu "Rango". Sper sa dea si pe la Oscaruri.

Daca le gaseam si eu, probabil ca mi-as fi cumparat cateva,asa am recurs la credinciosu' demonoid, fara de care nu stiu ce ma faceam.Apropo,am vazut ca mai sunt cateva reviste SF numite Blake et Mortimer facute chiar de prietenul lui Herge, dar din pacate le-am gasit doar in franceza, iar eu nu stiu franceza neam.Intre Rango si Tintin se va da lupta pentru Oscar,restul fiind inferioare,dar 99% zic eu ca va lua Tintin.

Disciple
14 Nov 2011, 23:30
Nu m-as arunca sa fiu asa radical. Nu dau aia Oscar asa usor pe subiect european, iar "Rango" are trimiteri cu nemiluita la filme cult americane plus ca e western-ish. ;)

Kriss_Kringle
14 Nov 2011, 23:45
Nu m-as arunca sa fiu asa radical. Nu dau aia Oscar asa usor pe subiect european, iar "Rango" are trimiteri cu nemiluita la filme cult americane plus ca e western-ish. ;)

Nu prea cred ca mai conteaza ca e subiect european,pentru ca pana la urma in spatele filmului se afla Spielberg si Jackson,iar lucrul asta o sa cantareasca mai greu decat faptul ca Rango are trimiteri la filme cult, sau ca e western.Si nu ma refer doar la renume aici,ma refer si calitativ, pentru ca a iesit ceva special din punctul meu de vedere.Daca se va decide Spielberg sa scoata cel putin o trilogie e ca si cum o sa avem parte de un nou Indy,in varianta europeana si evident,mult mai tanara,lucru care nu suna absolut deloc rau.

Disciple
15 Nov 2011, 00:44
Era vorba ca partile 2 si 3 sa fie regizate de Peter Jackson si James Cameron. Cei trei muschetari! :))

Kriss_Kringle
15 Nov 2011, 00:53
Sper sa ramana la carma Spielberg sau daca e,sa preia conducerea Jackson, ca de Cameron n-am o presimtire buna.:))

Disciple
15 Nov 2011, 00:57
Exagerezi si tu acuma, asa de amorul artei...:D

Kriss_Kringle
15 Nov 2011, 01:21
Exagerezi si tu acuma, asa de amorul artei...:D

Nu neaparat,dar pur si simplu nu-l consider pe Cameron foarte artistic,mai mult se pricepe la actiune si efecte speciale iar scenariile filmelor regizate de el au tendinta de a fi "tepene".Asta nu inseamna ca n-a facut la viata lui niste blockbustere de prima mana dar tot ii prefer pe ceilalti doi pentru ca sunt mai creativi si pun mai mult suflet.Cel putin asa cred eu.:P

buticut
16 Nov 2011, 02:04

Daca "Rango" nu e cel mai bun film de animatie al anului, atunci cu siguranta e cel care arata cel mai bine. Cei de la Industrial Light & Magic au facut o treaba extraordinara. Cat despre Tintin, il voi viziona cat de curand si voi reveni cu o parere, dar din trailer, Tintin's face is kinda odd looking.