Log in

View Full Version : Studio 60 on the Sunset Strip

rrs85
25 Nov 2010, 19:29
L-am descoperit de ceva vreme, din pura intamplare, pe Pro Cinema... Si am simtit o atractie puternica pentru vizionarea sa.
Serialul vorbeste despre povestea din culisele si de pe platourile unei emisiuni de televiziune fictive, ceva in genul Cronica Carcotasilor, dar la puterea a zecea, mult mai dinamica, mai antrenanta. Cu o chimie irezisitibila, plin de substanta... mi-a picat cu tronc!
Sunt curios daca sunt singurul?!:D

Consumator
26 Nov 2010, 12:50
:) se pare ca nu.

marius_em
28 Nov 2010, 10:51
Da, l-am vazut acum cativa ani pe HBO. Incepe misto, e alert, intepator, nu se teme sa ia o pozitie clara, mai ales in privinta religiei, dar apoi se rasufla, se telenovelizeaza, si ajunge sa se repete.
Proiectul a fost ambitios in 2006, dar au avut probleme cu ratingurile, din cate imi amintesc, si de asta au incercat sa-l tampeasca mai pe final pentru a ridica numarul de fani. O greseala, pentru ca a indepartat fanii existenti, si nu i-a inlocuit cu altii; ca dovada nu au mai facut un al doilea sezon.

rrs85
29 Nov 2010, 16:51
Pe la ce episod incepe sa se rasufle, ca inca sunt la inceput?!

Loredana-
05 Jan 2011, 16:19
Primele episoade sunt mai interesante, dupa totul se "telenovelizeaza" si devine chiar o pierdere de timp.