PDA

View Full Version : Cum Sa Comporta Cinemgia...si Nu Stergeti

lalaby
27 Nov 2010, 02:03
Ca administrator am acces la aceste informatii, prin urmare tu, lullaby stii acum ca stiu cine esti

Aceste cuvinte au fost scrise de Stefan Do... marele administrator.

Raspunsul meu pe topicul EVA...

Daca vrei sa ramai la discutia despre film e ok. Asa si trebuia sa fie de la inceput. In rest, nu stiu de ce te doare sa tot te strofoci si tu si altii, sa stiti cine sunt? Are vreo importanta? Chiar are vreo importanta pentru voi??????

Pe mine nu ma intereseza cine se ascunde sub numele pe care vi le-ati ales. Si, iti spun sincer! Nu sunt cine crezi, cu orice risc. Deja ceea ce faceti voi suna a amenintare... ca si cand dati voi in vileag. Chiar nu sunt cine crezi tu.

Si apropos... nu incercati sa faceti vreo magarie. "M-am gasit" ca inscris pe un alt site, unde chiar vroiam sa ma inregistrez... cu "lalaby". Macar puteati trece "lullaby", daca asa m-ai botezat.

Asa suna raspunsul meu catre Stefan Do pe care ar fi trebuit sa il cititi pe topicul EVA. Ei se pare ca mesajul meu a fost mutat... de ce nu stiu. DAR ASA SE COMPORTA CINEMAGIA.

EU NU SUNT ACEL/ACEA LALABY de pe site-ul concurent! ACOLO CINEVA A INTRAT (eu nu ma mai pot inscrie... imi apare user existent dar cu alta parola decat a mea). Sincer, va banuiesc pe voi care administrati acest site!

Jalnic!

dragonfly_drk
27 Nov 2010, 09:44
Lalaby, stai linistita. Mesaje vor fi mutate, vor fi sterse tot timpul, indiferent cine va fi moderator/administrator. Ce ma deranjeaza cel mai mult e ca pana acum, lucrurile se faceau pe fata. Acum nu ai de unde sa stii cine ti-a mutat postul sau l-a sters. In fine, ce mai conteaza?

Cat despre Siteul concurent, I have no idea ce se intampla. Tot ce pot sa spun e ca poate fi oricine. Poate fi si un user simplu care nu te prea are la inima. Nu se stie. Insa lucrurile se pot verifica foarte usor. ;)

Pitbull
27 Nov 2010, 19:24
S-ar putea ca problemele astea sä se discute la "Condicä..."?
Multumesc

buticut
27 Nov 2010, 22:03
Why so serious?

"M-am gasit" ca inscris pe un alt site, unde chiar vroiam sa ma inregistrez... cu "lalaby".

So she's a he? :-?

PS: "Sa"-ul ala din titlu ma cam zgarie pe retina :D

StefanDo
28 Nov 2010, 10:54
cateva precizari pentru lalaby

am cerut de mai multe ori pe topicul de la Eva ca discutia sa revina on-topic (adica exclusiv despre filmul Eva). Cand am vazut ca ceilalti useri insista sa-ti descopere identitatea, am revenit cu acel mesaj citat de tine. Bineinteles, dupa invitatia ca toata lumea sa revina on-topic, mutarea tuturor mesajelor off-topic (si aici esti campioana ;) ) a fost cat se poate de logica.

mesajele tale nu au fost sterse, ci doar mutate la Off-topic Asylum (pentru cei nefamiliarizati cu limba engleza: "Azilul off-topic")

repet, pe cinemagia se discuta despre film, istericalele, provocarile si alinturile ajung la azil

deci (si cred ca repet a TREIA oara), de acum inainte pe subiectele care te intereseaza te rog sa fii ON-topic (adica la Eva vorbesti despre Eva, nu despre cine esti sau nu esti).

si, draga mea, daca spui ca nu esti cine stiu eu ca esti, cu ce drept folosesti ACEA adresa de mail?

pe bune, ne jucam ca niste copii si chiar nu e cazul

nu stiu cine s-a inscris pe un alt forum cu lalaby, dar te asigur ca Cinemagia nu e implicata in chestia asta. pur si simplu nu avem timp de tampenii de acest gen (eu le pun la capitolul "joaca de copii retardati")

inca o precizare: cand mai ai nelamuriri cu privire la felul in care se modereaza pe forumul cinemagia, te invit sa postezi la Reprosuri pentru moderatori (in condica de sugestii si reclamatii), poftim link: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612

sper ca acum totul e clar

@libelula nedumerita
iubire, niciodata n-ai stiut cine-ti muta mesajele. Dar e la mintea cocosului sa te uiti la moderatorii forumului din care ti-a disparut mesajul si, daca te doare rau, sa-i intrebi ;)

dragonfly_drk
28 Nov 2010, 12:21
No, sincer, merci pentru sfat dar nu ma prea intereseaza... Sa mute cine ce vrea, unde vrea. Treaba lor. Daca ei se simt bine jucandu-se, sa se joace. Nu am ajuns sa ma cobor intratat incat sa fug ca o disperata dupa niste postari. Din partea mea, stergeti-le toate. Eu ma voi amuza copios. ;)