View Full Version : putin ajutor va rog
danylove
10 Aug 2011, 00:06
salutare la toata lumea de aici.vreau sa va intreb...cum se fac filmnele HD....adica in ianuarie apare un film .avi sau dvx.....apoi deabia peste 7..8..luni apare pe torenti HD.. de exemplu a aparut THOR 2011,x-men,etc filme noi...daca incerc sa le vad..pff....se vad jalnic...creponat.....nu poti vedea nimic...calitate 0...din cate miau mai zis altii...il poti converti cu un soft special..din 700 mb il faci de 7 gb...se schimba rezolutia...dar dureaza 1 zi poate si doua...pe mine nu mar deranja sa imi forjez computeru atat.....stie cineva cum se face conversia..cu ce software sau cum..? va multumesc
Alex4Fun90
10 Aug 2011, 01:11
salutare la toata lumea de aici.vreau sa va intreb...cum se fac filmnele HD....adica in ianuarie apare un film .avi sau dvx.....apoi deabia peste 7..8..luni apare pe torenti HD.. de exemplu a aparut THOR 2011,x-men,etc filme noi...daca incerc sa le vad..pff....se vad jalnic...creponat.....nu poti vedea nimic...calitate 0...din cate miau mai zis altii...il poti converti cu un soft special..din 700 mb il faci de 7 gb...se schimba rezolutia...dar dureaza 1 zi poate si doua...pe mine nu mar deranja sa imi forjez computeru atat.....stie cineva cum se face conversia..cu ce software sau cum..? va multumesc
cine ti-a zis asta cu convertitu' te-a mintit . versiunile astea care sunt asa pe net , sunt filmate cu camere sau telefoane . cand apare filmul la vanzare in magazine pe dvd-uri , abia atunci apare si o varianta foarte buna pe torrent
danylove
10 Aug 2011, 17:14
boss te inteleg ce zici...dar eu stiu asa...
1...se lanseaza filmu la dat x...19.august 2012 de ex
2..apare prima data in cinematografe HD 3D etc
3...dupa ce se satura lumea de el..5..6..luni....se fac vanzari bani multi etc apare si pe torente
intrebarea mea este..la cinema..ala are un cd frate de pe care da play..original presupun...asa ca ..nu poti sai dai o mita aluia sa iti dea sa faci o copie?
eu stiu ca asa merge...
astept raspunsul vostru
Alex4Fun90
10 Aug 2011, 22:15
boss te inteleg ce zici...dar eu stiu asa...
1...se lanseaza filmu la dat x...19.august 2012 de ex
2..apare prima data in cinematografe HD 3D etc
3...dupa ce se satura lumea de el..5..6..luni....se fac vanzari bani multi etc apare si pe torente
intrebarea mea este..la cinema..ala are un cd frate de pe care da play..original presupun...asa ca ..nu poti sai dai o mita aluia sa iti dea sa faci o copie?
eu stiu ca asa merge...
astept raspunsul vostru
bineinteles ca merge , ii dai 2 beri Bucegi la 2 litri si o sticla de Tanita ( nu stiu daca mai exista ) si iti da copie ... LOL , asta-i cea mai mare aberatie pe care am auzit-o anul asta
chuckyfan
11 Aug 2011, 14:18
filmul e lansat pe DVD / Bluray la cateva luni de la difuzarea in cinematografe. ceea ce apare pe net in ziua in care a aparut si filmul la cinema, sunt versiuni filmate de pirati cu camera in cinematograf, de aia calitatea este proasta.
uneori insa, mai pun piratii mana pe cate un DVD care ar trebui lansat peste cateva luni, si apare filmul pe net inainte de a aparea in cinematografe ( The Hurt Locker e unul din cazuri daca nu ma insel ).
si da, din 700 MB poti sa faci si 7 TB, ca nu creste calitativ.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.