Log in

View Full Version : Observatii privind listele Cinemagia

Chambord
25 Oct 2010, 12:44
Cum pot modifica titlul unei liste adaugate de mine si cum pot sterge lista ?

Pitbull
25 Oct 2010, 13:03
Da' noi ce ti-am fäcut...? :(:">

hellsteed
25 Oct 2010, 13:05
Cum pot modifica titlul unei liste adaugate de mine si cum pot sterge lista ?

Dupa ce ti-a adaugat ala , care o fi , Cats and Dogs si Piratii din Caraibe :))))

Chambord
25 Oct 2010, 13:16
@hells: Nu. Am gresit titlul si voiam sa corectez.
@pit: Voi mi-ati facut sa nu se poata modifica titlul unei liste si sa nu se poata sterge

Liviu-
25 Oct 2010, 15:27
Adaug si eu ca nu toate filmele apar la cautare. De exemplu "Ran" al lui Kurosawa...

Liviu-
25 Oct 2010, 22:12
Am urmat sfatul Gloriei si continui aici:

ran apare la cautare

Ma refeream la motorul de cautare al listelor cand am zis ca "adaug" :D Stiu ca am fost putin ambiguu, dar mi-a fost lene sa mai editez :P

Liviu-
28 Oct 2010, 19:13
Nu prea tine de moderatori si forum, dar n-am vrut sa mai deschid alt topic. Nu se pot mari listele? De exemplu mi se pare dificil sa fac o lista de doar 5 filme si asta atunci cand vine vorba doar de o decada, iar la un top "all-time" e aberant...

Am mai vazut optiunea asta cu liste si prin alte parti si e una foarte buna. Dar daca e sa fie cat de cat utile (un user ceva mai priceput sa faca o lista pentru alti care vor sa cunoasca mai multe titluri ce merita vazute) ar trebui sa se permita un numar mai mare de filme (as zice macar pana in 50, dar 100 ar fi si mai bine). Cum e acum e doar de spectacol ("uite ce filme bune am ales eu") sau ceva de facut la plictiseala ("n-am ce face, ia sa completez o lista de care nu e interesat nimeni"). O lista mai lunga ar prezenta un interes mult mai mare pentru ca in general filmele de pe primele pozitii sunt cele ceva mai populare (relativ), iar cateva locuri mai jos s-ar putea sa apara titluri mai putin cunoscute, dar care merita vazute.

StefanDo
29 Oct 2010, 13:14
Aici puteti pune observatii si sugestii despre/pentru listele Cinemagia

Chambord
01 Nov 2010, 14:00
Poate ar fi mai bine ca listele sa fie deschise doar de admini si tot ei sa stabileasca nr de pozitii (5, 10, 100, etc) in functie de subiectul topului. In felul asta nu ar mai fi 'jde liste cu aceeasi tema (ex: filmele preferate all-time).

Pe langa faptul ca ar fi totul mai curat, respectivele topuri ar functiona si ca niste repere stabile in pagina fiecarui user.

Curierul
12 Nov 2010, 17:49
Si totusi,cum se pot sterge titlurile filmelor din lista?Se poate un raspuns?

Multumesc!

Liviu-
01 Dec 2010, 16:32
Vad ca nu s-a facut nici un progres legat de optiunea "Search" nici pentru filme cu titlu scurt precum "Ran" al lui Kurosawa, nici pentru filme mai putin populare cu un titlu relativ comun cu al altora. De asemenea nici un progres legat de numarul de locuri din lista (IMDB a introdus optiunea asta cu ceva timp in urma si e foarte departe de a fi atat de inutila ca aici).