PDA

View Full Version : Dead Set by Yann Demange

rrs85
13 Dec 2010, 11:52
O miniserie, sunt doar cinci episoade, despre o epidemie ce transforma oamenii in morti-vii,.Totul se intampla pe parcursul unui show de divertisment in genul Big Brother, iar cei din casa nu isi dau seama de dimensiunile apocaliptice din afara platoului de filmare... Le-a vazut careva?

rrs85
16 Dec 2010, 19:50
Tocmai am vazut primul episod, si senzatia este vibranta, plina de adrenalina... Mortii-vii sau ce-or fi ei seamana mult, aduc cu creaturile din "28 Days Later"... Din ce-am vazut pana acum, pare sa fie mini-serie interesanta! Imi place!:)

marius_em
20 Dec 2010, 13:18
Am vazut primul episod, dar nu mi-a placut. Zombie de fapt nu sunt zombie, ci bestii turbate. Nu e numai asta, ci in genere, m-a plictisit. Cu toate ca impartasesc parerea ca Big Brother e o tampenie, si mi-a placut cum a fost prezentata superficialitatea din jurul acestui show, ca si intreaga metafora de altfel a hoardelor de zombie fani BB, nu ma voi uita si la celelalte episoade.

chuckyfan
29 Dec 2010, 07:41
Dupa ce am terminat cu The Walking Dead tre'ia sa-l vad si pe asta..............................

Dupa vizionarea primelor doua episoade.................:x:x:x:x:x

rrs85
29 Dec 2010, 11:35
Vezi, ca nu am vazut decat primul episod... sa nu dezvalui foarte multe!:D

Windom
29 Dec 2010, 12:04
Am vazut cu ceva vreme in urma miniseria. Mi-a placut, e cu mult superioara ineptiei lui Darabont.

rrs85
29 Dec 2010, 21:50
Am vizionat si celelalte patru episoade - cu o intensa si tematoare placere - si nu pot spune decat: ai, ai ai! :)

Loredana-
05 Jan 2011, 16:17
Cu toate ca este brea scarbos si prea brutal, mi-a placut!

rrs85
07 Jan 2011, 10:37
Am vazut cu ceva vreme in urma miniseria. Mi-a placut, e cu mult superioara ineptiei lui Darabont.
Eu am tratat cu acelasi respect ambele productii, dar simpatia in dozaj mai mare am indreptatit-o spre ceea ce a facut Darabont. Probabil, traiesc cu speranta ca in partea finala a seriei sa gasesc sclipirea/focul de artificii. In schimb, "Dead Set" a fost traire in genul "o iubire de-o vara/seara"... brutal de frumoasa, pasionala, dar extrem de fulgeratoare!B-)

chuckyfan
20 Jan 2011, 17:17
Am terminat si eu cu el si.........

This shit was awesome!!!

Chiar mi-a placut si m-am bucurat nespus la moartea ratatului ala gras.
Ar putea lua un premiu pentru cel mai mare debit de "fuck" pe minut?:-?

rrs85
06 Feb 2011, 08:47
@chuckyfan
mie chiar mi-a placut respectivul (prin antipatia atrasa), a dat culoare si a facut o translatie frumoasa intre punctul culminant si deznodamant...

sorina25
07 Feb 2011, 13:36
SI EU AM INCEPUT THE WALKING DEAD :p

E CREEPY, DA, VREAU SA VAD CE SE MAI POATE INTAMPLA INTR-UN SCENARIU ATATA DE HIDOS :D

PoliFanAthic
14 Feb 2011, 09:01
the walking dead a devenit obositor putin dupa debut.

dead set mi-a placut, fiind de lungimea si intensitatea potrivita.

rrs85
18 Feb 2011, 19:29
"Dead set" - cred ca am mai spus chestiunea aceasta - s-a dovedit a fi precum o iubire de-o vara, succinta, dar pasionala... pe cand "The Walking Dead" e asemeni unei relatii de durata, lucrurile evolueaza usor, treptat pana ajungi intr-un punct unde crezi ca stii totul! [...]