Log in

View Full Version : Care este ultimul film vazut in 2011?

Geaxon
26 Jun 2011, 09:42
Si daca tot s-a vorbit in anii precedenti de ultimul film vazut ,haideti sa vedem si in 2011 ce filme mai ruleaza pe la noi si sunt preferate de voi! B-)
Eu am vazut ultima data "127 Hours" ,l-am luat de curand chiar daca a aparut in aprilie, un film interesant bazat pe o poveste reala cu o actiune scurta dar care te emotioneaza, si daca plecati singuri intr-o drumetie...,nu va uitati!! :))

Teh
29 Jun 2011, 15:21
Ultimul film pe care l-am văzut şi e apărut în 2011 a fost The Adjustment Bureau cu Emily Blunt şi Matt Damon ( who's rather cute ). În orice caz, filmul nu a fost prea rău, ideea aş putea zice că a fost chiar ... interesantă, drăguţă, dar nu iese din tipare cu nimic. Pentru mine a fost decât un "alt film" apărut în 2011 cu un oarecare potenţial, dar cu o idee oarecum cliché şi fără a se remarca în mod deosebit prin ceva.
Acum, pot spune că mi-a plăcut totuşi, a fost simpăticuţ, dar cu nimic extraordinar.

Geaxon
30 Jun 2011, 12:01
e bine ca ai precizat ca este din 2011 pt. ca asta doream sa imi ziceti....ultimul film vazut de voi, dar care este aparut in 2011. Thx!! :)

Liviu-
05 Jul 2011, 13:49
Topic inutil atat timp cat exista Cel mai recent film vizionat. (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119) Inchis.