PDA

View Full Version : cum se numeste

da3mon
17 Jun 2011, 19:58
Cum se numeste filmu, inca o intrebare...defapt sunt doua filme...

Primul : Este cu un tip care joaca intr-o piesa din liceu sa impresioneze o tipa care nu merita si se indragosteste de o prietena de a lui...in timp ce joaca in piesa respectiva...Imi amintesc ca avea si un caine care e mult rpea in calduri si sarea pe tot ce prindea prin casa si doi tovarashi nebunii...

Si al doilea cu un pusti care pune mana pe experimentul lu taicasu, un ceas care ii accelera molecule din corp si il facea sa se miste atat de rpd incat totul parea ca sta pe loc.

da3mon
18 Jun 2011, 15:05
si celalalt ?

anaemona
18 Jun 2011, 18:09
Da multumesc, de ce nu? ;)

anaemona
19 Jun 2011, 17:46
Nu ma enervez prea usor, dar nesimtirea ma scoate din sarite. Daca nu zicea nimic era ok, dar culmea tupeului: cum adica, nu stii sa-i dai raspunsul si la al doilea film? :))

da3mon
20 Jun 2011, 19:44
Nu ma enervez prea usor, dar nesimtirea ma scoate din sarite. Daca nu zicea nimic era ok, dar culmea tupeului: cum adica, nu stii sa-i dai raspunsul si la al doilea film? :))

am uitat greseala mea ....mersi mult pentru filmul acela, dar pe bune de al primu nu ai idee...

P.S nu e vorba de bunele maniere, pur si simplu am uitat...eventual revenam si multumeam...nu e ca si cand am dat in cap cuiva...Mersi.

da3mon
21 Jun 2011, 20:30
e cu albi si joaca intr-o piesa tipul respectiv pentru una si se indragosteste de alta...o piesa cu zane, si el era el era calare pe un cal, si personajul negativ ca sa ii faca viata amara, roaga niste baieti care erau mai retardati si lucrau in regie sa faca exploziile de la final mai puternice sa il arunce pe celalat in aer, si se dovedeste ca isi sapa singur groapa :) sper ca e suficient sper sa imi mai amintesc

da3mon
02 Jul 2011, 07:28
up , stie cineva va rog ?

Tom-master
10 Jul 2011, 20:01
Era un film serial :-/ ( nu desen animat ) pe Fox Kids cu un tip care poseda o putere si se batea cu alti gandacioi ca el.Incepe cu D....... ( cel putin asa am impresia ).Parca era cureaua de unde`si dezvolta el puterea.. este "adoptat" de o familie .. gen.. si aduce putin cu tipul din Karate kid I.Tin minte un episod in care era caldura foarte mare( de aici si gandul la acest serial - caldura de afara ) si se duc ei la strand.. si era bazinul plin... in fine..dau o bere rece cui are vreo idee :D:))

Liviu-
10 Jul 2011, 20:09
http://www.peteava.ro/id-707741-creepy-crawlers-gandacioii-deseneanimate-biz

sau

http://www.youtube.com/watch?v=U8JZSKTAJfA

Nici eu nu mai stiu exact :P

Tom-master
11 Jul 2011, 10:26
Ambele serii la care te`ai gandit mi`au placut mult si multumesc ptr intentie dar serialul la care la care faceam referinta nu e desen animat.In el joaca actori (gen power rangers).A fost difuzat acum ceva vreme.. cred ca acum cel putin 9/10 ani.Daca ai vreo idee.. astept :)

White1
11 Jul 2011, 10:34
Era venit de pe alta planeta? Avea o masina si o motocicleta vorbitoare? Si un prieten mic si blanos? Daca da...am uitat si eu cum se cheama.

Tom-master
11 Jul 2011, 12:18
da da da :))

Liviu-
11 Jul 2011, 12:56
Scuze, n-am observat partea cu animatia :P Posibil sa fie asta? http://www.youtube.com/watch?v=6tgK5wckBIY

Cristina_
11 Jul 2011, 15:35
Caut un desen animat l-am vazut de foarte mult timp mai mult de 10 ani.Nu mai stiu cum ii zice, imi amintesc doar ultimile secvente.Parca eroul principal trebuia sa salveze lumea sau asa ceva:-/ Si nu a reusit.Nu mai retin parca el s-a reintors in oras unde s-a intalnit cu familia lui care erau deja morti.Care s-au transformat in niste pasari care au zburat spre cer.Stiu ca am plans atunci, a fost foarte dramatic desenul animat.

PS Am pus intrebarea aici ca sa nu mai deschid alt topic.

Tom-master
11 Jul 2011, 17:28
L`am gasit :D Ted Jan Roberts e actorul iar serialul se numeste "Masked Rider". :D iti suna cunoscut?

Liviu-
11 Jul 2011, 17:46
Indeed. Nu stiu cum de nu mi-am adus aminte de el :D

White1
11 Jul 2011, 17:57
Din cate tin eu minte il dadea pe Acasa. Cine mai stie cu ce titlu? Oricum, e amuzant sa (re)vezi prostiile la care te uitai cand erai mic:D