bihoreanu
08 Apr 2011, 10:30
Dar dacă nu aveţi vreme să vă ocupaţi de secţiunea wiki atunci de ce nu anunţaţi bai proştilor nu mai puneţi poze şi sinposisuri că nu vi le validăm că avem alte treburi ca să ştim dar de un depuncatat este vreme aşa e ? În 5 zile pe săptmână chiar nu aveţi nici o zi pentru secţiunea wiki? Dacă e zona de sugestie şi reclamaţie de ce nu vă dublaţi munca staţi şi voi peste program sau ce să zic mai luaţi mână de lucru în plus că aşa tot putem contribui cu câte ceva şi pentru noi dar şi pentru voi munca ar fi mai uşoară pentru că pun pariu că nu voi primi toate punctele pe câte poze am postat,deoarece am mai văzut că multa lume a păţit ca mine şi nu si-au primit punctele de pe pozele postate de ei.Şi eu m-am referit la pozele puse chiar la începutul logări mele de acum o lună şi ceva chiar două nici atunci nu aţi avut timp că am văzut că la unii aţi avut binevoinţa să le acceptaţi si câte 200 300 de poze şi la alţii cum sunt eu care am postat mai puţine nu aţi fost în stare să le acceptaţi nici în ziua de azi.