PDA

View Full Version : Caut un film din 80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elena_33
23 Sep 2011, 07:31
REVIN cu rugamintea mea....
acum ceva timp..multi ani cam 20 asa..am vazut un film care m-a impresionat dar nu mai stiu cum se numea si spre rusinea mea nici ce actori au jucat .
Poate daca fac un mic rezumat isi aminteste cineva .
Deci subiectul filmului il prezinta povestea unei femei care se indragosteste de un barbat mult mai tanar ca ea . Intre ei se naste o iubire puternica ce parea sa nu aibe final dar tipa frustata de ideea ca imbatraneste si nu va mai fi iubita cauta diperata sa se mentina tanara . Dupa ce dispare o vreme din viata barbatului ea reapare intinerita de un doctor care i-a facut o injectie.Pretul acestei injectii era chiar viata ei..
Va rog cine isi aminteste numele filmului sa mi raspunda
Va multumesc:

copila_satanista
23 Sep 2011, 10:43
Ca sa te mai calmezi un pic pana se rezolva dilema (nu am idee ce film e) ma gandeam sa iti recomand "The Reader" (http://www.cinemagia.ro/filme/the-reader-cititorul-24340/) , am o senzatie ca ti-ar placea avand la baza tot tema unei iubiri intre o femeie mai in varsta si un tanar. Intre timp poate incerci sa iti mai storci mintea de ceva detalii de orice fel (actori cunoscuti sau orice alte elemente din film etc) si sa mai googalesti nitel. Nu cred ca are rost sa deschizi atatea topicuri, cei interesati sa te ajute probabil ca nu se vor lamuri daca citesc de mai multe ori aceeasi treaba.

Poate te ajuta cumva si lista asta... desi e cam maricica : http://www.imdb.com/keyword/older-woman-younger-man-relationship/?sort=release_date

elena_33
24 Sep 2011, 09:30
Ca sa te mai calmezi un pic pana se rezolva dilema (nu am idee ce film e) ma gandeam sa iti recomand "The Reader" (http://www.cinemagia.ro/filme/the-reader-cititorul-24340/) , am o senzatie ca ti-ar placea avand la baza tot tema unei iubiri intre o femeie mai in varsta si un tanar. Intre timp poate incerci sa iti mai storci mintea de ceva detalii de orice fel (actori cunoscuti sau orice alte elemente din film etc) si sa mai googalesti nitel. Nu cred ca are rost sa deschizi atatea topicuri, cei interesati sa te ajute probabil ca nu se vor lamuri daca citesc de mai multe ori aceeasi treaba.

Poate te ajuta cumva si lista asta... desi e cam maricica : http://www.imdb.com/keyword/older-woman-younger-man-relationship/?sort=release_date

Multumesc.....cum am mai spus nu mi amintesc numele actorilor. Am sa vizionez filmul recomandat de tine si chiar am sa ti spun daca mi-a placut ;)

Si nu eram nervoasa , doar insistenta
Inca o data merci .

wujardin
27 Sep 2011, 10:52
eu cred ca vorbesti despre filmul Bad Timing: A Sensual Obsession (1980)
cativa dintre actorii care joaca in acest film:
1 Art Garfunkel - Alex Linden
2 Theresa Russell - Milena Flaherty
3 Ania Marson -

elena_33
27 Sep 2011, 11:26
eu cred ca vorbesti despre filmul Bad Timing: A Sensual Obsession (1980)
cativa dintre actorii care joaca in acest film:
1 Art Garfunkel - Alex Linden
2 Theresa Russell - Milena Flaherty
3 Ania Marson -

Multumesc dar nu e aceasta...o sa mai caut ;)

wujardin
27 Sep 2011, 11:46
Sorry:) din descrierea ta cam ala era filmul care se potrivea!
ar mai fi: A Change of Seasons (1980)

elena_33
27 Sep 2011, 11:55
Sorry:) din descrierea ta cam ala era filmul care se potrivea!
ar mai fi: A Change of Seasons (1980)

Offfff..nu e nici acesta ...mai caut si eu
Asta e daca nu mi amintesc actorii..:(
Merci

wujardin
27 Sep 2011, 12:04
sa fii atenta la primul film pe care ti l`am spus!
nu stiu de ce dar am senzatia ca ala e filmul, din ce mi`ai explicat tu, din ce mi`am adus eu aminte si din ce am gasit pe siteuri cam ala e singurul film care se potriveste descrierilor tale:)
ar fi indicat sa vezi trailerul

elena_33
27 Sep 2011, 12:18
sa fii atenta la primul film pe care ti l`am spus!
nu stiu de ce dar am senzatia ca ala e filmul, din ce mi`ai explicat tu, din ce mi`am adus eu aminte si din ce am gasit pe siteuri cam ala e singurul film care se potriveste descrierilor tale:)
ar fi indicat sa vezi trailerul

Pai tocmai ca m-am uitat pe trailer..si nu prea se aseamana...cam deloc :-S dar ma mai uit o data...