View Full Version : recomandare
adithewizard
24 Apr 2011, 10:50
imi poate recomanda cineca de unde sa descarc filmele noi aparute free?.....
dragonfly_drk
24 Apr 2011, 11:43
nu stiu daca "cineca" iti poate recomanda asa ceva, insa putem sa iti recomandam sa cumperi filmele... ce zici? te bagi?;)
Gebeleizis
29 Apr 2011, 07:00
nu stiu daca "cineca" iti poate recomanda asa ceva, insa putem sa iti recomandam sa cumperi filmele... ce zici? te bagi?;)
Nu toata lumea isi permite sa cumpere toate filmele pe care doreste sa le vizioneze. Nu cred ca este vre-un cinefil in lumea asta care sa privit filmele doar la cinematograf sau sa isi cumpere DVD.
dragonfly_drk
29 Apr 2011, 10:42
ai dreptate, insa nici sa incurajam pirateria nu e bine... recunosc ca si eu descarc in majoritatea timpului, insa nu ii incurajez si pe altii sa o faca si nici nu fac reclama locurilor de unde descarc.
iar adithewizard daca s-ar fi uitat la un film macar, in viata lui, ar cam trebui sa stie de unde sa descarce filmele noi, free...(mai ales daca sunt straine) chiar daca filmele noi... adica, sa zicem, aparute de doar cateva zile, au o calitate execrabila in mare majoritate. deci, cel mai bine e sa astepti. macar daca nu avem bani, sa asteptam pana apar variante mai bune si... si... atat. :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.