View Full Version : Intrebare?
OanaNis
11 May 2011, 13:58
Persoanele care poarta ochelari de vedere pentru distanta pot vedea filme cu ochelari 3D?
OanaNis
11 May 2011, 16:09
Chiar nu-mi poate raspunde nici unul din voi?
Nu s-a confruntat nimeni cu problema asta?
stiu pe cineva care purta ochelarii 3D peste cei de vedere. acum nu stiu sa iti zic cat te ajuta...
KoLoSaL
11 May 2011, 20:49
Pai nu ar fi nici o problema daca e in sala de cinema ar trebuii sa prinda un loc mai in fata :D
Gebeleizis
12 May 2011, 02:07
Eu nu port ochelari de vedere, nici lentile de contact ( am vederea normala), dar tot nu pot privi filmele cu ochelari 3-D . Dupa 10 minute incepe sa ma usture ochii si simt ca ametesc.
Am inteles ca multa lume nu poate privi filmele in 3D. Este cineva mai informat in acest domeniu ?
dragonfly_drk
12 May 2011, 10:44
http://ralukcinema.wordpress.com/2010/05/12/cum-iti-afecteaza-vederea-filmele-3d/
http://www.gandul.info/sanatate-food-drink/filmele-3d-pot-provoca-dureri-de-cap-sfaturi-pentru-cei-cu-ochelari-5304611
aveti aici cateva raspunsuri la intrebarile voastre... in concluzie: 3D-ul nu e pentru oricine...>:)
Paraiah
16 May 2011, 16:11
eu am ochelari de distanta si ma uit la filme . Stai mai in fata randu 7-8 si nu o sa ai probleme. Acum depinde cat de grav e la tine.
Gebeleizis
18 May 2011, 05:27
Mersi, dragonfly.
@ Paraiah, nu am probleme cu vederea, ba chiar pot spune ca am o vedere foarte buna. Doar cand ma duc la filmele 3D apar ametelile si durerile de ochi si mai ales de cap. Am incercat sa imi schimb pozitia in sala (mai aproape de ecran/mai departe; mai la stanga/in dreapta/in centru), dar nu a ajutat.
Cred ca va trebui sa renunt la vizionarea filmelor in 3D.
dragonfly_drk
18 May 2011, 08:38
inainte sa renunti, consulta un medic sa vezi care e cauza problemei si poate exista o rezolvare.
Sorin87
18 May 2011, 10:43
cu ochelarii 3D te obosesti daca te uiti mai mult de 2 ore, nu ma pasioneaza ochelarii 3D si nu sunt asa sanatosi pentru ochi
Gebeleizis
24 May 2011, 16:40
Noutate: am fost ieri la cinema si am privit Pirates of the Carribean: On Stranger Tides in 3D si nu m-au mai durut ochii !!! Hmmm, o veste buna!
copila_satanista
24 May 2011, 16:42
Conteaza si calitatea filmului. Spre exemplu cand am fost prima oara la un 3D (Avatar) mi s-a parut ca se vedea chiar ciudat.
Totodata sunt filme special facute 3D (mai complexe, deci probabil mai obositoare) , altele sunt doar adaptate.
Io cind am fost la "Avatar", (la viz. de presa) nu se vedea in 3D, in ciuda felului in care a fost conceput... Apoi nu s-a mai vazut deloc, dupa vreo ora si ceva... (credeam ca-s ochelarii mei de vina, da' vreo 40 de oameni si trei perechi de ocheleri schimbati - m-au contrazis). Apoi am plecat acasa (evident), da' cu suficient material de a incropi un text - desigur, nu despre film... :D
am si eu o intrebare geniala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci e belea!
daca mergi la cinema si pui ochelarii 3D , pe obiectivul de la camera de filmat cu, care incerci sa filmezi filmul, se vede treide?B-)
trebuia s-o pui la "exercitiu de logica",dar eu zic ca raspunsul corect ar fi 9d.de ce?gandeste-te singur!
sergiuseling
25 May 2011, 11:26
Da clar dă 9d, doar că 9d e cam mult şi nu ştiu dacă poţi să o vezi undeva, că momentan nu există cinematografe 9d, doar 7d, aşa că imaginea chiar 9d trebuie filtrată cumva, eventual mai pui ceva ochelari să reducă ceva dimensiuni să o poţi vedea totuşi.
poate cu niste funduri de borcane s'ar vedea bine
poate cu niste funduri de borcane s'ar vedea bine
funduri, da! dar nu de borcane!
paul_aramis
26 May 2011, 04:32
daca mergi la cinema si pui ochelarii 3D , pe obiectivul de la camera de filmat cu, care incerci sa filmezi filmul, se vede treide?B-)
da' ce cameră ai tu de are doi obiectivi?
ha ha ha
DE BICICLETA!
pai.,,, indoi ochelarii :D
paul_aramis
26 May 2011, 13:58
atunci e 18D, că se multipliceşte.
atunci e 18D, că se multipliceşte.
si daca punem la socoteala si lentilele de contact pe care le punem de fandoseala,cred ca multipliceala se va mai mari cu inca 3d.si uite-asa, vom ajunge sa vedem pana si gaurile negre...
bremen1980
27 May 2011, 20:25
A vazut cineva A Screaming Man ???
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.