Log in

View Full Version : Hanna

vave
08 Jul 2011, 09:28
Hanna 2011 (http://www.imdb.com/title/tt0993842/)

Sună foarte bine ideea filmului. O tînără de 16 ani este antrenată de tatăl ei să fie asasină şi este trimisă într-o misiune.... mortală. Buuun!
Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult a fost ciclicitatea începutului şi a sf'ârşitului. Evident că m-a cucerit zona înzăpezită de la începutul filmului, deşi nu cred că au arătat unde anume era zona aceea. Cred că era destul de important să ştim locaţia.
O scăpare în firul epic care, cred eu, este semnificativă e faptul că tânăra a fost ţinută departe de restul umanităţii. Trebuia să fie pregătită şi din punctul acesta de vedere ca să poată face faţă. [A se vedea momentul când descoperă aparatele electrocasnice]
Eram convinsă că filmul se va termina în coadă de peşte pentru a urma o Hanna 2. Bine că m-am înşelat [evident că nu este exclus să mai apară continuări] totuşi pot spune că spre deosebire de alte filme, sfârşitul chiar a avut un sens.

Kriss_Kringle
08 Jul 2011, 15:59
Desi excentric si repetitiv mi s-a parut oarecum ok filmul.Coloana sonora facuta de Chemical Brothers n-a stricat dar pe alocuri nu mi s-a parut ca nu se integra in unele scene.Ma asteptam ca filmul sa fie mai energic dar n-a fost iar scenele de actiune desi bune parca erau prea previzibile,pur si simplu se duceau intr-un loc si acolo se bateau dupa care un jogging mic din partea Hannei.Desi e primul efort al lui Joe Wright in genul thriller/actiune dupa 3 drame nu pot sa zic ca a fost un succes dar nici o catastrofa.E undeva intre,adica un 6.5 din partea mea.

urban_legend
08 Jul 2011, 16:13
in general, se fac continuari la filme cu succes de box-office, iar hanna nu prea e un succes din punctul asta de vedere. mi-a placut coloana sonora, destul de controversata, in sensul ca se potriveste sau nu cu actiunea. buna si saoirse, fata asta chiar stie sa joace. din pacate, subiectul e cam previzibil si nu prea te imbie la o revizionare. cred ca 6/10 e suficient.

sergiuseling
09 Jul 2011, 21:02
Pe mine m-a dezamăgit filmul.
Mă așteptam la ceva mai multă violență din partea fetei care cu excepția evadării nu prea a excelat.
Chiar și când a ucis cu sânge rece parcă nu a jucat convingător.

Altfel film plin de clișee, stereotipuri și o poveste subțire, dar sunt și puncte bune: filmul arată bine, caracterul Hannei cel puțin e interesant și filmul chiar are un ritm bunicel și e destul de antrenant.

Kriss_Kringle
09 Jul 2011, 21:12
Pe mine m-a dezamăgit filmul.
Mă așteptam la ceva mai multă violență din partea fetei care cu excepția evadării nu prea a excelat.
Chiar și când a ucis cu sânge rece parcă nu a jucat convingător.

Altfel film plin de clișee, stereotipuri și o poveste subțire, dar sunt și puncte bune: filmul arată bine, caracterul Hannei cel puțin e interesant și filmul chiar are un ritm bunicel și e destul de antrenant.

Tocmai ritmul filmului nu mi s-a parut bun.A fost prea static pentru gustul meu iar Saoirse chiar e o actrita buna.

sergiuseling
09 Jul 2011, 21:24
Pentru un scenariu care nu merita mai mult de 15 minute eu zic că s-au mișcat bine și cel puțin eu nu m-am plictisit.

Saoirse cred că e destul de bună, dar parcă prea inocentă părea când ucidea oamenii cu sânge rece. Nu știu dacă asta vroiau să arate, dar nu văd cum putea să-i lipsească acel instinct care să o facă să nu cruțe nimic. Prea era totul calculat și mie mi s-a părut fals.

Kriss_Kringle
09 Jul 2011, 21:27
Pentru un scenariu care nu merita mai mult de 15 minute eu zic că s-au mișcat bine și cel puțin eu nu m-am plictisit.

Saoirse cred că e destul de bună, dar parcă prea inocentă părea când ucidea oamenii cu sânge rece. Nu știu dacă asta vroiau să arate, dar nu văd cum putea să-i lipsească acel instinct care să o facă să nu cruțe nimic. Prea era totul calculat și mie mi s-a părut fals.

Aceeasi problema am avut-o si eu cu scenele de lupta,desi coregrafiile au fost bune.Iti dadeai seama de la o posta ca o sa urmeze o cafteala.

rifa
14 Jul 2011, 09:19
mie mi s-a părut fals.

Asa mi s-a parut cam tot filmul. Fals si uneori chiar ridicol.

Shemaia
15 Aug 2011, 22:49
Un film indraznet, nu deschizator de drumuri si nici capodopera, dar bine facut. Da, poate povestea e mai mult sau mai putin rizibila sau previzibila, dar farmecul filmului e ritmul sau. Montajul si coloana sonora au mers excelent mina-n mina.