View Full Version : Ce Filme Vedem De Craciun ?
In primul rand Sarbatori fericite !
Am deschis acest topic c ocazia sarbatoriilor de iarna .
Voi la ce filme va uitati in acest craciun ?
Eu respect traditia uitandu-ma la Home Alone 1; 2 si ma voi uita la comedia care are premiera pe 24 Decembrie Little Focker .
Medicate
04 Dec 2010, 17:54
Ce ai spus este valabil si in cazul meu. In fiecare an , inaintea Craciunului, urmaresc Home Alone 1 si 2. Asta e traditia generatiei '89 ;) !
In fine, ar mai fi un film ce a aparut prin 2004-2005 Polar Express, mai baga un poll :))!
Texas Chainsaw Massacre, Nekromantik 1&2 and I Spit on Your Grave. Usually. Iar vecinica imi tot cere Deep Throat, in caz ca Santa isi da drumul pe horn...
cel mai aproape film de traditie este si in cazul meu home alone. zic cel mai aproape ca in ultimii 2 ani am sarit peste "traditie" dar am vazut insa a christmas carol (anul trecut).
anul asta mi-a starnit curiozitatea Rare Exports: A Christmas Tale http://www.cinemagia.ro/filme/rare-exports-485296/. probabil nu o sa apara si la cinema in romania, dar fac io cumva...
andreiu7z
04 Dec 2010, 18:13
Eu respect traditia uitanduma la Home Alone 1; 2 si ma voi uita la comedia care are premiera pe 24 Decembrie Little Focker .
Ti-aș recomanda filmul "Limba română asasinată"
omudindulap
04 Dec 2010, 18:24
Texas Chainsaw Massacre, Nekromantik 1&2 and I Spit on Your Grave. Usually. Iar vecinica imi tot cere Deep Throat, in caz ca Santa isi da drumul pe horn...
Cum de mi-a scapat?! Nu cred ca am rabdare pana de Craciun, asa ca o sa-l incerc in noaptea asta.
Cat despre I spit..., zici de cel din 78, sau de cel de anul asta? Cel nou nu arata rau deloc.
Sa fiu si eu in randul lumii, zic It's a wonderful life. Cred ca-s singurul caruia nu i-a placut.
Ala din '78, remake-ul nici nu stiu daca a aparut inca.
buticut
04 Dec 2010, 19:28
Ugh, nici scuipatul nici Nekromantikurile nu sunt my cup of tea :P. Nu am vreo preferinta, ma uit la ce apuc. Am cam ramas in urma cu noutatile, asa ca o sa recuperez saptamanile astea :D.
mai, dar nu sunteti patrioti deloc!
la "ho,ho,ho!" ,nu se sinchiseste nimeni sa se uite?
http://www.youtube.com/watch?v=uVRmXc8PPqk
buticut
04 Dec 2010, 19:47
mai, dar nu sunteti patrioti deloc!
la "ho,ho,ho!" ,nu se sinchiseste nimeni sa se uite?
Pff cu chiu, cu vai am rezistat la 1 vizionare, bad jokes turn me off. Doua e deja prea mult.
booty, pofta vine mancand!
buticut
04 Dec 2010, 20:22
I'll pass, de ce sa riscam :D?
omudindulap
04 Dec 2010, 20:32
Eu l-am vazut impreuna cu maica-mea, la tv. Tin minte ca la un moment dat ma uitam pe pereti, la propriu. Ei i s-a parut dragut. Mie nu. Prefer Home alone-ul. Sau scuipatul.
alextreme93
04 Dec 2010, 20:33
Singurele filme de Craciun pe care le recomand sunt It's a Wonderful Life & Bad Santa.
Hai si The Polar Express si Miracle on 34th Street
Restu' fuck'em.
matmircea
04 Dec 2010, 20:37
The Polar Express cu siguranta si ceva desene animate tot de Craciun cum ar fi Merry Madagascar si lista continua :)
http://www.youtube.com/watch?v=5Yvfa54j4T0
chuckyfan
06 Dec 2010, 13:25
Home Alone 1, 2 maybe 3.
Ca veni vorba de nekromantik al-II-lea nu mi-a placut la fel de mult ca primul:|
home alone (1 & 2), animatii, filme clasice ale anilor 90, indiferent de gen...
darkxyde
08 Dec 2010, 16:34
Vreau si eu sa merga la cinema saptamana viitoate dar nu stiu ce sa aleg: Cronicile din Narnia 3D sau Megamind?
andreiu7z
08 Dec 2010, 16:58
Vreau si eu sa merga la cinema saptamana viitoate dar nu stiu ce sa aleg: Cronicile din Narnia 3D sau Megamind?
Eu ti-as sugera intai de toate sa postezi on-topic.
Poti incerca Narnia, daca ti-a placut prima parte.
MariaMona
09 Dec 2010, 10:06
It's a Wonderful Life, Home Alone 1 sau ce apuc.
BlackRose18
09 Dec 2010, 14:11
Seria Home ALone care nu o ratez de cativa ani incoace,A Christmas Carol si The Pollar Express
gigabyte
10 Dec 2010, 18:03
The Last Temptation Of Christ
Life Of Brian
Antichrist
August Underground's Mordum
Taboo : Incest (series) 1980
bremen1980
10 Dec 2010, 18:09
Gigabyte esti un iconoclast. Vezi ca Mos Craciun este suparat pe tine si o sa te colinde cu un terabyte de Hrusca si Seicaru. :P
andu7zu
11 Dec 2010, 12:25
o sa incep cu Home alone......:)
Traditionalul Home Alone 1 si 2 :D :)
copila_satanista
13 Dec 2010, 12:50
Am vazut abia anul asta, mai precis aseara "A Christmas Carol"(2009) (http://www.cinemagia.ro/filme/a-christmas-carol-25878/) - foarte fain, sigur il voi revedea in iernile urmatoare
Filme cu zombii, Dead Set si o paleta destul de covarsitoare marca Romero, iar printre sigur se vor strecura filmele de sezon, gen "Singur acasa"...
princess_peach
17 Dec 2010, 15:06
Home alone....clar!...shi The Polar Express sau A Christmas Carol....sunt fileme pe care le vad de craciun....dar nu e o traditie...anul trecut m-am uitat la The Polar Express si bineinteles la Home Alone...toate cele 4 parti...:)
Home Alone :">
N-a zis nimeni de saracia aia ... :-? a da ! Gremlins =)) =)) =)) =)) =))
Avalhon
18 Dec 2010, 10:59
Eu ma uit la How the Grinch Stole Christmas.:)
bremen1980
22 Dec 2010, 18:24
Un clasic de Craciun :
http://www.guba.com/watch/3000024620/Rudolph-the-Red-Nosed-Reindeer
Home Alone :">
N-a zis nimeni de saracia aia ... :-? a da ! Gremlins =)) =)) =)) =)) =))
Gremlins are cool...B-)
legolas05
05 Jan 2011, 11:27
filmele la care ma uit de craciun sunt:
- How the Grinch Stole Christmas
- Home Alone
- A Christmas Carol
loud.rocks
06 Jan 2011, 19:22
Nu inteleg ce top cu filme de Craciun mai e ala fara "It's a Wonderfull Life" sau "The Nightmare Before Christmas" in poll...
Nu inteleg ce top cu filme de Craciun mai e ala fara "It's a Wonderfull Life" sau "The Nightmare Before Christmas" in poll...
Siteul nu permite m-ai multe optiuni si de aceea e optiunea altul .
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.