PDA

View Full Version : Serialul Sotia perfecta

lamationairetia
31 Aug 2011, 08:50
Am urmarit acest serial cu un interes deosebit; am gasit si scenariul bine facut, extrem de interesant rezolvate situatiile , iar jocul actorilor este excelent. As dori sa stiu cand este planificata continuarea?

crin3l
01 Sep 2011, 11:09
Te referi cumva la The Good Wife ?

sergiuseling
11 Oct 2011, 10:25
Da ăla e titlul original.

Serialul mi se pare excepțional, are destule personaje interesante, prinse între politică, drame familiare și cazuri sau scandaluri. Uneori fac și similarități cu scandaluri internaționale de genul Dominique Strauss-Kahn sau cineva care seamănă cu Mark Zuckerberg supărat că a fost prezentat negativ într-un film și nu numai.
Părerea mea e că momentan e cel mai bun serial din categoria dramă după Mad Men. (ținând cont că Friday Night Lights s-a terminat)

Kriss_Kringle
11 Oct 2011, 15:22
Cel mai bun la capitolul drama e Breaking bad fara discutii dar The Good Wife nu e foarte departe.Margulies rulls!E de treaba de obicei dar cand devine defensiva se aseamana cu o leoaica care isi apara puii.
De Mad Men nu pot sa comentez ca nu l-am urmarit.
Tot la capitolul drama as include si Southland care prezinta intr-un mod realist viata de politist.

Pepper
29 Oct 2011, 11:03
E timpul sa recunosc :| sunt pasionata de acest serial. La metrou ii vedeam in permanenta posterul si il ignoram cu nonsalanta; nu aveam de gand sa-l iau vreodata in serios and guess what :D now I do...taking it seriously. Producatorii au riscat mult combinand povestile telenovelistice de viata cu justitia si politica, dar au fost destul de abili incat sa nu iasa o varza. Personajele sunt prea agreabile si ideile episodice mult prea interesante si provocatoare ca sa nu-l bagi in seama ca spectator obisnuit cu seriale de calitate.
Consider ca acest serial are mai mult de un singur punct forte, unul fiind reprezentat de personajele episodice interpretate de actori cunoscuti, dar atentie nu extremi de faimosi (exceptie face Michael J. Fox); moderatia mi se pare cheia succesului in multe alte seriale care recurg la acesti actori (imbogatindu-le astfel CV-ul in dreptul filmografiei :)))
Anywayz, The Good Wife is good stuff ;) urmariti-l si va veti convinge.
Pana nu ajung la zi cu episoadele nu mai vizionez nici un lungmetraj, am zis! Sau ma apuc de Breaking Bad :))

Kriss_Kringle
29 Oct 2011, 13:23
E timpul sa recunosc :| sunt pasionata de acest serial. La metrou ii vedeam in permanenta posterul si il ignoram cu nonsalanta; nu aveam de gand sa-l iau vreodata in serios and guess what :D now I do...taking it seriously. Producatorii au riscat mult combinand povestile telenovelistice de viata cu justitia si politica, dar au fost destul de abili incat sa nu iasa o varza. Personajele sunt prea agreabile si ideile episodice mult prea interesante si provocatoare ca sa nu-l bagi in seama ca spectator obisnuit cu seriale de calitate.
Consider ca acest serial are mai mult de un singur punct forte, unul fiind reprezentat de personajele episodice interpretate de actori cunoscuti, dar atentie nu extremi de faimosi (exceptie face Michael J. Fox); moderatia mi se pare cheia succesului in multe alte seriale care recurg la acesti actori (imbogatindu-le astfel CV-ul in dreptul filmografiei :)))
Anywayz, The Good Wife is good stuff ;) urmariti-l si va veti convinge.
Pana nu ajung la zi cu episoadele nu mai vizionez nici un lungmetraj, am zis! Sau ma apuc de Breaking Bad :))

Un mic avertisment.Dupa ce te apuci de Breaking Bad exista posibilitatea ca orice alt serial sa ti se para net inferior!Eu inca nu m-am apucat de sezonul 3 din The Good Wife,astept sa se termine si dupa aia il vad cap coada.Once again,approach Breaking Bad with caution,the show's a knockout!:))