View Full Version : "Dinner for Schmucks"
Incercand sa pastrez, catusi de putin vibratia pozitiva in spiritul Craciunului, am decis sa vizionez o comedie usoara si anume acest "Dinner for Schmucks " . O comedie care, cel putin, din prisma distributiei ar fi trebuit sa faca ceva valuri... Nimic mai fals, am intalnit o productie sub nivelul submediocritatii, aproape penibila. Un scenariu lalait, un Paul Rudd extrem de anevoios, alunecos si stangaci, scene si replici atat de stupide incat am simtit o dara de repulsie, noroc cu Steve Carell care a mai dres din penibilitate...
Este genul de comedie la care stai si te intrebi: WHAT THE F...beep...CK?! Pe ce naiba am dat banii?!
anaemona
27 Dec 2010, 16:33
Trebuia sa vezi originalul Le diner de cons ca sa te binedispui.
Da, am aflat ulterior... :D
Adevarul e ca "Diner de cons" (varianta originala, a lui Francis Veber), desi nu grozav, isi are un oarece umor in interpretari (Jaques Villerent si Thierry Lhermitte par a fi "intregul" lui Peter Sellers in "The Party"), dar asta nou e dezastru'! :P
anaemona
28 Dec 2010, 00:38
SMC, Le diner de cons nu-i grozav si Felicia e minunat :)) Bravos! As vrea sa tot vad dialoguri inteligente ca-n filmul asta, dar nu prea am unde. Mai e o chestie, trebuie sa intelegi dialogurile in original, nu exista traducere, in nici o limba, care sa le redea asa cum trebuie.
Disciple
28 Dec 2010, 13:45
Deci alt remake...L-am vazut acum vreo 2 zile. Am ras la cateva faze pe unde se nimerea si Steve Carell in cadru, dar sunt de acord cu ante-postatorii. Stupid joke!
Loredana-
05 Jan 2011, 16:13
Este atat de plat si de stupid filmul acesta, incat nici nu merita a mai fi amintit!
O porcarie!!!
Lelouche
08 Jan 2011, 23:58
Degeaba ziceti voi, mie mi-a placut filmul. Replicile au fost savuroase iar actiunea neasteptata.
A, am uitat sa va spun ca atunci cind am vazut filmul, zaceam in pat cu febra, aveam dureri groaznice de cap si ma terminau mincarimile (m-am procopsit cu varicela iarna asta si m-am lipit de pat).
Asa ca........................bun film. Sic!
psihologu
11 Jan 2011, 12:38
Foarte slabut, din toate punctele de vedere...invatatura de minte pe viitor sa nu mai ma iau dupa ce posteaza toti ,, priceputii"...
marius_em
11 Jan 2011, 14:11
Da, si mie mi-a placut. Am ras, si pana la urma asta a fost scopul. Mi-a placut sa-l revad pe Jermaine Clement cu stilul sau absurd.
6/10
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.