Log in

View Full Version : Recomandari Horror

NightChild
07 Aug 2011, 20:09
Recomnadati-mi si mie va rog cateva horror-uri cu criminali in serie gen: Halloween, Friday 13th, A Nightmare on Elm Street, Chucky, Psycho, Saw, Scream...

PS: Cele mentionate mai sus le-am vazut deja.

zelisca
08 Aug 2011, 16:37
Recomnadati-mi si mie va rog cateva horror-uri cu criminali in serie gen: Halloween, Friday 13th, A Nightmare on Elm Street, Chucky, Psycho, Saw, Scream...

PS: Cele memntionate mai sus le-am vazut deja.

The Hills Have Eyes -dealuri insangerate parca era traducerea 2 parti .. mi-a placut si wrong turn 1 pt ca sunt 3 parti ;) cam astea mi-au venit in cap acum

NightChild
08 Aug 2011, 19:36
Wrong Turn le-am vazut, o sa descarc The Hills Have Eyes. Am gasit mai multe, 4 parca... Mersi de recomandari... Mai astept si altele :)

chuckyfan
09 Aug 2011, 07:04
@night

intai uita-te la The Hills Have eyes clasicele, si dupa aia la cel din 2006 respectiv 2007.

iiii
09 Aug 2011, 10:40
American Psycho 2000 , Giallo (mai mult politist ) , Hostel , Jack the Ripper 1988 , astea imi vin in minte acum

NightChild
09 Aug 2011, 18:54
@night

intai uita-te la The Hills Have eyes clasicele, si dupa aia la cel din 2006 respectiv 2007.

Da le-am vazut, mare diferenta... Greseala mea a fost ca le-am vizionat pe cele vechi intai... La cele noi mai ca nu am adormit :)

CosminHorrorMaster
26 Aug 2011, 19:08
Hmm... eu zic sa incerci Husk, Legenda Calaretului fara Cap si The Thing, insa nu este un slasher, mai degraba SF.

NightChild
27 Aug 2011, 19:48
Hmm... eu zic sa incerci Husk, Legenda Calaretului fara Cap si The Thing, insa nu este un slasher, mai degraba SF.

Vazute toate, mersi oricum :D . Cu privire la The Thing va recomand originalul: http://www.cinemagia.ro/filme/the-thing-from-another-world-22835/

radu3455
29 Aug 2011, 08:53
the exorcist din 73'

mihai011
03 Sep 2011, 13:53
Fright Night 2011 , destul de bun :-bd

chuckyfan
03 Sep 2011, 14:12

nu si daca ai vazut originalele.

NightChild
03 Sep 2011, 16:42

Am vazut de cateva zile Fright Night Part 1 si mi sa parut foarte bun, sunt foarte curios cum e remake-ul.

CosminHorrorMaster
17 Sep 2011, 13:06

Am vazut de cateva zile Fright Night Part 1 si mi sa parut foarte bun, sunt foarte curios cum e remake-ul.

Astept sa apara pe dvd cel din 2011. Pare interesant.

cosmin742000
17 Sep 2011, 13:55
Omen , care spre deosebire de celelalte e chiar film

Cinemania
21 Sep 2011, 19:57
Bedevilled (http://www.imdb.com/title/tt1646959/)

Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=vng2-1YXJpo)

Cristina_
21 Sep 2011, 21:41

Maniac Cop

v0ltz
23 Sep 2011, 15:05
House of Wax (2005)
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)
The Texas Chainsaw Massacre (2003)
Vacancy (2007)

Cele mai bune filme horror pe care le-am vazut, in special "House of Wax". Si mie imi plac filmele astea de groaza, urasc cele cu fantome, oglinzi si toate prostiile. :D

Cinemania
23 Sep 2011, 21:53
House of Wax (2005)

Contrarecomandare: astea de mai sus no fucking way, mai bine alea vechi

Texas Chainsaw Massacre (2003) mai merge.

v0ltz
23 Sep 2011, 22:13
House of Wax (2005)

Mie mi-a placut House of Wax chiar foarte mult pentru ca este ceva nou si original. Am vazut ca multi au ceva cu Paris Hilton :)), oricum nu apare mult in film...
Cat despre Texas Massacre este mult mai bun cel din 2006, cu Jordana Brewster, mult mai interesant in opinia mea.

Cristina_
23 Sep 2011, 22:37
House of Wax (2005)

Mie mi-a placut House of Wax chiar foarte mult pentru ca este ceva nou si original. Am vazut ca multi au ceva cu Paris Hilton :)), oricum nu apare mult in film...
Cat despre Texas Massacre este mult mai bun cel din 2006, cu Jordana Brewster, mult mai interesant in opinia mea.
House of Wax a fost foarte bun mai ales datorita efectelor speciale dar si actorii au fost la inaltime.Iar Texas Chainsaw Massacre din 2003 este iarasi foarte bun.

Cinemania
23 Sep 2011, 22:50
House of Wax (2005)

Daca stau bine si ma gandesc, intr-adevar, House of Vax-ul asta nou are si ceva original: teava (parca) din capu' lu' Paris Hilton.

Ce e nou si original in flmul asta ? E doar o incercare de remake devenit nimic altceva decat popcorn gore si sexos. Asta s-a si intentionat, desigur.

FreakDoll
23 Sep 2011, 23:01
Cristina, spune-mi, te rog, un singur actor din House of Wax, varianta din 2005, care a "fost la inaltime". Mie mi s-au parut execrabili toti. Chiar nu-mi pot da seama la cine te referi.

Efectele speciale mi s-au parut si ele foarte proaste, sincer. Ai vazut cum arata Paris Hilton moarta? Sau Jared Padalecki dupa ce, chipurile, turnasera ceara peste el?

Jared Padalecki era dragut el, asa. Zambea natural, parea destul de speriat, dar, totusi..de aici pana la a fi la inaltime..Mai bine sa ramana la Supernatural, ca-i sade bine acolo.:D

Liviu-
23 Sep 2011, 23:05
Mie mi-a placut House of Wax chiar foarte mult pentru ca este ceva nou si original.

N-oi fi eu vreun cunoscator in genul horror, dar nu stiu cat de original poate fi House of wax din moment ce e un remake al unui film cu exact acelasi nume. The irony...

Cristina_
23 Sep 2011, 23:05
Brian Van Holt mi-a placut cum a jucat.Nu mai retin dar din cate imi amintesc scena cu casa care se topea la final a fost destul de bine realizata.

chuckyfan
24 Sep 2011, 06:08
Daca stau bine si ma gandesc, intr-adevar, House of Vax-ul asta nou are si ceva original: teava (parca) din capu' lu' Paris Hilton.

Teava, teava. Singurul lucru bun din film. Oricum, daca stau sa ma gendesc nici clasicul cu Vincent Price nu e cine stie ce. N-am prea vazut eu horroare din perioada aia, dar parca aveau mai mult suspans. House of Wax n-a avut. Probabil ca daca nu juca Vincent Price ramanea uitat prin cine stie ce arhive.

v0ltz
24 Sep 2011, 13:21

Ce e nou si original in flmul asta ? E doar o incercare de remake devenit nimic altceva decat popcorn gore si sexos. Asta s-a si intentionat, desigur.
Nu m-am referit in special la remake cand am spus nou si original, ci la film, fie ca e cel din '53, fie cel din 2005, ideea in sine mi-a placut foarte mult. Cat despre efecte speciale, fara sa fi vazut cel din '53, ma gandesc ca nu pot fi mai bune decat in remake, sunt totusi 50 de ani de evolutie cinematografica. :)

PetSound
04 Oct 2011, 09:50
De fapt si filmul din 53' cu Vincent Price este un remake al unui film si mai vechi, numit Mystery of the Wax Musem din 1933 cu Lionel Atwill. E un film foarte interesant, in culoare, spre deosebire de cele mai multe filme ale vremii.

chuckyfan
04 Oct 2011, 12:38
Thanks PetSound, chiar nu am stiut. O sa-l caut si o sa-l urmaresc:)

cristi88
13 Oct 2011, 17:56
The Descent

The hills have eyes ( ala nou )

astea 2 sunt deosebit de brutale

CosminHorrorMaster
17 Oct 2011, 14:30
The Descent

The hills have eyes ( ala nou )

astea 2 sunt deosebit de brutale
Nu uita de originalele ale lui Wes Craven. Or fi ele slabe dar sunt clasice.

PetSound
17 Oct 2011, 20:25
The Descent a meritat doar pentru final si pentru decorurile folosite, insa conceptul este destul de neoriginal iar unele dintre actrite au fost destul de enervante si nu faceau altceva decat sa astepte pana sa fie ucise. Dar in final, filmul este destul de reusit si continuarea este si ea destul de interesanta.

Cristina_
17 Oct 2011, 20:31
The Descent a meritat doar pentru final si pentru decorurile folosite, insa conceptul este destul de neoriginal iar unele dintre actrite au fost destul de enervante si nu faceau altceva decat sa astepte pana sa fie ucise. Dar in final, filmul este destul de reusit si continuarea este si ea destul de interesanta.
Bla-Bla.Te contrazic deoarece The Descent a fost unul dintre cele mai bune filme horror din ultimii ani.Concept "neoriginal"?:)) Pe cine a copiat? Actritele erau enervante? Dar cum trebuiau sa fie? Ca Ripley din Aliens?

PetSound
17 Oct 2011, 20:50
Un grup de oameni blocati intr-un loc din care nu pot iesi si din care nimeni nu-i poate salva, in timp ce sunt vanati de monstrii. Seamana destul de mult cu Alien sau cu The Thing (nu ma refer doar la versiunea din 1989 cu Kurt Russel ci si la cea din 1951) Inafara de doua sau trei personaje, restul semanau cu adolescentii din filmele Friday the 13th sau Halloween si dupa cum am spus, asteptau sa fie omorate. Dar am zis ca mi-a placut filmul si continuarea, mai ales ideea cu pestera, insa filmele nu sunt perfecte.

CosminHorrorMaster
18 Oct 2011, 12:58
Este un cliseu vechi. N-ai ca s-ai faci.

Medicate
25 Oct 2011, 19:53
Eeee...Petsound, ai fost un pic prea critic :) !
The Descent a fost unul dintre filmele horror ce a reusit sa ma tina lipit de...pat (nu l-am prins la cinema) pe parcursul celor 2 ore. Am incremenit bine de tot la cateva faze, iar ideea mi s-a parut "evolutionista". Practic ne-a prezentat ideea de adaptabilitate la orice conditie de mediu. Omul este slab, in general, din punct de vedere psihic, dar fizic, putem depasi orice bariera impusa de Mother Nature.
Nu conteaza ca erau urati, nu stiau sa citeasca sau sa scrie, atat timp cat puteau trai in medii fara pic de lumina si cu putin oxigen si puteau cioparti orice vietate. Long live the Caveman !

PetSound
25 Oct 2011, 20:37
Cred ca multi au inteles ca nu mi-a placut deloc filmul. Dupa cum am mai zis mi-a placut foarte mult dar am spus si ceea ce nu mi-a placut, si aici m-am refereit ca cateva dintre personaje. Cel mai mult mi-a placut suspansul si setting-ul si senzatia de claustrofobie si panica pe care ti-o ofera. As fi preferat insa sa se concentreze mai mult pe psihicul personajelor (scenele de vis de exemplu) si mai putin pe uciderea creaturilor (aici a inceput sa arate ca un film de actiune cu zombie). Ar fi fost mai interesant sa avem mai putine personaje (si sa scapam de efectul Friday sau Nightmanre) sa ne concentram mai mult pe psihologia sau istoria lor sau istoria creaturilor si sa nu fie doar un film gen Tomb Rider cu monstrii. Este un horror bun, dar nu cel mai bun al deceniului, asa cum a fost numit de unii.

Disciple
27 Oct 2011, 18:59
Niste ghene...

margott
04 Nov 2011, 14:49
The Collector (2009).
Si anul asta apare si continuarea : The Collection.

Theodor2011
06 Jul 2015, 15:01

Hatchet (prima parte din 2006) cu Victor Crowley