View Full Version : Concursuri
yonutzTM
21 May 2011, 23:19
Sunt mai nou si nu cunosc cum merg treburile pe aici as avea o intrebare : Daca particip la un concurs si sa zicem ca eu as castiga un premiu , adica un film sau ceva il primesc gratis sau tebuie sa platesc transportul ?
Sunt mai nou si nu cunosc cum merg treburile pe aici as avea o intrebare : Daca particip la un concurs si sa zicem ca eu as castiga un premiu , adica un film sau ceva il primesc gratis sau tebuie sa platesc transportul ?
E gratis!
yonutzTM
23 May 2011, 15:04
Si mai am o chestie neclara :
Am vazut ca la un concurs te poti inscrie de mai multe ori , dar in zile diferite , este voie ? sau cum se aleg castigatorii ?
Sorin87
27 May 2011, 07:11
nu este voie
danny4carmen
02 Jun 2011, 08:27
buna..am si eu o intrebare ...am castigat niste dvd pe cinemagia si spune acolo "Câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa
[email protected] pentru a putea intra în posesia premiului. Confirmarea trebuie dată atâta timp cât câştigătorii sunt afişaţi pe site. " .... dar nu merge sa trimit mail....imi da tot timpu mail fail .... ce pot face in cazul acesta ?
nichita_elena
22 Jun 2011, 10:11
stie careva de ce ieri , 21.06.2011 nu s-au afisat castigatorii de la concursuri?
adipetreseniuc
24 Jun 2011, 09:52
Si mai am o chestie neclara :
Am vazut ca la un concurs te poti inscrie de mai multe ori , dar in zile diferite , este voie ? sau cum se aleg castigatorii ?
Te poti inscrie in fiecare zi, cum sa nu fie voie?
Eu as vrea sa stiu, daca imi poate spune cineva, cat dureaza pana imi primesc premiul? Ca am deja trei saptamani de cand tot astept..:)
adipetreseniuc
11 Jul 2011, 12:47
deci, am aproape doua luni de cand imi astept si eu premiul. inclinsa cred ca e vrajeala cu astia deja..:(
flori26
15 Aug 2011, 15:06
de aproape 6 luni particip la Movieplex la concursul cu invitatii si nu am castigat nimic, iar un user am vazut ca a castigat in 6 zile de 3 ori!!! 2 zile consecutiv chiar!!! mi se pare o escrocherie grosolana.Castigatorii se trag la sorti sau sunt prietenii lui x si y care vor sa mearga in gasca la film gratis??!!! este dezgustator si sa nu imi ziceti ca a avut noroc ca e prea de tot...priviti aici:
http://www.cinemagia.ro/concursuri/movieplex-cinema.html :-O
alinbaby
15 Aug 2011, 16:20
Cum s-or face extragerile la concursurile Cinemagia,daca de exemlu la cinema Movieplex sambata si duminica a fost extrasa aceasi pesoana. Tind sa cred ca se merge intai pe grade de rudenie,prieteni si pe urma restul. Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-? X(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.