PDA

View Full Version : O porcarie

tantibus
05 Sep 2011, 13:26
Un site slab,ca tot ce este in Romania niste neseriosi.
1.Nu raspund la intrebari sau si cand raspund o fac dupa mult timp
2.Punctele se acorda foarte greu,greu sau chiar deloc
3.Dvd vin dupa 2-3-4 luni,prin urmare timpul e foarte lung

Liviu-
05 Sep 2011, 14:43
Nu uitati ca datorita lor acest site exista

Site-ul asta exista de aproximativ 10 ani daca nu ma insel. Chestia cu poze/sinopsis etc. e de cam un an. Daca ai trimis vreun sinopsis scris ca mesajul de aici nici nu ma mir ca nu a fost acceptat. Nu cred ca are cineva timp sa-ti puna semne de punctuatie, sa faca acorduri, sa corecteze cuvinte scrise gresit etc. Poti astepta raspuns de la un administrator, dar ma indoiesc ca o sa-ti spuna altceva.

tantibus
05 Sep 2011, 18:15
Eu cred ca esti intr-o eroare mare chestia cu pozele si punctele sunt cred de peste un an iar acest site poate sa fie si de 20 de ani daca nu stie ce e ala respectul eu am vrut sa evidentiez niste lucruri care nu sunt corecte,daca tu esti avocatul lor poti sa ii pupi si in fund daca ai ceva de castigat :) ;) contestatarule.

Liviu-
05 Sep 2011, 18:36
Sper ca editarea mesajului n-a fost pentru corectarea greselilor de ortografie.

PS: In limba romana eroare are un singur "r". Am vazut ca ai mai scris la fel intr-un alt mesaj in care te plangeai ca nu ti-a fost acceptat nu stiu ce sinopsis. Big surprise there.

tantibus
05 Sep 2011, 21:25
Legat de acest site am si spus la inceput am auzit lucruri dragute: ca sunt seriosi, ca e un site care vrea sa fie primul in acest domeniu in Romania si am zis sa intru si sa ajut, mi-am facut cont, iar dupa un timp am vazut ca exista si un concurs legat de castigarea unor DVD-uri la 2000 de puncte. Dupa o vreme am constatat ca e o pierdere de vreme din punctul meu de vedere din considerentele argumentate anterior. Ceea ce ma deranjeaza in mod special este faptul ca parca te consideri avocatul lor si nu stii sa fii impartial, ci incepe sa devina ceva personal, incerci sa vii cu niste justificari care sunt puerile si nu isi au rostul cu mine. Esti administratorul sau unul dintre moderatorii acestui site de faci cu mine pe desteptul? Eu nu am nimic personal cu tine ci cu cei care se ocupa de acest site pentru intarzierile inregistrate in darea unor raspunsuri la intrebari, a unor puncte pentru DVD-uri etc.
Sper sa intelegi daca nu discutam si in alt context :) ;)

Liviu-
06 Sep 2011, 00:38
Legat de chestiile astea as vrea sa-i aud plangandu-se pe:

fresie (386755 puncte)
razi3l (30914 puncte)
kanibalo (24744 puncte)
vickhtorio (24158 puncte)
Manusa (23138 puncte)
klaudya_e (22464 puncte)
mgf2768 (17481 puncte)
Tsunamy (16816 puncte)
caessar (16161 puncte)
salo (14921 puncte)

Oamenii astia au facut cumva punctele alea, mai ales fresie. De cand urmaresc discutiile astea despre wiki am tot observat ca multe chestii nu sunt acceptate fie pentru ca nu respecta anumite cerinte, fie ca sunt deja prea multe poze la filmul/persoana respectiva, fie ca exista deja sinopsis (ca in cazul tau), fie ca sinopsisul e prost scris si multe alte probleme.

Daca nu ma insel s-a tot explicat ca lucreaza unul (sau putine) persoane la asta, prin urmare si timpul de asteptare e unul mare. Gandeste-te ca nu esti singurul care trimite asa ceva si probabil deja s-a adunat o cantitate foarte mare restanta. Imagineaza-ti ce se intampla daca persoana care se ocupa de asta pleaca doua saptamani in concediu. Nu le poti cere sa mai angajeze oameni pentru ca nu ii platesti tu. Si chiar de se ofera cineva sa faca asta pe gratis, ma indoiesc ca poate face asa ceva, pana la urma trebuie o anumita incredere ca probabil mai usor se sterg decat se adauga.

Pe forum cred si eu ca ti se raspunde greu. Aceleasi persoane care trebuie sa-ti raspunda scriu si articolele de pe site. Sunt oameni pana la urma, cat timp crezi ca au?

Legat de dvd-uri, cred ca se asteapta sa ajunga in stoc. Pentru ca nu le au in mana atunci cand faci tu comanda si trebuie doar sa ti-l trimita tie. Am vazut multe plangeri legate si de chestia asta, dar parca de fiecare data s-au primit. Pana la urma nu scrie nicaieri ca o sa-l primesti in x timp. La cata lume participa trebuie sa te astepti la asa ceva.

Ce ma deranjeaza pe mine e ca oamenii n-au rabdare. Cum se intampla ceva ce nu le convine incep sa tipe aiurea. Ai rabdare asa cum au si ceilalti si da dovada de mai multa toleranta. Despre impartialitate cred ca nici nu mai e cazul sa vorbim. Si raman la ideea mea, poze sa tot pui, dar la sinopsis as zice sa nu te bagi. Probabil in cel mai bun caz e luat cu google translate.

tantibus
06 Sep 2011, 08:54
Pe mine nu ma intereseaza acel DVD pt ca eu pot sa il cumpar pana il trimit ei, din magazin sau dupa alte site-uri de profil la un pret poate mai mic de 55 de ron.
Ei iti impun niste reguli dar cand trebuie si ei sa le respecte nu o fac iar legat de angajari pot sa o faca sau pot cere ajutorul unor persoane care cred ca nu ar zice nu eu nu vreau sa ma laud dar sunt moderator pe un alt site de profil sportiv si cand e ceva raspund la fiecare cat mai bine si cat de repede pot nu las sa astepte persoana respectiva ca nu e frumos.

tantibus
06 Sep 2011, 10:31
Daca nu stiu sa se miste mai repede asta e stiu ca la inceput se miscau ceva mai repede si da scrie in cat timp se accepta niste poze si sinopsisuri dar eu ti-am zis esti avocatul lor si nu esti impartial nu stiu de ce le tii partea ce ai de castigat

tantibus
06 Sep 2011, 10:37
Daca nu ma insel s-a tot explicat ca lucreaza unul (sau putine) persoane la asta, prin urmare si timpul de asteptare e unul mare. Gandeste-te ca nu esti singurul care trimite asa ceva si probabil deja s-a adunat o cantitate foarte mare restanta.

Atunci sa isi mai bage inca unu si sa ajute sunt multe persoane care ar vrea sa ajute dar daca nu vor treaba lor atunci sa nu se planga sau sa nu gaseasca diferite explicatii ca nu pot daca vrei se poate gandeste-te cat castiga ei nu 600 de ron ca unu si altu care lucra 12 ore in picioare ei castiga din reclame mult ca sunt scumpe spoturile astea fac reclame la cinematografe si de acolo iau ceva si tot asa si tie iti daun DVD de 55 de ron .

tantibus
06 Sep 2011, 10:49
Daca sunt profesionisti sa fie pana la capat daca nu asta e .Te-ai gasit tu din 100 de persoane sa faci gura asta ma deranjeaza si sa ma corectezi aici nu e site de cultura generala eu vreau niste raspunsuri nu sa vii tu sa ma f cu gramatica ca vad ca toata lumea se tine destept pe aici si cu citate la sfarsit de fraze si tot asa daca esti destept dute la vrei sa fii milionar sau inscriete in clubul sahistilor nu stau acuma sa scriu cu punct si cu virgula si diacritice ca si asa tot una e ca nu citeste nimeni din cine ar trebuie sa le vada numa cine nu trebuie le citeste

bremen1980
06 Sep 2011, 11:18
Daca sunt profesionisti sa fie pana la capat daca nu asta e .Te-ai gasit tu din 100 de persoane sa faci gura asta ma deranjeaza si sa ma corectezi aici nu e site de cultura generala eu vreau niste raspunsuri nu sa vii tu sa ma f cu gramatica ca vad ca toata lumea se tine destept pe aici si cu citate la sfarsit de fraze si tot asa daca esti destept dute la vrei sa fii milionar sau inscriete in clubul sahistilor nu stau acuma sa scriu cu punct si cu virgula si diacritice ca si asa tot una e ca nu citeste nimeni din cine ar trebuie sa le vada numa cine nu trebuie le citeste
Ca sa n-o mai lungim la infinit o sa-ti dau dreptate dar o sa te si contrazic.Ai dreptate atunci cind critici modul in care este administrat acest site .Si eu am impresia ca de citiva ani merge pe pilot automat ,mai mult din inertie si nu se vede o scinteie de interes ,o dorinta de inovatie ,o minima initiativa.Totul pare incremenit si sclerozat .
Te contrazic atunci cind ataci cinemagia pentru ca esti nou pe aici.Acest loc a insemnat mai mult decit punctele de la dvd-uri ,pozele cu Scooby Doo sau prietenii de pe facebook .Aici a fost o gradinita /scoala /liceu /facultate in care niste oameni pasionati de filme /carti /muzica au adus ceva ,au invatat ceva si sper ca au plecat mai imbogatiti la sufletel.Unii au mai revenit ,altii s-au pierdut pe drum dar cred ca au fost destui cei de la care am avut de invatat in materie de filme /muzica /carti

Liviu-
06 Sep 2011, 11:26
Ca sa n-o mai lungim la infinit o sa-ti dau dreptate dar o sa te si contrazic.Ai dreptate atunci cind critici modul in care este administrat acest site .Si eu am impresia ca de citiva ani merge pe pilot automat ,mai mult din inertie si nu se vede o scinteie de interes ,o dorinta de inovatie ,o minima initiativa.Totul pare incremenit si sclerozat .

Doar ca el se refera strict la wiki si impresia mea e ca tu te referi la altceva. Iar acolo iti dau si eu dreptate.

@tantibus - La tot ce ai scris dupa mine ti-am raspuns in mesajul de dinainte, dar se pare ca vezi doar ce vrei. Te rog frumos nu mai vorbi de impartialitate cand nu esti capabil sa citesti un mesaj ca lumea.

Te-ai gasit tu din 100 de persoane sa faci gura

Nu ti se pare nimic cunoscut? Tu ce faci aici? Doar ca esti de cealalta parte. Poti sa bati campii cat vrei, dar las-o mai moale cu impartialitatea. Si te rog frumos pune niste semne de punctuatie macar. Te plangi ca nu te baga in seama, dar nici nu ma mir. Cine crezi ca sta dupa tine sa-ti descifreze scrisul?

PS: Foloseste butonul edit cand ai de completat ceva.

Manusa
06 Sep 2011, 11:33
Nu stiu ce tot atata agitatie aici si nici nu vad rostul atacurilor pe care le faceti unul altuia ( Liviu-, Tantibus)

Liviu- iata ca ma plang eu in legatura cu acceptarea pozelor pe acest site. Si cand zic asta ma refer la perioada de acceptare a acestora, de acest lucru sunt eu nemultumit. Daca acum 3-4 luni se acceptau contributiile in poze dupa 2-3 zile de la adaugarea acestora, acum dureaza 2-3 saptamani, asa am patit eu si asa este si acum.

Dar nu fac mare caz din acest lucru, pun mai putine poze si astept sa le accepte. Dar te intreb Liviu- dar si pe moderatori, cum sa mai puna cineva poze pt a imbunatati la urma urmei acest site, cand ( in cazul meu) sunt descurajat. Daca se acceptau mai des poze atunci bineinteles ca mai adaugam. Probabil moderatorii sunt putini si volumul de munca este mai mare dar cred ca si aceste contributii sunt lasate balta de ceva vreme.

Oricum de reprosat altceva moderatorilor decat acest timp pentru acceptarea contributiilor nu am pentru ca au fost corecti intotdeauna si si-au rasplatit contribuitorii.

Atat sper ca de acum incolo se vor misca mai bine.

chuckyfan
06 Sep 2011, 11:39
Nu stiu ce tot atata agitatie aici si nici nu vad rostul atacurilor pe care le faceti unul altuia ( Liviu-, Tantibus)

Liviu- iata ca ma plang eu in legatura cu acceptarea pozelor pe acest site. Si cand zic asta ma refer la perioada de acceptare a acestora, de acest lucru sunt eu nemultumit. Daca acum 3-4 luni se acceptau contributiile in poze dupa 2-3 zile de la adaugarea acestora, acum dureaza 2-3 saptamani, asa am patit eu si asa este si acum.

Dar nu fac mare caz din acest lucru, pun mai putine poze si astept sa le accepte. Dar te intreb Liviu- dar si pe moderatori, cum sa mai puna cineva poze pt a imbunatati la urma urmei acest site, cand ( in cazul meu) sunt descurajat. Daca se acceptau mai des poze atunci bineinteles ca mai adaugam. Probabil moderatorii sunt putini si volumul de munca este mai mare dar cred ca si aceste contributii sunt lasate balta de ceva vreme.

Oricum de reprosat altceva moderatorilor decat acest timp pentru acceptarea contributiilor nu am pentru ca au fost corecti intotdeauna si si-au rasplatit contribuitorii.

Atat sper ca de acum incolo se vor misca mai bine.

QFT

@tantibus - Daca nu-ti convine, ce plm mai cauti aici? Sau iti place sa te bagi in seama ca musca-n KKT.?

tantibus
06 Sep 2011, 12:19
Cum vb asa p verde dute in p mea si tu si liviu 2 pupincuristi 2 destepti sau care se cred destepti care dau sfaturi mai mergeti in p mea amandoi cu site vostru cu tot de 2 bani 2 slugi care astept un dvd si pupa in fund

iiii
06 Sep 2011, 12:30
Habar nu am de ce vorbesti asa urat? unde te crezi baietas? pe maidan? pe softpedia? de ce nu incerci un ton calm, amiabil si civilizat?
Sfatul meu, lasa alte persoane disciplinate sa se ocupe de cinemagia. Locul tau nu este aici.
Asa ca , daca ai coloana vertebrala, dai logout si uita ca exista acest site.

tantibus
06 Sep 2011, 13:20
Alt destept:)) si e din bucuresti drumu taberei e clar ca imi poate da si niste sfaturi cand la el in cartier e tiganie curata.

Timpul unui om inteligent nu merita sa fie pierdut in mijlocul majoritatii oamenilor.Prin definitie,sunt deja destui oameni acolo.

iiii
06 Sep 2011, 13:42
Ai fost vreodata in Bucuresti ca sa vorbesti? Eu cred ca nu.
Cat despre atitudinea ta de pe acest forum, e tipic marlaneasca, si nu denota altceva decat, simpla prostie.
Am mai zis si altora si iti zic si tie : SIC + TIR = SICTIR

Medicate
06 Sep 2011, 14:03
De cand in Drumu Taberei e tiganeala?
Eu zic sa faci niste mici observatii asupra localizarii geografice si geologice a sectorului si pe urma sa aduci injurii.
Nu sunt din Drumu Taberei, dar sunt in Bucuresti de destui ani, asa ca stiu, in mare parte, pe unde se afla marile triburi cafenii, pentru ca specimene de genu' gasim peste tot.

iiii
06 Sep 2011, 14:06
frate Medicate , crezi ca el stie Bucurestiul? vorbeste din auzite.

tantibus
06 Sep 2011, 15:15
Am fost in Bucuresti de 2 ori si imi ajunge

Daca stai bine sa te gandesti Bucuresteni nu prea mai sunt. Au fost anii 70 -80 cand orasul a crescut, cand s-au facut cartierele de muncitori, blocurile de SRI-sti si asa mai departe. Au venit atunci o mare parte din oamenii de la sate sa lucreze la Bucuresti. S-au desfiintat niste sate pentru simplul motiv ca romanii s-au mutat la Bucuresti.

Daca te uiti un pic in oras, vezi pe toata lumea cu casti in urechi, iar daca cazi pe strada nimeni nu se uita la tine. De ce sa se complice. Treaba cu implicarea e una simpla. Cand au venit in Bucuresti li s-a promis oamenilor ca vor avea, drept urmar au primit si au. Nu li s-a cerut nimic in schimb, drept urmare nici n-au oferit. Parvenitii s-au multumit in a trai in orasul asta si cu a-i consuma resursele. Si asta din simplul motiv ca nu li s-a cerut inapoi nimic, iar nu exista nimeni care sa se duca sa ii spuna la parinti, la bunici, sa se afle cumva in comunitatea lor ca au facut o boacana sau ca n-au facut o chestie.

Bucurestiul nu e o comunitate, nici macar o grupare de mai multe comunitati, e o aglomerare unde exista foarte multi individuali. Ei bine oamenii astia sunt nesimtiti, pentru simplul motiv ca nu e nimeni care sa le bata obrazul, pentru ca nu e nimeni care sa ii mustre, pentru ca nu e nimeni care sa le ceara sa se comporte intr-un anume fel, sau cel putin sa le explice cum trebuie sa se comporte.

Pentru acelasi motiv lumea vine in Bucuresti, ca sa scape de o monitorizare, ca sa fie “independenti” si sa poata face orice vor fara a putea fi trasi la raspundere. Pentru provinciali Bucurestiul e raiul lor, nu e nimeni aici care sa ii vada si sa ii pârascã la parinti, nu e nimeni care sa le ceara socoteala pentru faptele lor.
Acelasi lucru se aplica si Bucurestenilor plecati in provincie. E raiul lor, nu e nimeni care sa le zica ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca. Drept urmare conduc cum vor, se comporta cum vor, de aici apare expresia de “fitze de Bucuresti”. Pentru ca in provincie nu ii cunoaste nimeni.

De fapt de ce imi racesc gura de pomana, toate chestiile astea se aplica aici, acum, oricand si mai ales oricum.

definitia bucuresteanului=Melteni. Animale regasite`n grupuri mari, canini dezvoltati neregulat, cu blana lunga si idei scurte.

iiii
06 Sep 2011, 15:24
asa... acum ai trecut de la frustrarile cinemagia la frusrarile tale despre bucuresti. esti penibil.

deci tu, ai fost de 2 ori in bucuresti si zici ca drumu taberei e cartier de tigani nu??? vezi ca esti prost si crezi numai ce auzi?

ramai tu , de unde esti, locul tau e acolo, si nu judeca oamenii aiurea, si mai ales prin prisma orasului de unde este.

Observ ca ai foarte multe frustrari... tipic!

definitia lui tantibus = taran. un provincial frustrat, neiesit din varful dealului, care isi da cu parerea despre bucuresti, oras in care el a fost doar de 2 ori!

Medicate
06 Sep 2011, 16:02
Si eu sunt din provincie, dar asta nu-mi da dreptul sa critic aiurea inainte de a observa lucrurile mai in detaliu. Stau de destui ani in Bucuresti si doresc sa-ti transmit ca am intalnit fel si fel de oameni, dar in nici un caz nu trebuie generalizata ideea de meltean sau mai stiu eu cum.

Vrei sa spui ca-n provincie, indiferent de locatia unde te afli, Ardeal, Moldova sau Oltenia, nu gasesti asemenea oameni? Lasa fitele de Bucuresti, doar gandeste-te ca-ntr-un oras mai mic mai toata lumea se cunoaste iar fitele devin inevitabil mult peste astea numite de Bucuresti.
In orice oras, orasel, comuna, sat, gasesti astfel de specimene, e imposibil sa lipseasca.

Iti dau dreptate ca nu te ajuta nimeni sa te ridici daca te vad cazut, dar oare asta nu se intampla peste tot? Si nu ma refer strict la Romania, oriunde! Asa sunt oamenii, cu toate astea, repet, nu trebuie sa generalizezi. Nici nu stii de unde rasare prietenul de care ai nevoie sau, cine stie, persoana alaturi de care-ti vei petrece restul vietii.

Atat am avut de spus, daca te simti ofensat de aceste randuri, nu te sinchisi sa-mi raspunzi!

crin3l
06 Sep 2011, 16:49
@tantibus...O urare mai pe intelesul tau. Lasa-neee, lasa-neeee!
Ca si asa ai zis ca esti moderator la un site de sport si probabil te-ai molipsit de la toti idiotii care comenteaza pe acolo. Acum sa nu crezi ca Liviu e avocatul nostru, iar daca ataci aiurea multi o sa sara la gatul tau.

chuckyfan
06 Sep 2011, 17:03
Medicate s-a referit la specimenele care seaman suspect de mult cu tine:)

Medicate
06 Sep 2011, 17:33
Chiar sunt curios din ce regiune e. Nu o zic in sensul rau, dar as putea sa-i dau 'nspe mii de exemple de triburi de cafenii.

tantibus
06 Sep 2011, 17:49
:) :))

Manusa
07 Sep 2011, 10:06
Dupa cum vad, acest topic o ia razna rau de tot. :)) S-a ajuns de la reprosuri pt acest site la boala purtata pe cei din Bucuresti. Nici nu stau sa ma gandesc in 2 zile la ce se poate ajunge.....( ca discutii bineinteles :) ).

Oricum nu vad rostul acestor discutii, si dupa mine tantibus, ar trebui sa te potolesti ca nu vad rostul acestor discutii aduse de tine.....

Manusa
07 Sep 2011, 10:09
Oricum eu nu am nimic cu Bucurestiul si cu cei care stau acolo, dar stiu ca bucurestenii se cred mai presus decat ceilalti care stau in provincie ( si nu ma refer la toti bucurestenii dar in mare parte asa cred..)

tantibus
22 Sep 2011, 23:38

Dar tu carui regn te asemeni esti mamifer sau pasare cu un creier minuscul si un QI la fel

tantibus
22 Sep 2011, 23:39
Chiar sunt curios din ce regiune e. Nu o zic in sensul rau, dar as putea sa-i dau 'nspe mii de exemple de triburi de cafenii.

Aici nu conteaza de unde esti sau poate conteaza e vorba de bun simt si am dorit sa ridic niste probleme care deranjeaza pe multa lume pe aici dar am fost luat la misto pt ca sunt multi pupincuristi pe acest site cum am mai spus care pt un DVD fac si pe draq in 4 si se cred mai destepti decat media

tantibus
22 Sep 2011, 23:45
@tantibus...O urare mai pe intelesul tau. Lasa-neee, lasa-neeee!
Ca si asa ai zis ca esti moderator la un site de sport si probabil te-ai molipsit de la toti idiotii care comenteaza pe acolo. Acum sa nu crezi ca Liviu e avocatul nostru, iar daca ataci aiurea multi o sa sara la gatul tau.

Nu atac dar am fost atacat si cand sunt atacat raspund la fel desi este o vorba cel mai destept cedeaza am vrut doar sa ridic niste probleme care deranjeaza multa lume si eu am fost nedreptatit si nu am mai putut a trebuit sa imi exprim frustrarea legat de problemele respective mentionate la inceputul acestui topik si pe acel site nu e plin de idioti eu cred ca aici sunt mai multi chiar daca va credeti un site de oamani culti la ce limbaje se folosesc si pe aici nu e mai prejos ca un site sportiv iar pe acel site de care spui tu avem moderatori care sanctioneaza imediat jignirile si unele sicane nu ca aici unde orice prost poate sa spuna ce vrea daca e ceva ilegal sau incalca regulile cinemagia trebuie sanctionat rectem daca eu tantibus am incalcat prin postarea acestui topik o regula atunci sa fiu interzis bannat nu sa stau si sa vad cum comenteaza orice pupincurist si idiot in voie .

tantibus
22 Sep 2011, 23:49
asa... acum ai trecut de la frustrarile cinemagia la frusrarile tale despre bucuresti. esti penibil.

deci tu, ai fost de 2 ori in bucuresti si zici ca drumu taberei e cartier de tigani nu??? vezi ca esti prost si crezi numai ce auzi?

ramai tu , de unde esti, locul tau e acolo, si nu judeca oamenii aiurea, si mai ales prin prisma orasului de unde este.

Observ ca ai foarte multe frustrari... tipic!

definitia lui tantibus = taran. un provincial frustrat, neiesit din varful dealului, care isi da cu parerea despre bucuresti, oras in care el a fost doar de 2 ori!

Cred ca esti un scelerat si un idiot toata viata ta se invarte in jurul acestui site baiete esti un baiat care sufera ca nu primeste atentie si sta pe acest site urmareste pe toata lumea si toate forumurile si intra sa comenteze si el ca sa se afle in treaba mai lasa internetu si iesi afara si nu imi spune mie ca am fost doar de 2 ori in bucuresti macar am fost tu unde mata ai fost ca toata ziua stai pe acest site ca un internaut tapit si pupincurist

Liviu-
23 Sep 2011, 07:58
La ce ai zis no comment, n-are sens. Dar daca esti moderator pe un site nu te-a invatat nimeni ce-i ala "Edit"? Ai auzit de mesaj dublu/triplu/cvadruplu?

tantibus
23 Sep 2011, 11:28
La ce ai zis no comment, n-are sens. Dar daca esti moderator pe un site nu te-a invatat nimeni ce-i ala "Edit"? Ai auzit de mesaj dublu/triplu/cvadruplu?

Nu prea intru pe acest site am intrat intr-o vreme am facut acest topik special pt aceste probleme ca fiecare sa isi spuna pasurile deoarece am observat ca nu prea suntem bagati in seama iar explicatiile la unele probleme vin tarziu cand fapta s-a consumat intelegi tu ,si mai vine cate unu care ia apararea acestui site si ma sicaneaza cum poti fi atata de prost ce castigi ca te certi cu mine si le iei partea lor cand e limpede ca lumina ca acest site nu este ce a fost asta e realitatea nu o zis eu se observa clar din toate raspusurile date, la sectiunea wiki multa lume semnaleaza problemele dar nu vine nici un raspuns nu asa se face am spus si o repet cu toata taria si poate sa zica cine ce vrea dar e slabut acest site .
Aa le tine partea pt ce un DVD de 55 de ron si speranta, ca il va primi si el intr-o zi dupa ce in sfarsit va aduna si el 2000 de puncte cand si aici e problema ca vine foarte greu nu mai zic de aprobarea pozelor si primirea acelor puncte si eu am pus 3 poze si nici dupa o luna 3 POZE nu au fost in stare sa mi le analizez, care zic eu ca intrunesc toate criteriile de a fi acceptate si atunci mai e de zis ceva nimic dar pupincuristi si retarzi sunt mari care vor sa arate contrariul .Prin acel topik am vrut doar sa ajut si sa le deschid ochii ca nu mai merge lumea e nemultumita si ei trag beneficiile nu un amarat de user care pune niste poze si primeste un dvd de 55 de ron pe cand ei castiga din reclame si alte astfel de chestii mult mai mult de aia cred eu ca nu mai vor ajutor am vazut,ca multa lume s-a oferit sa ii ajute la seciunea wiki si nimic asta e Romania .

chuckyfan
23 Sep 2011, 15:23

Dar tu carui regn te asemeni esti mamifer sau pasare cu un creier minuscul si un QI la fel

Sa stii ca exista animale mai inteligente decat tine ( asta e un compliment ). Si pentru curiozitatea ta, eu fac parte din regnul fungi ( ciuperci pe romana care o vorbesti tu [ de balta ] ).

tantibus
23 Sep 2011, 21:10

Sa stii ca exista animale mai inteligente decat tine ( asta e un compliment ). Si pentru curiozitatea ta, eu fac parte din regnul fungi ( ciuperci pe romana care o vorbesti tu [ de balta ] ).

Marsi alta replica nu ai viata ta se invarte in jurul acestui site alte replici nu ai doar faci pe desteptu/desteapta ce esti draq sa te ia in tara lui ori unde e aia :))