Log in

View Full Version : American Beauty

drcraciun
24 Feb 2011, 03:17
Mie, desi mi-a placut foarte mult jocul actorilor luat individual, in parte, unul cate unul, deoarece ei vorbeau toti in paralel unul fata de celalat, nu comunicau cu adevarat intre ei, nici nu pareau a fi in stare de a efectua acest simplu act uman de comunicare autentica,filmul American Beauty nu mi-a placut de loc. Nu mi-a spus absolut nimic, nu mi-a transmis nimic, in fond, nu mi-a comunicat nici mie nimic.

andreyuzzu
24 Feb 2011, 11:45
Pai daca nu mergea deloc relatia tata-fiica , respectiv sot-sotie cum sa comunice normal...American Beauty l-as vedea de n ori nu doar pt Kevin Spacey ci si pt regie care a fost fenomenala . Are unele scene pe care pur si simplu nu le poti uita cum ar fi scena cu punga , sau scena de la final. Cele 5 oscaruri nu arata adevarata valoare a lui American Beauty.

KrissKringle
24 Feb 2011, 23:59
Cred ca ai ratat toata ideea filmului.E o satira despre cultura americana,in special familiile din clasa de mijloc .

Vorador
04 Jul 2011, 19:25
Filmul asta nu ar trebui ratat de nimeni.
Capodopera.

Sylver Cheetah 53
24 Dec 2012, 00:26
Un film bun, într-adevăr. ;)

Twinsen
24 Dec 2012, 00:31
Omul asta reuseste sa fie mai enervant ca reclamele sau decat botii care pun mesaje automate. Il opreste cineva pls?

Liviu-
24 Dec 2012, 00:43
Pai i-am sters cateva zeci de mesaje pana acum. Daca nu se prinde mai repede ca trebuie sa se opreasca din spam-ul asta s-ar putea sa se trezeasca cu un ban.

Twinsen
24 Dec 2012, 00:56
Mersi, Liviu. Imi dau seama ce obositor e sa stergi zeci de mesaje care nu spun nimic.

Sylver Cheetah 53
25 Dec 2012, 21:13
Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Vreau doar să îmi fac prieteni.
Tu ai 1309 mesaje, eu am 55. Cine face spam?