PDA

View Full Version : Problema la sectiunea "Acum la TV"

zoli15_hell
03 May 2011, 21:38
Buna seara, va rog sa ma scuzati daca exista deja un thread despre acest subiect, dar as vrea sa va spun ca de vreo 3-4 luni sectiunea "Acum la TV" a acestui site nu functioneaza corect, la ora imi arata incorect , de exemplu cand este ora 10 seara (22) imi arata ora 8 dimineata...As vrea sa va intreb ati putea cumva sa remediati aceasta "problema"? Multumesc anticipat..:) O seara cat mai placuta.

Gloria
04 May 2011, 10:39
Buna, ai verificat daca la calculatorul tau ai setate corect ora si ziua si anul?

zoli15_hell
05 May 2011, 13:46
Da, am verificat ora, a fost totul ok, mai putin de Time Zone...am setat si aia pana la urma pe +2.00 GMT...dar acum in loc de ora 12, arata 00:00 seara, si este pus corect si AM..

spriamarierose18
28 Jun 2011, 09:46
Am si eu o mare nelamurire. In programul Tv care apare zilnic lipsesc serialele de la ora 18.30 de pe TVR1 si de la ora 20,30 de pe National Tv. Nu ar fi normal sa fie afisate aceste seriale, care se difuzeaza deja de saptamani bune ? STIU, sunt seriale coreene, care nu apar in acest site. Dar macar de dragul informarii corecte a telespectatorului, nu ar trebui totusi trecute in program si in Cine Magia daca ele au fost deja cumparate si se difuzeaza pe sticla la ore de maxima audienta ?? Mai ales ca au si un ratimg din ce in ce mai mare....??????????? Imparatul Marii ( Hae Shin) este chiar unul din cele mai bune seriale istorice coreene, care s-a bucurat de un succes imens peste tot in lume...
Mi-as dori ca Cinemagia sa nu priveasca "sindromul coreean" ca pe o manifestare manelista. Coreea are o cinematografie de calitate, care castiga un public numeros, iar cei ce descopera aceasta lume sunt spectatori de toate varstele si care au, surprinzator, mullta maturitate si se simt castigati si imbogatiti de ceea ce filmele si serialele coreene le ofera.
Sper din tot sufletul sa gasiti o cale de a rezolva aceasta problema.
Stiu si ca rezolvarea ei implica mmdificari in filmografia multor actori coreeni, cat si adaugarea altora la marea lista a actorilor.... Doar ca multi din acesti actori figureaza deja in Cinemagia, ei fiind cunoscuti din alte seriale istorice ce se afla pe site.

guesswh0
28 Aug 2011, 20:11
Am mai observat si in trecut unele greseli,dar nu le-am semnalat. Nu stiu daca intereseaza pe cineva din stuff,dar in seara asta pe Antena 1 era anuntat "Bruce Almighty", cu Jim Carrey,dar e nush ce film cu Steven Pescarus Seagal.
Nu prea deschid televizorul decat o data la 3 luni,sau cand este deschis deja cel din bucatarie,asa ca nu ma intereseaza subiectul atat de mult,dar aproape de fiecare data (rar) cand o fac,gasesc neconcordante intre ceea ce este la tv si ceea ce se anunta pe cinemagia.
Strange:D Fix atunci ma nimeresc...

bizlly
02 Sep 2011, 18:49
eu am alta problema ... de ceva vreme am pus la bookmarks linkul http://www.cinemagia.ro/program-tv/grid/ cei drept e ca.. la cat ma uit eu la tv nu prea l-am mai folostit de cam multicel dar de vreo 2-3 saptamani de fiecare data cand dau click apare pt o sec la fel cum il stiam apoi totul devine alb .folosesc browseru google chrome, am sters cokie history etc am incercat si internet explorer (updatateuri la zi pt win xp) si la fel se albeste... aveti vreo sugestie pt mine ce sa ii fac?ms

guesswh0
19 Sep 2011, 10:48
pai..mai baga-l inca o data in bookmarks:D

sau instaleaza din nou google chrome, cu setari by default

Windom
21 Sep 2011, 07:41
Grila de program de la Cinemax 2 apare si la Cinemax de vreo citeva zile. Do somethin'.