Log in

View Full Version : Contributii wiki

dracusoru_cret
05 Jan 2011, 17:45
As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva daca ceea ce facem noi useri din bunavointa reprezinta pentru voi o bataie totala de joc. Am presupus initial ca contributiile mele nu au fost adaugate pentru ca a fost perioada sarbatorilor, dar gata sa terminat lumea mai începe si munca sau la voi nu este asa. Am adaugat sinopsis, detalii si poze la câteva filme în ultima perioada. Când o sa se ocupe cineva? Poate ar fi mai bine sa va angajati atunci oameni care sa faca treaba (daca tot sunteti un site care se "respecta") asta si sa le dati un salariu daca contributiile gratuite ale userilor sunt tratate în bataie de joc.

chuckyfan
05 Jan 2011, 18:00
Stai linistit, se aproba - mai sunt si altii inaintea ta:), nu mai fi nervos;)

kene
28 Jan 2011, 11:07
Am contribuit si eu cu mai multe poze, detalii despre actori, dar din cateva vad nu au fost aprobate nici acum :)

simi1989
06 Mar 2011, 00:32
o rugaminte nu puteti sa grabiti si voi umpic aprobarile pentru sinopsuri ,poze si altele?

va rog mult

simi1989
06 Mar 2011, 21:15
vreau sa stiu motivul pentru care nu mi sau aprobat biografiile la actorii Ioan Ionescu, Mihai Constantinescu, Candy Pangilinan? Nu de alta da sa stiu de acuma cum sa abordez problema

StefanDo
07 Mar 2011, 07:27
biografiile trebuie sa aiba forma unui text care sa puncteze momentele importante din viata unui actor.

una din "biografiile" respinse arata asa:

Petrang Kabayo (2010) .... MaitaAnd I Love You So (2009) .... Teacher PaulaAng tanging pamilya (A
Marry-Go-Round!) (2009) .... Ka AwayMy Girl (Serial TV) (2008) .... For the First Time (2008) .... JosiePrincess Sarah (Serial TV) (2007) .... Miss Amelia (2007) etc.

uita-te la celelalte biografii ca sa vezi o forma agreata si fa si tu la fel ;)

inca ceva, contributiile userilor se valideaza in ordinea lor cronologica. suntem putini, contributii multe, prin urmare uneori pana la validare pot trece si cateva saptamani