PDA

View Full Version : solicitare

mihaelatb
08 Oct 2010, 10:29
As ruga sa se retraga punctele persoanelor ( in principal klaudya_e , care se pare a fost una din principalele mele admiratoare si COPIATOARE ) care au copiat si implicit urmatoarele materiale:
Biografie:
1.Barbara Streisand
2. Lucero
3. Alberto Sordi
4.Paul Newman( nu ati avut nici macar amabilitatea de a o corecta, s-a copiat si greseala facuta de mine "A servit Marina militara a SUA in timpul celui de al doilea razboi monmdial. "
5.Gerard Depardieu
6.Kirk Douglas
7.Anthony Quinn ( copiata cu greseala facuta de mine pe cinemarx "La cei 20 de ani a reusit sa obtina primul sau rol de figurant la Hollywood in filmul "Parole" (1936) ;, in acelasi an aparea de asemeni in filmul marelui Harold Lloyd intitulat " The Milky Way. " (1936).}
8.Peter Ustinov
9.Yves Montand
10. Jean-Paul Belmondo
11.Ted Danson

descrieri: Gitanes
Voi lasa lista deschisa, pentru ca vreau sa mai caut
Sper ca veti fi destul de onesti sa va recunoasteti eroarea

klaudya_e
08 Oct 2010, 15:23
eu am editat -dar se pare ca nu am editat suficient de mult-..chiar eram atenta mai ales la greselile de ortografie scapate in text..o sa le mai editez inca o data - de data aceasta 100% contributie proprie

robbiex2
08 Oct 2010, 16:52
mihaelatb, nu`mi spune ca ai vrut sa completezi acele briografii si hop, deja erau completate cu descrierea ta.pe moment ai zambit iar apoi te`ai iritat iar acum ceri ajutorul adminilor, este ?

mihaelatb
08 Oct 2010, 17:08
nu! nu am zambit nici un moment , dar ma intreb daca acest site cinematografic are ceva original.
si ajutorul nu-l cer , sper sa -si indrepte greselile,pentru ca asta se numeste furt.

mihaelatb
08 Oct 2010, 17:24
eu am editat -dar se pare ca nu am editat suficient de mult-..chiar eram atenta mai ales la greselile de ortografie scapate in text..o sa le mai editez inca o data - de data aceasta 100% contributie proprie
ce ai vrut sa editezi ? ai copiat cele mai multe biografii ( Barbara Streisand, Gerard Depardieu, Kirk Douglas, Jean-Paul Belmondo ) coppy si paste!
vrei o mostra :
Succesul a venit odata cu rolul sau din filmul lui Jean-Luc Godard À bout de souffle (1960), care s-a convertit intr-o miscare culturala ce va fi numita apoi NOUL VAL .
.................................................. .................................................. .................................................. ...................
Belmondo si-a exploatat inteligent aspectul lui de “omul cel mai urat din cinematografia franceza “ si cu atat mai simpatic si care l-a facut sa lege o stransa prietenie cu perechea sa ,ce se afla la polul opus prin antiteza - Alain Delon.

In filmul Pierrot le fou, Jean-Luc Godard il face pe Jean-Paul Belmondo, sa citeasca « L'histoire de l'art » de Élie Faure, in timp ce facea baie . Cu l'Homme de Rio (1965) cariera sa se indreapta spre un cinematograf mai commercial , compus in principal comedii si filme de actiune . - biografie mihaelatb- cinemarx
http://www.cinemarx.ro/persoane/Jean-Paul-Belmondo-9042.html
a se vedea si spatiul destul de mare dintre randuri
si acum a ta ?!, adica cea copiata de tine

Succesul a venit odata cu rolul sau din filmul lui Jean-Luc Godard À bout de souffle (1960), care s-a convertit intr-o miscare culturala ce va fi numita apoi NOUL VAL.

Belmondo si-a exploatat inteligent aspectul lui de “omul cel mai urat din cinematografia franceza “ si cu atat mai simpatic si care l-a facut sa lege o stransa prietenie cu perechea sa,ce se afla la polul opus prin antiteza - Alain Delon. In filmul Pierrot le fou, Jean-Luc Godard il face pe Jean-Paul Belmondo sa citeasca « L'histoire de l'art » de Élie Faure, in timp ce facea baie. Cu l'Homme de Rio (1965) cariera sa se indreapta spre un cinematograf mai commercial, compus in principal comedii si filme de actiune.

sa-ti demonstrez ca ai copiat? pe vremea aceea foloseam o tastatura care avea scrisul sters de pe taste asa incat apareau greseli, ca acea din acest text comercial si nu commercial, cum gresit am scris eu si cum gresit ai copiat tu !

mihaelatb
08 Oct 2010, 17:36
draguta , iarta-mi indiscretia,dar tu ai vre-o contributie originala?
Si Ted Danson? si mai cine ca sa nu mai caut eu

klaudya_e
08 Oct 2010, 20:45
contributie originala e atunci cand te duci cu microfonul si cu aparatul de fotografiat la respectivul actor si ii iei interviu..daca traduci sau te inspiri din alte surse trebuie mentionata sursa..deci niciun site romanesc nu are contributii originale

mihaelatb
08 Oct 2010, 21:39
contributie originala e atunci cand te duci cu microfonul si cu aparatul de fotografiat la respectivul actor si ii iei interviu..daca traduci sau te inspiri din alte surse trebuie mentionata sursa..deci niciun site romanesc nu are contributii originale
draga mea tu nu ai tradus , tu ai copiat! mi se pare ca nu intelegi.ai copiat cuvand cu cuvant.
esti campioana copiatului.
pentru azi -caci m-am plictisit sa caut - ai urmatoarele furturi . Tu nu intelegi ca nu ai cum sa traduci la fel cuvant cu cuvant la 6 biografii.De unde le-ai copiat si din ce limba?
Mi se pare sublim felul tau de a afirma in continuare ca tu te-ai inspirat si ai tradus cand de fapt ceea ce ai facut a fost pur si simplu sa copiezi cuvant cu cuvant.cele cateva propozitii pe care nu le-ai mai copiat nu se pun.
klaudya_e
Ted Danson
http://www.cinemarx.ro/persoane/Ted-Danson-9871.html?biografie
Jean-Paul Belmondo
http://www.cinemarx.ro/persoane/Jean-Paul-Belmondo-9042.html?biografie
Kirk Douglas
http://www.cinemarx.ro/persoane/Kirk-Douglas-7023.html?biografie
Barbra Streisand
http://www.cinemarx.ro/persoane/Barbra-Streisand-5001.html?biografie
Gerard Depardieu
http://www.cinemarx.ro/persoane/Gerard-Depardieu-12541.html?biografie
Walter Matthau
http://www.cinemarx.ro/persoane/Walter-Matthau-7434.html?biografie
vrei din nou dovada?
http://www.cinemarx.ro/persoane/Walter-Matthau-7434.html?biografie
Walter John Matthow (n. 1 de octombrie 1920 - m. 1 iulie 2000) . Matthau s-a nascut la New York dintr-o familie de evrei rusi emigranti . A muncit de cand era copil ca vanzator de inghetata , iar la 22 de ani juca in Yiddish Theatre. In timpul celui de-al doilea razboi mondial s-a inrolat in aviatie , iar odata reintors in tara in 1947, a inceput sa lucreze pe Broadway , si pentru televiziune.

In timpul razboiului a fost in Air Corp la fel ca James Stewart. Burt Lancaster l-a introdus in distributia peliculei , The Kentuckian . A castigat Oscar-ul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar in 1966 pentru rolul din The Fortune Cook , film regizat de B. Wilder. Alaturi de Jack Lemmon a jucat in mai multe filme , dintre care cele mai de succes au fost : The Odd Couple , 1968 , de G. Sake, si The Front Page , 1974 , regizata de asemeni de B. Wilder. A interpretat si alte roluri care au cunoscut un deosebit succes cum ar fi cele din : Cactus Flower - 1969, The Sunshine Boys - 1976 de H. Ross si Pirates-1986 , de Roman Polanski.

Walter Matthau a murit in casa sa in varsta de 79 ani . Este inmormantat in cimitirul Westwood Village Memorial Park din Los Angeles, California. A fost casatorit cu Grace Geraldine Johnson (1948 – 1958 ) si din 1959 pana la moartea sa in 2000 cu Carol Marcus . A avut doi copii cu prima sotie , pe Jenny Matthau si David Matthau si un baiat Charlie Matthau cu cea de-a doua . Acesta a regizat filmul The Grass Harp (1995)in care a jucat tatal sau.
asta este biografia mea de pe cinemarx.

Walter John Matthow (n. 1 de octombrie 1920 - m. 1 iulie 2000). Matthau s-a nascut la New York dintr-o familie de evrei rusi emigranti. A muncit de cand era copil ca vanzator de inghetata, iar la 22 de ani juca in Yiddish Theatre. In timpul celui de-al doilea razboi mondial s-a inrolat in aviatie, iar odata reintors in tara in 1947, a inceput sa lucreze pe Broadway si pentru televiziune.

In timpul razboiului a fost in Air Corp la fel ca James Stewart. Burt Lancaster l-a introdus in distributia peliculei The Kentuckian. A castigat Oscar-ul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar in 1966 pentru rolul din The Fortune Cook , film regizat de B. Wilder. Alaturi de Jack Lemmon a jucat in mai multe filme , dintre care cele mai de succes au fost : The Odd Couple, 1968 , de G. Sake, si The Front Page, 1974, regizata de asemeni de B. Wilder. A interpretat si alte roluri care au cunoscut un deosebit succes cum ar fi cele din Cactus Flower - 1969, The Sunshine Boys - 1976 de H. Ross si Pirates-1986, de Roman Polanski.

Walter Matthau a murit in casa sa in varsta de 79 ani. Este inmormantat in cimitirul Westwood Village Memorial Park din Los Angeles, California. A fost casatorit cu Grace Geraldine Johnson (1948-1958) si din 1959 pana la moartea sa in 2000 cu Carol Marcus. A avut doi copii cu prima sotie, pe Jenny Matthau si David Matthau si un baiat Charlie Matthau cu cea de-a doua. Acesta a regizat filmul The Grass Harp (1995) in care a jucat tatal sau.
A contribuit la această pagină: klaudya_e

klaudya_e
08 Oct 2010, 22:27
si tu ai tradus sau te-ai inspirat fara sa mentionezi sursele....deci nu e contributie originala....asta spuneam....dar se pare ca nu ma intelegi

mihaelatb
08 Oct 2010, 23:12
si tu ai tradus sau te-ai inspirat fara sa mentionezi sursele....deci nu e contributie originala....asta spuneam....dar se pare ca nu ma intelegi
nu , tu nu intelegi, tu nici macar nu te-ai deranjat sa traduci, pur si simplu ai copiat si apoi pe munca celor care traduc ne cocotam in TOP-ul cinemagia.Apropo am mai descoperit si Richard Gere si Jack Nicolson.Inca o data te intreb, tu chiar nu ai muncit la nimic? Ai luat cu tupeu desi acolo scria a cui este contributia?! poate nu stii , pe cartile traduse este trecut numele traducatorului, si meritul este si al lui ca a tradus cartea acelui autor. Daca altul preia traducerea si-si pune numele lui in locul celui care a tradus de fapt, se numeste tot furt ! Intelegi sau trebuie sa-ti fac un desen ajutator?

miercuri
08 Oct 2010, 23:27
Fara mare legatura, voiam numai sa intreb cine e geniul care a dat numele site-ului cinemarx?

paul_aramis
08 Oct 2010, 23:33
probabil unul care se pricepe la engleză. de fapt e Cinema Rx, unde Rx e abrevierea pentru prescription, adică prescripţie - recomandare.

buticut
08 Oct 2010, 23:37
Barbara Streisand

Barbra Streisand

PS: Nu era nevoie sa deschizi doua subiecte. Si daca intr-adevar biografiile au fost copiate si de catre tine din alte parti, cred ca nu mai avem ce discuta. Traducerile din alte limbi nu se pot numi "creatii originale", asa ca nu se pun. Din moment ce nu apare pe cinemarx "All rights reserved", nu ar trebui sa te oftici atat de tare. Daca tu ai avea toate drepturile asupra biografiilor, ti-as da dreptate, dar asa...

mihaelatb
09 Oct 2010, 12:40
Barbara Streisand

Barbra Streisand

PS: Nu era nevoie sa deschizi doua subiecte. Si daca intr-adevar biografiile au fost copiate si de catre tine din alte parti, cred ca nu mai avem ce discuta. Traducerile din alte limbi nu se pot numi "creatii originale", asa ca nu se pun. Din moment ce nu apare pe cinemarx "All rights reserved", nu ar trebui sa te oftici atat de tare. Daca tu ai avea toate drepturile asupra biografiilor, ti-as da dreptate, dar asa...
Copiati, copii, copiati. Vedeti ca au ramas regizorii de care nu v-ati apucat. Am vazut ca mai aveti lipsuri pe la unii actori.Nu ati trecut la cinematografia europeana si nici asiatica. Akira Kurosawa, Federico Fellini, de cea rusa nu mai vorbim. Apucativa de treaba Coppy si Paste. Va ramane mandria muncii bine facute ! Felicitari administratorilor pentru intransigenta!

miercuri
10 Oct 2010, 02:08
probabil unul care se pricepe la engleză. de fapt e Cinema Rx, unde Rx e abrevierea pentru prescription, adică prescripţie - recomandare.
Nu face cu nimic numele mai inspirat.

Judex
10 Oct 2010, 16:08
Eu stiu ca RX inseamna radiografie. :D

concurs
10 Oct 2010, 19:50
........................

paul_aramis
10 Oct 2010, 19:59
înseamnă şi aia. numai că x în acest caz e un fel de indice ...
miercuri, nici nu am susţinut altceva.

şi ca să închei pe topicul ăsta:
auzi fă, când te mai apucă şi faci accese de astea de mânie proletară, zi-le mai întâi responsabililor de pe situ' ăla să şteargă ceea ce au ciordit userii voştri de pe aici şi după aia să vii să faci morală şi să ai pretenţii.

anaemona
10 Oct 2010, 20:09
Mie mi se pare inspirat numele, cu semnificatia data de Judex, adica radiografia cinema-ului, ca prescriptie nu mi s-ar parea la fel si nici nu cred ca asta a fost intentia.

Judex
10 Oct 2010, 20:14
Mai, si maica-mea si doua dintre iubitele mele scriu pe trimiteri 'rog efectuare RX'. Eu poate gresesc, sunt inginer, dar ele nu cred. ;)

mihaelatb
11 Oct 2010, 16:40
înseamnă şi aia. numai că x în acest caz e un fel de indice ...
miercuri, nici nu am susţinut altceva.

şi ca să închei pe topicul ăsta:
auzi fă, când te mai apucă şi faci accese de astea de mânie proletară, zi-le mai întâi responsabililor de pe situ' ăla să şteargă ceea ce au ciordit userii voştri de pe aici şi după aia să vii să faci morală şi să ai pretenţii.
am vazut ca principala ta ocupatie pe acest site este cea de paznic.Nu contributii pentru imbunatatirea caliatatii acestui site cinematografic, nu pareri pertinente despre filme. Numai o vorbire subcivilizata, care se apropie de "limbajul"avatarului. Cum eu nu obisnuiesc sa comunic, decat cu fiintele civilizate, ma tem ca nu-ti voi mai raspunde la alte mesaje. Sper sa nu mai fie !.

to3y_punkman
11 Oct 2010, 16:44
Am si eu o intrebare adresata "prietenului nostru " paul_aramis auzi vocabularul cu fa sau chestii din astea de unde l-ai invatat...esti guru pe Cinemagia... sa inteleg ca tu ai vazut multe filme la caminul cultural la Cuca Macaii...ca altfel nu-mi explic limhbajul asta....oricum inteleg ca nu recunoaste nimeni furtul nesimtit dupa CinemaRX....de la user-ul Mihaelatb... pacat ca unii nu sunt originali la biografii... si revenim la paul_aramis...prietene... daca a ajuns un site de cinefilieste umplut de specimene gen Becali...ca mare diferenta dintre tine si becali nu e ..Adica da...becali a citit Coelho...ceea ce tu n-ai ajuns la el pentru ca n-ai trecut iinca de Scufita rosie sau alte carticele pentru un nivel scazut de inteligenta... si amice...sper sa-ti ceri scuze ca asa se face cand nu stii ce vorbesti....!

mihaelatb
11 Oct 2010, 17:02
Eu stiu ca RX inseamna radiografie. :D
1.Rx: A medical prescription. The symbol "Rx" is usually said to stand for the Latin word "recipe" meaning "to take." It is customarily part of the superscription (heading) of a prescription.
2.Rx, Reactive Extensions for .NET, a programming library
Ca sa te edifici intreaba-i pe administratori!

ricutza
11 Oct 2010, 17:02
Pe mine ma distreaza cum oameni care au sub 20 de mesaje (si deci nu foarte multa experienta pe acest forum) insulta inteligenta unui user care are 1600 de mesaje (si deci o oarecare vechime), fara macar sa se gandeasca vreo secunda ca poate omul e ironic, sau pur si simplu enervat de o situatie particulara, sau poate are o zi proasta.
Da, si pe mine m-au enervat anumiti useri de la primul post. Dar inainte de a ma lua de ei, m-am mai uitat si eu peste ce au scris, in special cand eram user nou sau am lipsit o periaoda si nu mai eram la curent cu ce se scria pe forum.
In cazul de fata, n-ati putea avea o parere mai gresita despre un user al acestui forum, ceea ce face ca reactiile voastre sa fie ridicole.

Pitbull
11 Oct 2010, 17:17
Verificati IP-urile, to3y_punkman pute a clona lui mihaelatb.
Dacä asa e, îi bannäm definitiv pe amândoi si s-a rezolvat.

robbiex2
11 Oct 2010, 17:22
experienta pe acest forum ? (:| ma lasi sau...ne lasi ??
insulta inteligenta unui user cu 1600 de posturi ??? sincer, de unde le scoti ??

te poate surprinde in bine un user cu 20 de posturi la activ, poate pisa inteligenta unui user cu mii de posturi, sau acele 20 de posturi pot face cat enshpe mii de posturi facute in plictiseala.

inteligenta userilor datorita posturilor ?? eee cacat ! e vorba de lipsa de timp, de gusturi (topicurile in care se posteaza) si de cheful pe care il au toti de a posta, fie aici sau fie in alta parte, nu mai exista nicio inteligenta in miile de posturi

ricutza, ca tu ai doo mii de posturi asta inseamna ca , daca sar la ciondaneala sau pur si simplu te contrazic intr`un post, iti insult inteligenta ? (:|

Pitbull, eu am crezut ca incep sa apara ingerii pazitori de pe cinemarcs =))

Gloria
11 Oct 2010, 17:52
TOY3..., mihaelatb a primit un raspuns de la mine in topicul special creat de ea; paul_aramis primeste un avertisment pentru limbaj, urmeaza banarea.

to3y_punkman si mihaelatb nu au acelasi IP, dar au acelasi "host"... poate sunt vecini.:-?

paul_aramis
11 Oct 2010, 18:02
aşa pentru edificarea lu' iuzăra mihaelatb:

Cică odată, de mult, pe când făcea plopu' pere şi răchita mişunele, oştirea lui Tamerlan, înaintând prin pustiul Anatoliei, se apropia de sătucul lui Nastratin. Sătenii, îngrijoraţi de poveştile auzite despre cum se purtaseră oştenii cu satele prin care trecuseră deja, au decis să îl trimită pe unul din ei înaintea armiei, să încerce să-l îmbuneze pe marele han. Şi pe cin' să trimită, dacă nu pe Nastratin, doar acesta era cel mai deştept din sat, hoge fiind?
Zis şi făcut. Iese Nastratin la drum şi este dus în faţa hanului, cu vorbă că un trimis al satului vrea să se ploconească în faţa sa. Marele Tamerlan, privind cu dispreţ la haina cârpită şi ponosită a lui Nastratin şi la cipicii lui plini de praf, îi aruncă cu dispreţ din vârful muntelui de perini:
- Păi bine, mă, un alt măgar mai soios decât tine n-au găsit amărâţii ăştia să trimită înaintea mea?
La care Nastratin se pleacă până la pământ şi zice:
- Înălţimea ta, au trimis şi ei ce au avut. Om la om şi pe mine la tine.

Morala: te-am tratat exact aşa cum ai tratat şi tu pe unii din userii cinemagia. klaudya_e ţi-a spus ceva în postul numărul 7. dar - pentru că avea dreptate - te-ai făcut că nu bagi în seamă pentru ca mai apoi să o iei la mişto. pricepi sau vrei să îţi fac un desen?

şi a lui to3y_punkman: sorry mate, aşa e, ai dreptate, nu mă încadrez în scara ta de valori. eu nici cel puţin nu l-am citit pe Coelho.

LE: şi cu asta am răspuns şi mesajului gloriei.

buticut
11 Oct 2010, 23:02
experienta pe acest forum ? (:| ma lasi sau...ne lasi ??
insulta inteligenta unui user cu 1600 de posturi ??? sincer, de unde le scoti ??

te poate surprinde in bine un user cu 20 de posturi la activ, poate pisa inteligenta unui user cu mii de posturi, sau acele 20 de posturi pot face cat enshpe mii de posturi facute in plictiseala.

Nu te vor lasa moderatorii sa ajungi la peste 1000 de postari daca scrii doar de plictiseala ;). Si oricum nu asta era ideea Ricutzei, ci faptul ca useri-boboci care habar n-au ce se petrece aici vin in plan de cearta, dorind sa taie si sa spanzure, dandu-si aere de superioritate in fata cuiva pe care nu-l cunosc si care intr-adevar e de mai mult timp prin zona. Sunt cazuri in care 20 de posturi valoreaza cat 2000...dar nu in acest caz.

ricutza
11 Oct 2010, 23:24
my point exactly buticut. numai ca tu te exprimi mai clar!

robbiex2
12 Oct 2010, 00:21
userii boboci cu aere au fost si in prima zi de la deschiderea forum-ului si se gasesc in fiecare zi.
userii boboci nu trebuie sa aibe habar de ce se petrece pe FORUM daca posteaza unde trebuie, si spanzura si aduc cearta din momentul in care ei au o mica dreptate, cum este in acest caz.
din moment ce vii cu dovezi, ai dreptul sa iti dai aere de superioritate in fata tututor

si apropo: nu trebuie sa cunosti persoana ca sa iti dai aere de superioritate, corect ?

si eu ma pot lua la cearta cu adminii forumului ca sunt reclamele foarte stresante, si ca mi se incarca pagina greu uneori dar la ce folos?

paul_aramis
12 Oct 2010, 03:08
well, 20 de posturi pot să facă mai mult decât 2.000 de posturi; depinde ce ai de zis.
adică cam ce-ar pune robbie şi c.ghevara într-o analiză de film (într-un post) eu unul nu aş putea scrie nici într-o sută de posturi.
da' asta nu are relevanţă în cazul de faţă... aici era vorba despre altceva. aici era vorba de hoţul strigă hoţul şi care crede că dacă el strigă mai tare, o să-l creadă lumea cinstit. şi când i se spune s-o lase mai încet, că şi el tot hoţ e, se-apucă de înjurat.

cum între timp onor administraţia i-a dat asigurări ştimabilei că pe viitor or să verifice mai atent şi respectiva s-a declarat mulţumită, le sugerez şi eu ca pe viitor, când mai pune cineva biografii, sinopsis-uri, poze şi postere să nu uite să ceară şi dovada drepturilor de autor. că aşa e corect.

buticut
14 Oct 2010, 20:34
userii boboci cu aere au fost si in prima zi de la deschiderea forum-ului si se gasesc in fiecare zi.
Si ti se pare corecta atitudinea?

userii boboci nu trebuie sa aibe habar de ce se petrece pe FORUM daca posteaza unde trebuie, si spanzura si aduc cearta din momentul in care ei au o mica dreptate, cum este in acest caz.
din moment ce vii cu dovezi, ai dreptul sa iti dai aere de superioritate in fata tututor
Numai adminii/moderatorii au dreptul de a-i spanzura pe ceilalti :D (si asta, dupa caz, ca doar nu facem abuz de putere). "Mica dreptate" si "spanzura" nu ar trebui sa apara in aceeasi fraza. Cum am spus, ar avea tot dreptul de a protesta, daca pe pagina pe care se aflau textele respective era mentionat faptul ca toate drepturile sunt rezervate si/sau daca textele au fost in intregime scrise fara a folosi constructii intregi aparute intr-o alta limba.

Why? In plus, persoana respectiva tot evita intrebarea daca si ea la randu-i a tradus textele in romana sau este vorba despre o creatie proprie. Cand vorbim despre biografii e greu sa spui ca textul iti apartine, fiindca datele, filmografia, etc. trebuie luate de undeva, nu? Am aruncat o scurta privire peste textele cu pricina, par sa fie mai degraba facts, decat analize. Nu e mare branza sa scrii facts. Alta era daca se apuca sa le analizeze filmele, prestatiile, viata. Si eu ma oftic daca cineva "fura" ceva de la mine fara sa imi dea credit, tin mult la chestia asta. De ex. am scrise niste analize de 16-30 de pagini si m-ar supara sa le vad postate undeva fara sa mi se dea credit...dar pentru o biografie, c'mon!

nu trebuie sa cunosti persoana ca sa iti dai aere de superioritate, corect ?
Cum poti sa te consideri superior cuiva al carui nivel intelectual nu-l cunosti? I know I am better than you, but I don't know you :|.

robbiex2
15 Oct 2010, 06:04
Si ti se pare corecta atitudinea?.
nu conteaza cum mi se pare mie.atitudinea asta va fi mereu si mai multa, true ?:)

Numai adminii/moderatorii au dreptul de a-i spanzura pe ceilalti :D
Gresit ! Numai adminii si moderatorii pot spanzura pe ceilalti ( disable, ban = duce la moartea contului = modalitate de moarte = spanzuratoare :)) tehnic vorbind )
"Mica dreptate" si "spanzura" nu ar trebui sa apara in aceeasi fraza. Cum am spus, ar avea tot dreptul de a protesta, daca pe pagina pe care se aflau textele respective era mentionat faptul ca toate drepturile sunt rezervate si/sau daca textele au fost in intregime scrise fara a folosi constructii intregi aparute intr-o alta limba.
bre, nu am pus accentul pe situatia asta.

Cum poti sa te consideri superior cuiva al carui nivel intelectual nu-l cunosti? I know I am better than you, but I don't know you :|.
simplu ! posturile vorbesc :)
o persoana care vorbeste (scrie, posteaza, whateva`) cu sh, tz, lau in loc de rau etc iti spune ceva ???
normal ca te consideri superior, stiind ca este la stadiul "scriu asa ca e in trend" sau are net in casa de cateva zile sau sa iasa in evidenta sau sa`si arate puterea si tot asa si en si enspe mii de exemple sunt (te poti considera superior si la nivel intelectual)

sa inteleg ca tu cunosti nivelul intelectual al unui user numai cand iti face poza la diplomele pe care le are si la cartile citite ?:))

ai fost amuzant :) insa esti cam prea serios si tratezi forumul cu prea multa seriozitate.doar aici iti omori timpul ?

anyway...fiecare cu parerea lui so whatevaaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=ecphY-6dW3g

:))

buticut
15 Oct 2010, 15:41
normal ca te consideri superior, stiind ca este la stadiul "scriu asa ca e in trend" sau are net in casa de cateva zile sau sa iasa in evidenta sau sa`si arate puterea si tot asa si en si enspe mii de exemple sunt (te poti considera superior si la nivel intelectual)

sa inteleg ca tu cunosti nivelul intelectual al unui user numai cand iti face poza la diplomele pe care le are si la cartile citite ?:))

Poti sa te consideri superior, dar mi se pare o atitudine gresita sa te arati superior in fata respectivei persoane. Si in cazul de fata chiar nu vad rostul acelor aere, mai ales fiindca userul "atacat" era paul_aramis, nu o persoana care scrie chestii de genul: "Sunt o skumpyka, asha-i? Va poop doolce!".

ai fost amuzant :) insa esti cam prea serios si tratezi forumul cu prea multa seriozitate.doar aici iti omori timpul ?

Vezi? Daca mi-ai fi vizitat si tu o data profilul sau mi-ai fi citit mesajele, iti dadeai seama ca I'm not a boy. Cand glumim glumim, dar aici chiar e vorba despre o chestiune serioasa :).

paul_aramis
15 Oct 2010, 16:08
just to get the things straight: I was to one who attack her!

buticut
15 Oct 2010, 19:03
Oups, never mind :)), regula e valabila.

nebunatica_id
21 Jan 2013, 09:27
Barbara Streisand

Barbra Streisand

Copiati, copii, copiati. Vedeti ca au ramas regizorii de care nu v-ati apucat. Am vazut ca mai aveti lipsuri pe la unii actori.Nu ati trecut la cinematografia europeana si nici asiatica. Akira Kurosawa, Federico Fellini, de cea rusa nu mai vorbim. Apucativa de treaba Coppy si Paste. Va ramane mandria muncii bine facute ! Felicitari administratorilor pentru intransigenta!

Bravo MihaelaTb, o problema care intradevar trebuie remediata. Am patit-o si eu!!! Majoritatea descrierilor mi-au fost copiate de pe Cinemarx. Dar ce sa le faci .... punctele astea ....
Am sa dau si eu numele catorva utilizatori care folosesc "copy-past" fara nici o jena:
- in capul liste, cel mai cel "copy-past", pacat ca nu vei mai avea ocazia sa mai copiezi nimic de la mine radu3455
- jecamyme
- si inca cativa, nesemificativi:
MNarcis
uNICK
ankacris

Indigo25
29 Jan 2013, 23:32
Paul_aramis inca nu a fost bannat ?
Va place ce limbaj de maidan imputit are ?
Atunci clz mea este doar 1 sunteti masochisti :)