View Full Version : Cine are un blog, sa-l arate
Lelouche
15 Sep 2010, 23:25
Recunosc ca de curind mi-am creat un blog ce se vrea cu "tenta" cinematografica. Daca mai sunt si alti detinatori de bloguri ce au ca subiect filmul / cinematografia rog sa il afiseze ca sa stim si noi si sa-l putem citi. Parerea mea.
Al meu este : Celuloidream (http://celuloidream.blogsome.com/) . Rog sa fiti ingaduitori cu mine fiindca sunt la foarte inceputuri, dar imi doresc ca prin perseverenta, sa-mi fac "mina" in timp.
Multumesc.
robbiex2
16 Sep 2010, 00:28
asta e topic de cafenea, nu?? ce legatura are blog-ul tau cu filmele in general ? aaaa ti-ai facut blog si bagi impresii legate de filmele vazute de tine ?? da, tot e de cafenea aka sectiunea Cafenea :-?
si....pies: nu crezi ca iti faci reclama la blog pe carca site-ului cinemagia ?
dragonfly_drk
16 Sep 2010, 00:41
eu nu cred ca isi face reclama... e ca un fel de proiect care asteapta feedback... prin simplul fapt ca asteapta comentariile pe forum, si nu pe blog, demonstreaza ca nu isi face reclama... mai ales ca daca vroia sa isi faca reclama, ar fi scris la topic :"blogul lui Lelouche" si nu i-ar mai fi lasat pe altii sa isi posteze blogul aici... caci, in fond, daca posteaza si altcineva... apare concurenta... iar concurenta nu e deloc asemanatoare cu reclama.
chiar daca nu stiu cata lume va posta aici... recunosc ca am vreo 3 bloguri, insa niciunul despre filme si numai despre filme... doar cate o postare razleata pe aici pe undeva... mai ales ca lumea nu isi va posta blogul pe aici, pentru ca vor sa isi pastreze anonimatul, iar prin dezvaluirea blogului, se va afla si cine e in spatele nickului... insa sa vedem cine are curaj... >:)
robbiex2
16 Sep 2010, 01:27
Uite ca apare si avocatul...userul bun cu cerculet care apara userii necajiti :P
Cine are un blog, sa-l arate numele suna ceva genul "care ai blog ?? arata-l, ba !" :)) varianta agresiva.
bloguri, concurente intre bloguri si posturile de pe bloguri de genul "astazi cafeaua a fost rece....deci ziua mea va fi proasta" le urasc !inteleg...blog aka jurnal virtual dar..unii intrec masura cu gandurile lor emo (:|
dragonfly_drk
16 Sep 2010, 01:31
=)) Robbie... prezenta ta ma amuza in cel mai pozitiv mod cu putinta... insa un blog cu filme nu e deloc emo... =))
Lelouche
18 Sep 2010, 04:44
Robbiex2, in principiu ai dreptate,dar ai interpretat gresit intentia mea. Nu-mi fac reclama fiindca nu am la ce si de ce. A, ca promovez o idee,asta e altceva. Intentia era aceea de a afla si eu la rindul meu ce alte bloguri legate de film exista; o parte dintre ele le stiu,dar poate ca mai exista si altele. Altii au o cultura cinematografica mai ampla decit a mea si as mai putea invata chiar cite ceva. Cam asta a fost intentia mea initiala. In ceea ce priveste titlul postului,trebuie sa rcunosc ca nu m-am gindit prea tare ca exprima o anumita forma de "agresivitate", ci pur si simplu l-am formulat.
Dragofly_drk multumesc.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.