PDA

View Full Version : Cum sterg contul Cinemagia? Se poate?

nyuszi
10 Nov 2010, 14:29
Am citit intr-un topic mai vechi ca nu s-ar putea. M-am gandit ca fiind vechi, poate s-au schimbat lucrurile, asa ca m-am incumetat sa deschid un nou topic si sa intreb.

Ideea e ca nu ma prea mai intereseaza sa am cont. As putea sa ma logout-ez, si sa nu mai intru, e adevarat, dar imi place sa las curat in urma mea dupa ce plec, asa ca l-as sterge.

Daca nu se poate sterge, m-ar interesa sa aflu de ce sta treaba asa. Nu mi se pare foarte "democratic" sa nu poti sa-ti stergi contul daca/cand vrei, mai ales ca daca esti interesat de un "make-over", poti oricand sa-ti faci altul cu o alta adresa de mail. Deci, nu-i ca si cum prin faptul ca nu suntem lasati (daca e adevarat) sa le stergem le da moderatorilor control asupra cui/cand posteaza si ce. :/

Mersi

StefanDo
10 Nov 2010, 14:51
conturile nu se sterg

iar principalul motiv este ca, din cauza interactivitatii de pe cinemagia, unde userii pot interactiona in multiple moduri, stergerea unui cont poate provoca erori greu de corectat ulterior.

regula nu are exceptii, chiar daca userul care solicita stergerea contului nu a avut activitate pe site.

nyuszi
10 Nov 2010, 15:54
Nu ma prea pricep la programare/site-uri in profunzime, deci nu as putea sa zic ca inteleg in totalitate motivatia, dar oricum, mersi de raspuns. ;)

laura_cristina_popa
27 Oct 2016, 22:14
Buna seara,

As vrea sa sterg contul de pe cinemagia.ro
L-am facut din greseala astazi si oricum nu-mi foloseste.
Cu alte cuvinte, nici nu l-am folosit.
Rog ca sa rezolvati aceasta solicitare cat mai urgent posibil si va rog sa-mi raspundeti pe email.