PDA

View Full Version : Your highness - Maria Ta

danonino
28 Apr 2011, 21:56
1231

jansic
11 Jun 2011, 08:19
N-am reusit sa rezist pana la partea cu nunta de unde zici tu ca a inceput sa fie ok. M-a plictisit si n-am sa incerc sa-l revad.

PoliFanAthic
21 Jun 2011, 09:45
Tare neamuzant mi s-a parut, cred ca au fost doar vreo doua faze neincluse in trailer la care am ras cu inima.

Se intampla destul de des ca parodiile sa plece de la niste idei dragute si care suna bine pe hartie, ca apoi sa nu reuseasca transformarea intr-un film reusit.

FreakDoll
15 Aug 2011, 12:05
Unii spun ca este genial, altii ca este o gluma proasta. Eu zic ca e penibil, dar ca are cateva momente bune.
Ma asteptam sa fie ceva mai classy. Limbajul vulgar, glumele cu tenta sexuala isi au rostul lor, dar cand intreg filmul se bazeaza doar pe asa ceva, cu siguranta produsul final nu va fi unul amuzant, ci unul trivial si cam atat. In asta consta un film istet? Mai deloc, as zice eu.
Au fost, intr'adevar, cateva momente distractive, dar le pot numara pe degetele de la maini.
Nici macar scena care o infatiseaza pe Natalie Portman doar in lenjerie intima nu reuseste sa aduca un plus filmului, din moment ce au folosit o dublura.
Ce sa mai zic de faptul ca apare si Zoey Deschanel?! Cea mai antipatica actrita ever.
Vad ca pe posterul filmului apar cuvintele "Final nebanuit". Really?? Asta chiar e amuzant!!:))
Ca sa spun si ceva pozitiv, mi'au placut Danny McBride si James Franco. Chiar eram curioasa sa'l vad in actiune si pe Justin Theroux, noul iubit al lui Aniston.
Ceva efecte speciale bune pe alocuri.

mapmatolmzyk
15 Aug 2011, 12:19
am ras ceva la filmul asta. merita vizionat. un 8/10

FreakDoll
15 Aug 2011, 22:31
Eu nu te cred.
Bine.

Pai... nici nu s-a vrut istet.
Really? Pentru ca anumiti critici asa il considera. Era un raspuns pentru ei, de fapt.

Din trailer reiesea clar....
Nu obisnuiesc sa vad trailer'ul filmului pe care urmeaza sa'l vizionez. Sunt foarte rare cazurile cand fac o exceptie.

rifa
18 Aug 2011, 05:11
Neamuzant. Plictisitor. Stupid. Personaje ridicole. Nici o substanta. Nu mi-a placut.