PDA

View Full Version : Cum se numeste filmul ?

panicabogdan
22 Oct 2011, 19:43
Am vazut in urma cu 3 ani un film foarte tare cu un politist sau jandarm care se afla intr-o misiune si s-a produs o explozie unde el a luat foc si a murit dar a inviat cred ca din rai si un om gras ,pitic cu fata vopsita alb cu albastru incearca sal omoare ala cred ca era diavolul .Jandarmul asta are un caine care era al familiei si mereu vine dupa el .Tinea armele in cusca cainelui .:-/ .Mentionez ca acest om "ars" era imbracat ca un super erou si avea o pelerina mare rosie :-??

Kriss_Kringle
22 Oct 2011, 22:06
Am vazut in urma cu 3 ani un film foarte tare cu un politist sau jandarm care se afla intr-o misiune si s-a produs o explozie unde el a luat foc si a murit dar a inviat cred ca din rai si un om gras ,pitic cu fata vopsita alb cu albastru incearca sal omoare ala cred ca era diavolul .Jandarmul asta are un caine care era al familiei si mereu vine dupa el .Tinea armele in cusca cainelui .:-/ .Mentionez ca acest om "ars" era imbracat ca un super erou si avea o pelerina mare rosie :-??

Pare sa fie Spawn dar nu-s sigur.:-?

panicabogdan
24 Oct 2011, 19:55
Astai ! Multumesc !:)

pattrick
26 Oct 2011, 20:38
va salut pe toti.

o mare rugaminte am si eu la voi...caut un film care l-am vazut acum 6-7 ani .era o comedie cu doi tipi care omorau un zombie ceva si il ingropau si apoi iesea mana lu ala si se plimba prin curte si prin casa.mai multe detalii nu prea mai tin minte...:(...

panicabogdan
30 Oct 2011, 16:35
cred ca e filmul "Men in Black"

Kriss_Kringle
30 Oct 2011, 17:46
va salut pe toti.

o mare rugaminte am si eu la voi...caut un film care l-am vazut acum 6-7 ani .era o comedie cu doi tipi care omorau un zombie ceva si il ingropau si apoi iesea mana lu ala si se plimba prin curte si prin casa.mai multe detalii nu prea mai tin minte...:(...

http://www.imdb.com/title/tt0138510/

S-ar putea sa fie asta desi descrierea ta nu corespunde in totalitate.
@ panicabogdan: lol,nici vorba de men in black.

cipix
06 Nov 2011, 20:12
Caut si eu un film;)

E o comedie faina, umor britanic, despre un individ care lucra "weather man"... imi amintesc ca ramane fara job.. din pacate nu prea stiu detalii:( doar ca a intrat la un moment dat intr-un bar si era o piesa "thick as a brick" a celor de la Jethro Tull..;)

poate imi amintesc mai multe si revin:)

cipix
06 Nov 2011, 20:23
haha, era de fapt un stirist. Noroc cu cinemagia ;)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
(2004)

e foarte fain, vi-l recomand