View Full Version : cum se numeste...
sabynush
25 Jun 2011, 10:31
Buna!Acum cativa ani 2-3...cam asa,am vazut un film despre un cuplu care se muta intr-un oras iar in acel oras se petrec tot felu de intamplari,dar ei nu mai pot iesi din acel oras...pana cand ei isi dau seama despre ce ii vorba si incearca sa plece dar nu pot si vor ramane acol!la sfarsitul filmului o arata pe femeie intr-un scaun cu rotile...sau pe el,nu mai stiu exact!!....stie cineva despre ce film este vorba?va roog:) :)
FreakDoll
25 Jun 2011, 18:58
Mi se pare ca l'am vazut si eu p'asta. Parca doar trecusera prin acel oras, nu intentionau sa se mute acolo. La un moment dat, descopera zeci de masini stranse la un loc, masini ale oamenilor care au fost acolo. Retin si ca niciodata nu au aratat ce'i vana. Asta e?:)) Oricum, nici eu nu mai retin cum se numeste.
Mi se pare ca l'am vazut si eu p'asta. Parca doar trecusera prin acel oras, nu intentionau sa se mute acolo. La un moment dat, descopera zeci de masini stranse la un loc, masini ale oamenilor care au fost acolo. Retin si ca niciodata nu au aratat ce'i vana. Asta e?:)) Oricum, nici eu nu mai retin cum se numeste.
Asta cred ca e Disappearance (2002) (http://www.cinemagia.ro/filme/disappearance-disparitia-10512/)
FreakDoll
25 Jun 2011, 20:03
Da, e cel despre care vorbeam eu. Multumesc, fresie!
Cu multa placere! Pe asta l-am vazut, dar la descrierea de mai sus mi se pare ca nu se potriveste. Nu imi aduc aminte de vreun scaun cu rotile la sfarsit.
sabynush
25 Jun 2011, 21:16
nu...nu este filmu acela:(!in acel film ei chiar s-au mutat acol si orasu erau modern,case noi,vecinii erau de treaba....si tot timpu mergeau la ei in vizita,vroiau sa ii faca perfecti cumva,parca au facut si un copil...!!si politia de acol nu ii ajutau!.....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.